Libnet.ro
UNICEF

18:45

Be EU. Mircea Diaconu: Mancarea e din plastic in Parlamentul European

Antena3 Antena3,
Be EU. Mircea Diaconu: Mancarea e din plastic in Parlamentul European

Actorul Mircea Diaconu a precizat in cadrul emisiunii BeEU, sambata, ca in Parlamentul mancarea este din plastic si este lipsita de gust. Rememorandgustul de acasa, acesta a adaugat ca. continuă pe Antena3

Be EU. Mircea Diaconu: Toti cetatenii se lovesc de mentalitatea ghiseului

Actorul Mircea Diaconu care a avut calitatea de europarlamentar in ultimii cinci ani,a precizat in cadrul emisiunii BE EU, moderata de Sabina Iosub, ca politicianul care va face reforma ghiseului si va.

MARIUS PIRVU, ANPC: Legea dublului-standard, aprobata in Parlamentul European

Legea dublului-standard a fost aprobata in Parlamentul European si urmeaza, in septembrie, sa fie publicata in Monitorul European, iar din acel moment avem cadrul legal efectiv pentru a pune in aplicare dublul-standard, a declarat, astazi, presedintele Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorului ANPC), Marius Pirvu.

Rares Bogdan a fost ales seful delegatiei Romaniei din grupul PPE din Parlamentul European

Candidatul cap de lista al PNL la europarlamentare, Rares Bogdan, a fost ales marti, la Bruxelles, seful deleratiei Romaniei din grupul Partidului Popular European PPE) din Parlamentul European.

Eurodeputatul Siegfried Muresan a fost ales vicepresedinte al Grupului PPE din Parlamentul European

Deputatul european Siegfried Muresan PNL) a fost ales, miercuri, vicepresedinte al Grupului Partidului Popular European PPE) din Parlamentul European. Europarlamentarul roman a obtinut 141 dintr cele 158 de voturi valabil exprimate.

Manfred Weber, reales lider al PPE in Parlamentul European

Partidul Popular European l-a reales, miercuri, pe Manfred Weber in fruntea grupului sau din Parlamentul European, dar germanul ramane si candidatul PPE la sefia Comisiei Europene, noteaza Politico.

Siegfried Muresan, vicepresedinte al Grupului PPE din Parlamentul European

Siegfried Muresan a fost ales miercuri vicepresedinte al Grupului Partidului Popular European PPE) din Parlamentul European.

USR a validat afilierea la grupul ALDE+Renaissance+USR PLUS din Parlamentul European / Barna: Nu se pune problema afilierii domnului Ponta la aceasta noua grupare

Comitetul Politic al Uniunii Salvati Romania, reunit sambata la Braila, a validat afilierea europeana la grupul ALDE+Renaissance+USR PLUS din Parlamentul European, informeaza USR. Decizia de validare a afilierii europene a intrunit 84 de voturi pentru, un vot impotriva si trei abtineri.

Salvini sufera un esec in Parlamentul European

Tentativa sefului Ligii, vicepremierul italian Matteo Salvini, de a forma un grup eurosceptic in Parlamentul European a esuat definitiv. Atat Partidul Brexit al lui Nigel Farage, cat si conservatorii polonezi din partidul de guvernamant PiS au anuntat, miercuri, ca au respins initiativa. Polonezii lui PiS au invocat inclinatia pro-rusa a lui Matteo Salvini pentru a-si justifica refuzul, potrivit La Libre, citat de Rador.

Victor Ponta neaga informatia ca ProRomania nu ar fi fost invitat sa se alature grupului ALDE-EnMarche din Parlamentul European

Victor Ponta a negat joi informatia potrivit careia partidul sau ProRomania nu ar fi fost invitat sa faca parte din grupul ALDE-EnMarche din Parlamentul European, unde va activa si Alianta USR-PLUS. Fake news de Dambovita, a declarat, pentru HotNews. ro, fostul premier.

Mircea Draghici demisioneaza din functia de trezorier al PSD, Fifor devine purtator de cuvant al partidului

Mircea Draghici, unul dintre oamenii de incredere ai lui Liviu Dragnea, a demisionat din functia de trezorier al PSD, a anuntat presedintele executiv al partidului, Viorica Dancila.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )