Libnet.ro
UNICEF

08:15

Mircea Diaconu reactioneaza dupa vot. Cum comenteaza rezultatul Exit-Poll la alegerile prezidentiale

Playtech Playtech,
Mircea Diaconu reactioneaza dupa vot. Cum comenteaza rezultatul Exit-Poll la alegerile prezidentiale

Mircea Diaconu a oferit prima reactie dupa ce a fost publicat rezultatul Exit-Poll la alegerile prezidentiale. Candidatul sustinut de ALDE si Pro Romania a declarat ca si maine e o zi, cu trimitere la Klaus Iohannis, dupa ce a aflat ca a obtinut 7,9% din voturi si s-a clasat pe locul 4, dupa Klaus Iohannis . continuă pe Playtech

Iohannis reactioneaza dupa vot. Ce spune despre rezultatul Exit-Poll la alegerile prezidentiale

Klaus Iohannis a reactionat dupa ce a aflat rezultatul alegerilor prezidentiale, in urma sondajelor efectuate la iesirea de la urne. Potrivit primelor date Exit-Poll Curs-Avangarde, Iohannis a castigat primul tur de scrutin cu 39% din voturi, iar pe locul 2 s-a situat Viorica Dancila, cu 22,5%. Reactia lui Klaus Iohannis dupa rezultatul Exit-Poll la alegerile .

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Mircea Diaconu, dupa vot: Am votat pentru un presedinte al tuturor romanilor si in niciun caz un presedinte al propriului sau partid politic

Mircea Diaconu, candidat independent la alegerile prezidentiale sustinut de alianta electorala Un om, formata din ALDE si Pro Romania, a declarat ca a votat pentru un presedinte al tuturor.

Tariceanu: Sunt foarte bucuros pentru rezultatul pe care l-a obtinut Mircea Diaconu

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a afirmat ca rezultatul obtinut de Mircea Diaconu la ale.

Mircea Diaconu, lovitura pentru Dan Barna, pe internet. Ce iti apare daca il cauti pe candidatul USR-PLUS

Mircea Diaconu pare sa fi scos armele grele, inainte de inceperea in mod oficial a alegerilor prezidentiale. Cu doar cateva zile inainte ca romanii sa mearga la vot si sa-si aleaga viitorul conducator al tarii, la o simpla cautare pe Internet dupa numele lui Dan Barna afiseaza si un rezultat surpriza. Mircea Diaconu, lovitura pentru .

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Mircea Diaconu: Mai am un singur lucru de zis - si maine e o zi

Candidatul Aliantei electorale Un Om, Mircea Diaconu, a afirmat, duminica seara, dupa publicarea rezultatelor exit-poll-urilor, ca le multumeste celor putini care au preferat prin vot un presedinte nepartizan, un presedinte independent, un presedinte al tuturor romanilor. Mai am un singur lucru de zis . ) - si maine e o zi, asa cum spunea Scarlet O and Hara, a spus Diaconu.

Mircea Diaconu, ultimul candidat care a votat la prezidentiale: Sper din tot sufletul sa incepem sa facem pace in tara asta

Mircea Diaconu a fost ultimul candidat la prezidentiale care a votat. Acesta a ajuns la sectia de votare din incinta Liceului Ion Neculce din Capitala,in jurul orei 16. Diaconu, sustinut de ALDE si Pro.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Mircea Diaconu, dupa rezultatele EXIT-POLL: Si maine e o zi!

Mircea Diaconu a sustinut o declaratie de presa in fata Ateneului, dupa rezultatele EXIT-POLL. Candidatul independent la prezidentiale sustine ca si maine este o zi si sugereaza.

Mircea Diaconu, intrebat pe cine va sustine in turul doi: Pe nimeni

Candidatul ALDE si Pro Romania, Mircea Diaconu, a declarat duminica seara, dupa anuntarea exit-poll-urilor care il claseaza pe locul patru la alegerile prezidentiale, a declarat ca va vota pe nimeni in turul doi, argumentand ca in varianta care se prefigureaza ma tem ca e nimeni in turul doi.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Mircea Diaconu: Am votat pentru un presedinte al tuturor romanilor si in niciun caz un presedinte al propriului sau partid politic

Candidatul sustinut de Alianta electorala Un Om, Mircea Diaconu, a declarat, duminica dupa-amiaza, la iesirea de la urne, ca a votat pentru un presedinte al tuturor romanilor si in niciun caz un presedinte al propriului sau partid politic contra celuilalt partid politic, impartind Romania in bucati.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Mircea Diaconu, anunt de ultim moment in ziua votului. Va face asta dupa ce urnele se inchid

Mircea Diaconu si-a anuntat sustinatorii virtuali, ca la ora inchiderii urnelor, va fi din nou pe treptele Ateneului Roman. Candidatul independent .

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )