Libnet.ro
UNICEF

19:45

Scumpirile impun o crestere de salarii mult mai mare decat cea propusa de Guvern, afirma Cartel ALFA

România Liberă România Liberă,
Scumpirile impun o crestere de salarii mult mai mare decat cea propusa de Guvern, afirma Cartel ALFA

Scumpirile din anul 2021 impun o crestere de salarii mult mai mare decat cea propusa de Guvern, afir. continuă pe România Liberă

Momentul relaxarii restrictiilor trebuie foarte bine gandit. Daca relaxarile sunt operate brusc, numarul de infectari ulterioare va fi mai mare (Raport BNR)

Momentul relaxarii restrictiilor ar trebui foarte bine gandit. Daca relaxarile sunt operate brusc, fara sa existe o esalonare a acestora in timp, atunci numarul de infectari ulterioare va fi mai mare, arata Raportul de analiza a convergentei Romania - Zona Euro, publicat luni de BNR. O redeschidere de doua ori mai rapida raportat la orice nivel) va duce la o crestere mai mult decat proportionala a cazurilor noi, mai precizeaza documentul.

Consumatorii casnici ar putea plati facturi mult mai mari la energie, cu pana la 26%, de la 1 ianuarie, daca nu incheie noi contracte Acuzatii dure ale Asociatiei Energia Inteligenta aduse ANRE

Piata energiei electrice se va liberaliza de la 1 ianuarie 2021, insa foarte putini consumatori casnici stiu ca pot cauta oferte avantajoase de furnizare a energiei si in functie de acestea sa isi schimbe furnizorul. Responsabila de aceasta situatie este Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE), care nu si-a indeplinit obligatiile in privinta informarii consumatorilor, astfel incat acestia sa stie ca este mai avantajos sa incheie noi contracte, poate cu noi furnizori. Acestia pot ajunge in situatia de a plati in ianuarie facturi cu pana la 26% mai mari decat in decembrie, din cauza neinformarii. Asociatia Energia Inteligenta solicita autoritatilor, printr-o scrisoare deschisa, demiterea Comitetului de Reglementare al ANRE si a celor vinovati de aceasta situatie.

Efectele pandemiei: China va depasi Statele Unite, devenind cea mai mare economie a lumii, cu 5 ani mai repede

China va depasi Statele Unite pentru a deveni cea mai mare economie a lumii in 2028, cu cinci ani mai repede decat se asteptau analistii pana acum, conform unui raport al think-thank-ului britanic Center for Economics and Business Research.

NICUSOR DAN: Desfiintarea companiilor municipale pe cale administrativa, mai rapida decat lichidarea pe cale judecatoreasca

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat astazi ca desfiintarea companiilor municipale pe cale administrativa este mai rapida decat o lichidare pe cale judecatoreasca, proces care s-ar putea intinde pe parcursul mai multor ani.

Nicusor Dan: Desfiintarea companiilor municipale pe cale administrativa, mai rapida decat lichidarea pe cale judecatoreasca

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat luni ca desfiintarea companiilor municipale pe cale administrativa este mai rapida decat o lichidare pe cale judecatoreasca, proces care s-ar putea intinde pe parcursul mai multor ani. Citeste si: Etapele anuntate de Nicusor Dan pentru desfiintarea celor peste 20 de companii municipale infiintate de Gabriela Firea.

Alimentul miraculos descoperit in 2020. E mai bun decat vitamina C. Mihaela Bilic rupe tacerea

Anul pandemic a venit si cu unele vesti bune, nu doar proaste. Medicul nutritionist Mihaela Bilic rupe tacerea despre alimentul miraculos descoperit in 2020. Conform spuselor ei, este vorba de un nutrient mai eficient decat celebra vitamina C, pe care toti romanii o consuma in anotimpul rece. Alimentul miraculos descoperit in 2020 lactoferina Va .

Cum arata premierul Florin Citu in tinerete. Parul lui era mult mai rebel

Incredibil cum arata premierul Florin Citu in tinerete. Parul lui era mult mai rebel. Florin Citu a fost desemnat de presedintele Klaus Iohannis pentru a forma noul Guvern. Florin Citu, asa cum nu l-ai mai vazut niciodata. Cum arata premierul cu parul lung? Florin Citu, in urma cu ceva ani era alt om, nu era .

Ilfov are cea mai mare incidenta din tara, 5,95. Judetele Brasov, Cluj, Constanta, Timis si Capitala sunt si ele peste pragul de 3 (FOTO)

Ilfov are mai mare incidenta inregistrata la 14 zile, 5,95, potrivit datelor comunicate sambata de Grupul de Comunicare Strategica, si este urmat din acest punct de vedere de Municipiul Bucuresti 4,27) si.

Marcelo Bielsa a vorbit 41 de minute pentru a demonstra ca Leeds a fost mai buna decat Manchester United, desi a pierdut cu 2-6

Antrenorul argentinian Marcelo Bielsa le-a vorbit, joi, jurnalistilor, timp de 41 de minute, inceracnd sa le explice de ce a fost mai buna formatia lui, Leeds, decat Manchester United, desi a pierdut cu 2-6 meciul din etapa a XIV-a a Premier League.

A aparut prospectul vaccinului anti-COVID-19. Medic: Reactiile adverse sunt chiar mai putine decat la vaccinurile care se fac de rutina (VIDEO)

A aparut prospectul vaccinului anticoronavirus. Documentul arata care este compozitia serului, pentru cine este el destinat, dar si care sunt posibilele reactii adverse. Astfel, printre cele mai importante efecte se.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )