Libnet.ro
UNICEF

09:30

Mircea Diaconu putea obtine mai mult, daca Pro Romania nu s-ar fi rupt

România Liberă România Liberă,
Mircea Diaconu putea obtine mai mult, daca Pro Romania nu s-ar fi rupt

Vicepresedintele Pro Romania Adrian Tutuianu a declarat, la RFI, ca Mircea Diaconu putea obtine mai . continuă pe România Liberă

ADRIAN TUTUIANU (PRO ROMANIA): Diaconu putea obtine mai multe voturi, daca Pro Romania nu s-ar fi rupt

Vicepresedintele Pro Romania Adrian Tutuianu a declarat, la RFI, ca Mircea Diaconu putea obtine mai multe voturi la alegerile prezidentiale, daca Pro Romania nu s-ar fi rupt chiar inainte de scrutin, el considerand ca ruptura din partid a derutat electoratul. De asemenea, el este de parere ca alegatorii lui Mircea Diaconu nu vor avea un comportament unitar in turul doi al alegerilor prezidentiale.

Scandalul ia amploare! Ce a spus Mircea Diaconu, despre umilinta la care l-a supus pe Dragos Bucur: L-am pus pe coji de nuca?. Prezentatorul PRO TV i-a dat replica imediat

Scandalul Diaconu-Bucur continua! Dragos Bucur a acuzat, Mircea Diaconu a explicat. Sunt adevarate acuzatiile aduse de prezentatorul de la Visuri la cheie? Ce declaratii a facut candidatul la prezidentiale. Diaconu versus Bucur Zilele trecute, Dragos Bucur a rabufnit si a povestit un eveniment nefericit care il are in prim-plan pe Mircea Diaconu. Acestia se aflau .

Mircea Diaconu reactioneaza dupa vot. Cum comenteaza rezultatul Exit-Poll la alegerile prezidentiale

Mircea Diaconu a oferit prima reactie dupa ce a fost publicat rezultatul Exit-Poll la alegerile prezidentiale. Candidatul sustinut de ALDE si Pro Romania a declarat ca si maine e o zi, cu trimitere la Klaus Iohannis, dupa ce a aflat ca a obtinut 7,9% din voturi si s-a clasat pe locul 4, dupa Klaus Iohannis .

Mircea Diaconu, ultimul candidat care a votat la prezidentiale: Sper din tot sufletul sa incepem sa facem pace in tara asta

Mircea Diaconu a fost ultimul candidat la prezidentiale care a votat. Acesta a ajuns la sectia de votare din incinta Liceului Ion Neculce din Capitala,in jurul orei 16. Diaconu, sustinut de ALDE si Pro.

incep calculele pentru finala prezidentialelor. Pe cine va sustine Mircea Diaconu, care a primit 8,2% din voturi, potrivit rezultatelor exit-poll

Mircea Diaconu, sustinut de ALDE si Pro Romania, a declarat, duminica seara, ca nu va sustine pe nimeni in finala alegerilor prezidentiale, in contextul in care el va parasi cursa spre Cotroceni inca.

Mircea Diaconu, intrebat pe cine va sustine in turul doi: Pe nimeni

Candidatul ALDE si Pro Romania, Mircea Diaconu, a declarat duminica seara, dupa anuntarea exit-poll-urilor care il claseaza pe locul patru la alegerile prezidentiale, a declarat ca va vota pe nimeni in turul doi, argumentand ca in varianta care se prefigureaza ma tem ca e nimeni in turul doi.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Mircea Diaconu, dupa vot: Am votat pentru un presedinte al tuturor romanilor si in niciun caz un presedinte al propriului sau partid politic

Mircea Diaconu, candidat independent la alegerile prezidentiale sustinut de alianta electorala Un om, formata din ALDE si Pro Romania, a declarat ca a votat pentru un presedinte al tuturor.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Mircea Diaconu: Mai am un singur lucru de zis - si maine e o zi

Candidatul Aliantei electorale Un Om, Mircea Diaconu, a afirmat, duminica seara, dupa publicarea rezultatelor exit-poll-urilor, ca le multumeste celor putini care au preferat prin vot un presedinte nepartizan, un presedinte independent, un presedinte al tuturor romanilor. Mai am un singur lucru de zis . ) - si maine e o zi, asa cum spunea Scarlet O and Hara, a spus Diaconu.

Cele mai comice faze cu Mircea Diaconu de pe vremea cand era actor si nu candidat la presedintia Romaniei. VIDEO

8Mircea Diaconu s-a nascut pe 24 decembrie1949, la Vladesti, Muscel, Romania. Este un actor, om politic si fost profesor la Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica Ion Luca Caragiale din Bucuresti, fost director al Teatrului Nottara din Bucuresti a demisionat in noiembrie 2011, fiind declarat in conflict de interese in urma actiunii penale a .

MIRCEA DIACONU: Hai sa discutam despre Constitutie, asta sa fie dezbaterea, nu cat de rau esti tu si ce prostii ai facut

Candidatul la prezidentiale Mircea Diaconu s-a pronuntat, vineri, pentru o dezbatere publica asupra rolului si atributiilor presedintelui.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,24 seconds )