Libnet.ro
UNICEF

07:15

Mircea Diaconu, prezidentiabilul sustinut de ALDE-Pro Romania, invitat la interviurile HotNews.ro LIVE, vineri, de la ora 12.00

Hotnews Hotnews,
 Mircea Diaconu, prezidentiabilul sustinut de ALDE-Pro Romania, invitat la interviurile HotNews.ro LIVE, vineri, de la ora 12.00

Candidatul independent la alegerile prezidentiale, Mircea Diaconu, sustinut de ALDE si Pro Romania, este invitatul interviurilor HotNews. ro LIVE, vineri, de la ora 12. Interviul va fi transmis pe conturile de Facebook si YouTube ale HotNews. ro. Cititorii HotNews. ro ii pot pune intrebari invitatului, folosind sistemul de comentarii de la finalul articolului. Comentariile vor fi moderate, iar cele continand injurii sau atacuri la persoana nu vor fi aprobate. continuă pe Hotnews

Ce pensie are Mircea Diaconu, candidat la alegerile prezidentiale. Ar putea duce o viata lipsita de griji

A lasat actoria si vrea sa devina presedintele tarii. Mircea Diaconu, prezidentiabilul aliantei electorale ALDE-Pro Romania, Alianta pentru un om, are o pensie cu ajutorul careia ar putea duce o viata lipsita de griji. Mircea Diaconu pensie. Candidatul ALDE-Pro Romania ar putea duce o viata lipsita de griji Nu multi se asteptau ca Mircea Diaconu .

Mircea Diaconu: Criza in care se afla Romania i se datoreaza lui Iohannis si este fara iesire

Candidatul independent la alegerile prezidentiale Mircea Diaconu, sustinute de ALDE, Pro Romania si Partidul Neoliberal, a declarat joi, in cadrul unei intalniri cu electoratul din orasul Nasaud, ca situatia.

Ce ar trebui facut pentru ca Romania sa adere la Spatiul Schengen. indemnul lui Mircea Diaconu

Candidatul independent Mircea Diaconu, sustinut de ALDE-Pro Romania si Partidul Neoliberal, a declar.

Ponta: Mircea Diaconu nu e un baiat imbogatit din fonduri europene care se sperie in 24 de ore cand i se arata pisica

Victor Ponta a sustinut ca Mircea Diaconu este singurul adversar adevarat al lui Klaus Iohannis in cursa pentru Cotroceni. Liderul Pro Romania a mai afirmat ca fostul europarlamentar nu e un baiat imbogatit.

Mircea Diaconu, sincer despre sansele sale pentru Cotroceni

Candidatul independent la prezidentiale, Mircea Diaconu, sustinut de ALDE, Pro Romania si Partidul N.

ALDE Sibiu da in judecata Facebook pentru ca ar aduce prejudicii campaniei lui Mircea Diaconu

Organizatia Judeteana ALDE a anuntat joi seara ca a chemat in judecata Facebook, la Judecatoria Sibiu, acuzand faptul ca aduce prejudicii campaniei electorale a candidatului la Presedintie Mircea Diaconu prin blocarea paginii de socializare a formatiunii politice, informeaza Agerpres.

Mircea Diaconu, prima reactie dupa cel mai nou sondaj IMAS

Candidatul independent la alegerile prezidentiale Mircea Diaconu a afirmat, joi, la Sinteza zilei, ca nu este atat de interesat de rezultatele sondajelor pentru ca are un program foarte incarcat, dar ca vom vedea.

Sinteza zilei. Mircea Diaconu, prima reactie dupa cel mai nou sondaj IMAS

Candidatul independent la alegerile prezidentiale Mircea Diaconu a afirmat, joi, la Sinteza zilei, ca nu este atat de interesat de rezultatele sondajelor pentru ca are un program foarte incarcat, dar ca vom vedea.

Barna, despre ultimul sondaj IMAS: Nu am intalnit niciun om pe strada sa spuna ca Mircea Diaconu va ajunge in turul doi

Candidatul USR la prezidentiale, Dan Barna, a reactionat la ultimul sondaj IMAS care il plaseaza pe locul patru, dupa Mircea Diaconu, Viorica Dancila si Klaus Iohannis. Acesta afirma ca realitatea din strada nu confirma sondajul si ca reprezinta o incercare de demobilizare a votantilor sai.

Sondaj IMAS: Klaus Iohannis, pe primul loc in topul prezidentiabililor, urmat de Mircea Diaconu. Ce cote electorale au Dan Barna si Viorica Dancila

Klaus Iohannis este favorit la alegerile prezidentiale, fiind creditat, intr-un sondaj IMAS, cu 45,7% din intentiile de vot, urmat de Mircea Diaconu, cu 16,7%.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2679 seconds )