Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mircea Draghici, dupa refuzul presedintelui Iohannis de a-l numi la Ministerul Transporturilor: inseamna bataie de joc pentru romani si pentru Romania in UE

Antena3 Antena3,
Mircea Draghici, dupa refuzul presedintelui Iohannis de a-l numi la Ministerul Transporturilor: inseamna bataie de joc pentru romani si pentru Romania in UE

Mircea Draghici, propus de PSD la Ministerul Transporturilor, a avut o reactie dupa al doilea refuz al presedintelui Iohannis de a-l numi. Acesta a spus ca doua serii de refuzuri complet nejustificate inseamna ??. continuă pe Antena3

Mesajul lui Mircea Draghici, dupa ce a fost refuzat de Iohannis: Daca nu ati terminat analiza asupra numirilor, cum ati putut refuza?

Mircea Draghici, propus de PSD la ministerul Transporturilor, a reactionat, vineri, la anuntul respingerii sale, transmitandu-i presedintelui Klaus Iohannis ca a ales sa refuze propunerile fara o analiza si.

Primul ministru din Cabinetul Dancila care reactioneaza dupa refuzul lui Iohannis de a numi ministrii la Transporturi si Dezvoltare: si continua misiunea de sabotaj a intereselor Romniei

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, sustine ca, prin refuzul de a-i numi pe Olguta Vasilescu si pe Mircea Draghici la Dezvoltare si la Transporturi, presedintele Klaus Iohannis isi continua misiunea de sabotaj a intereselor Romaniei. El mai spune ca Iohannis ca a fost ales de romani sa apere interesele Romaniei, si nu ale strainilor si trebuie sa inceteze acest joc periculos.

Mircea Draghici, dupa ce a fost respins de Iohannis: Am fi avut amandoi ocazia sa intram in istorie! Sacrificati progresul tarii pentru miza unui nou mandat

Mircea Draghici, refuzat de Klaus Iohannis pentru Ministerul Transporturilor, il acuza pe seful statului ca pune interesul personal inaintea tarii. Originar din Pitesti, Mircea Draghici, vede ca o chestiune simbolica faptul ca, la randul sau, Klaus Iohannis provine din Sibiu, orasul situat la celalalt capat al sectorului neterminat din autostrada A1.

MINISTRUL TRIF DESPRE REFUZUL PRESEDINTELUI: I Iohannis saboteaza din nou Romania

Ministrul Turismului, liderul PSD Sibiu, Bogdan Trif, il acuza pe presedintele Klaus Iohannis ca saboteaza din nou Romania, prin refuzul sau de a numi doi ministri.

Mircea Draghici reactioneaza dupa ce a fost respins de Klaus Iohannis: Am fi avut amandoi ocazia sa intram in istorie

Deputatul PSD Mircea Draghici, refuzat de Klaus Iohannis pentru functia de ministru al Transporturilor, ii transmite sefului statului ce s-ar fi intamplat daca era numit in Guvern: Am fi avut amandoi ocazia sa intram in istorie!.

Mircea Draghici, prima reactie dupa ce a a respins: Pacat, domnule Presedinte Iohannis! Am fi avut amandoi ocazia sa intram in istorie!

Mircea Draghici a reactionat imediat dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca respinge numirea sa in fruntea Ministerului Transporturilor. Trezorierul PSD ii transmite seful statului ca prin aceasta de.

Klaus Iohannis refuza numirea Olgutei Vasilescu la Ministerul Dezvoltarii si a lui Mircea Draghici la Transporturi

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, vineri, ca va refuza propunerile pentru Ministerele Dezvoltarii si Transporturilor, respectiv Lia Olguta Vasilescu si Mircea Draghici. Am semnat ieri decretele.

Codrin Stefanescu, dupa declaratiile presedintelui: O noua portie de bataie de joc. Singura lui ratiune este ca vrea sa fie suspendat

Reactie dura din PSD, dupa declaratiile presedintelui Klaus Iohannis: Citeste si:Klaus Iohannis: Nu il voi revoca pe Augustin Lazar Am fost din nou martori la o portie de bataie de joc. Ne-a.

Raspunsul PSD la refuzul presedintelui privind numirea a doi ministri: o initiativa legislativa pregatita de Eugen Nicolicea. Ce prevederi ar avea proiectul

Deputatul PSD Eugen Nicolicea a declarat, pentru Mediafax, ca va propune conducerii PSD o initiativa legislativa care sa introduca termene de aplicare a deciziilor CCR si sa explice sintagmele hotararilor Curtii, in contextul actiunilor presedintelui Klaus Iohannis legate de remaniere si numirea de noi ministri.

PSD, reactie dura dupa refuzul lui Klaus Iohannis

PSD condamna public decizia lui Klaus Iohannis de a respinge propunerile de ministri pentru ministerul Dezvoltarii regionale si cel al Transporturilor, actiune prin care incearca blocarea activitatii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2223 seconds )