Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mircea Diaconu, prima reactie dupa cel mai nou sondaj IMAS

Antena3 Antena3,
Mircea Diaconu, prima reactie dupa cel mai nou sondaj IMAS

Candidatul independent la alegerile prezidentiale Mircea Diaconu a afirmat, joi, la Sinteza zilei, ca nu este atat de interesat de rezultatele sondajelor pentru ca are un program foarte incarcat, dar ca vom vedea. continuă pe Antena3

Sinteza zilei. Mircea Diaconu, prima reactie dupa cel mai nou sondaj IMAS

Candidatul independent la alegerile prezidentiale Mircea Diaconu a afirmat, joi, la Sinteza zilei, ca nu este atat de interesat de rezultatele sondajelor pentru ca are un program foarte incarcat, dar ca vom vedea.

Cristian Tudor Popescu, prima reactie dupa infrangerea Simonei Halep la Turneul Campioanelor: Nu a ajutat-o starea generala

Simona Halep a fost invinsa de Elina Svitolina, scor 5-7, 3-6, in cel de-al doilea meci la Turneul Campioanelor. Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a declarat, la finalul partidei, ca nu se astepta ca Simona sa castige confruntarea si a prefatat meciul de vineri, cu sportiva Karolina Pliskova. CTP: Pe Simona Halep a obosit-o meciul cu .

Adela Popescu, prima reactie dupa ce s-a stins din viata Mihai Constantinescu. Imagine nemaivazuta de fani cu vedeta PRO TV si mentorul ei

Vestea socanta ca Mihai Constantinescu nu mai este printre noi a lasat in lacrimi o tara intreaga. Poate putini au stiut, dar artistul i-a fost mentor Adelei Popescu. Iata legatura dintre ei si ultimul mesaj de adio al prezentatoarei de televiziune catre regratatul solist. Adela Popescu, reactie dupa decesul lui Mihai Constantinescu Adela Popescu este .

Cristina Mihaela Dorobantu, vedeta in cel mai nou videoclip al lui Phelipe

Phelipe, artistul care canta despre povesti de dragoste si problemele care apar intr-un cuplu, a lansat toamna aceasta o piesa in care vorbeste despre infidelitatea femeilor.

Simona Halep, prima reactie dupa victoria din meciul de debut de la Turneul Campioanelor: Ma bucur ca am jucat cu ea

Simona Halep, locul 5 WTA, a oferit prima reactie, dupa ce a invins-o pe Bianca Andreescu, tenismena canadiana de origine romaa de pe locul 4 WTA, in primul meci de la Turneul Campioanelor din Shenzen, care.

Prima reactie a Simonei Halep, dupa ce a invins-o pe Bianca Andreescu. Ce spune despre canadianca de origine romana

Simona Halep a oferit prima reactie dupa ce a invins-o pe Bianca Andreescu la Turneul Campioanelor, scor 3-6, 7-6, 6-3. Numarul 6 mondial a recunoscut ca a avut un meci greu cu sportiva canadiana de origine romana si le-a multumit fanilor romani care au sustinut-o in China. Simona Halep, dupa meciul cu Bianca Andreescu: Am .

Barna, despre ultimul sondaj IMAS: Nu am intalnit niciun om pe strada sa spuna ca Mircea Diaconu va ajunge in turul doi

Candidatul USR la prezidentiale, Dan Barna, a reactionat la ultimul sondaj IMAS care il plaseaza pe locul patru, dupa Mircea Diaconu, Viorica Dancila si Klaus Iohannis. Acesta afirma ca realitatea din strada nu confirma sondajul si ca reprezinta o incercare de demobilizare a votantilor sai.

Ce pensie are Mircea Diaconu, candidat la alegerile prezidentiale. Ar putea duce o viata lipsita de griji

A lasat actoria si vrea sa devina presedintele tarii. Mircea Diaconu, prezidentiabilul aliantei electorale ALDE-Pro Romania, Alianta pentru un om, are o pensie cu ajutorul careia ar putea duce o viata lipsita de griji. Mircea Diaconu pensie. Candidatul ALDE-Pro Romania ar putea duce o viata lipsita de griji Nu multi se asteptau ca Mircea Diaconu .

Ponta: Mircea Diaconu nu e un baiat imbogatit din fonduri europene care se sperie in 24 de ore cand i se arata pisica

Victor Ponta a sustinut ca Mircea Diaconu este singurul adversar adevarat al lui Klaus Iohannis in cursa pentru Cotroceni. Liderul Pro Romania a mai afirmat ca fostul europarlamentar nu e un baiat imbogatit.

ALDE Sibiu da in judecata Facebook pentru ca ar aduce prejudicii campaniei lui Mircea Diaconu

Organizatia Judeteana ALDE a anuntat joi seara ca a chemat in judecata Facebook, la Judecatoria Sibiu, acuzand faptul ca aduce prejudicii campaniei electorale a candidatului la Presedintie Mircea Diaconu prin blocarea paginii de socializare a formatiunii politice, informeaza Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )