Libnet.ro
UNICEF

13:30

Mircea Draghici reactioneaza dupa ce a fost respins de Klaus Iohannis: Am fi avut amandoi ocazia sa intram in istorie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Mircea Draghici reactioneaza dupa ce a fost respins de Klaus Iohannis: Am fi avut amandoi ocazia sa intram in istorie

Deputatul PSD Mircea Draghici, refuzat de Klaus Iohannis pentru functia de ministru al Transporturilor, ii transmite sefului statului ce s-ar fi intamplat daca era numit in Guvern: Am fi avut amandoi ocazia sa intram in istorie!. continuă pe Wall-Street Ro

PSD, reactie dura dupa refuzul lui Klaus Iohannis

PSD condamna public decizia lui Klaus Iohannis de a respinge propunerile de ministri pentru ministerul Dezvoltarii regionale si cel al Transporturilor, actiune prin care incearca blocarea activitatii.

Bogdan Chireac, analiza dupa mutarile lui Klaus Iohannis: in acest an nu va respecta nicio lege

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat declaratiile facute vineri, 4 ianuarie, de catre presedintele Klaus Iohannis. Bogdan Chirieac a comentat, la Romania TV, declaratiile facute vineri de catre.

Mircea Draghici, dupa ce a fost respins de Iohannis: Am fi avut amandoi ocazia sa intram in istorie! Sacrificati progresul tarii pentru miza unui nou mandat

Mircea Draghici, refuzat de Klaus Iohannis pentru Ministerul Transporturilor, il acuza pe seful statului ca pune interesul personal inaintea tarii. Originar din Pitesti, Mircea Draghici, vede ca o chestiune simbolica faptul ca, la randul sau, Klaus Iohannis provine din Sibiu, orasul situat la celalalt capat al sectorului neterminat din autostrada A1.

Mircea Draghici, prima reactie dupa ce a a respins: Pacat, domnule Presedinte Iohannis! Am fi avut amandoi ocazia sa intram in istorie!

Mircea Draghici a reactionat imediat dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca respinge numirea sa in fruntea Ministerului Transporturilor. Trezorierul PSD ii transmite seful statului ca prin aceasta de.

PSD: Klaus Iohannis a intrat intr-o complicitate de natura penala cu procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar

PSD reactioneaza extrem de dur dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat, vineri, ca nu va da curs cererii ministrului Justitiei, Tudorel Toader, de revocare din functia de procuror general a lui Augustin.

Respins de Iohannis, Draghici reactioneaza: Am fi avut amndoi ocazia sa intram n istorie

Refuzat de Iohannis pentru Transporturi, Mircea Draghici ii transmite pe Facebook un mesaj presedintelui in care sustine ca am fi avut amandoi ocazia sa intram in istorie. Nu binele Romaniei si proiectele pentru tara sunt prioritatea dumneavoastra. Ci, asa cum v-ati si inceput declaratia de astazi, interesul dumneavoastra este pur politic si electoral. Iar romanii vor vedea cum sacrificati progresul tarii pentru miza personala a unui nou mandat, scrie el.

Primul ministru din Cabinetul Dancila care reactioneaza dupa refuzul lui Iohannis de a numi ministrii la Transporturi si Dezvoltare: si continua misiunea de sabotaj a intereselor Romniei

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, sustine ca, prin refuzul de a-i numi pe Olguta Vasilescu si pe Mircea Draghici la Dezvoltare si la Transporturi, presedintele Klaus Iohannis isi continua misiunea de sabotaj a intereselor Romaniei. El mai spune ca Iohannis ca a fost ales de romani sa apere interesele Romaniei, si nu ale strainilor si trebuie sa inceteze acest joc periculos.

Mesajul lui Mircea Draghici, dupa ce a fost refuzat de Iohannis: Daca nu ati terminat analiza asupra numirilor, cum ati putut refuza?

Mircea Draghici, propus de PSD la ministerul Transporturilor, a reactionat, vineri, la anuntul respingerii sale, transmitandu-i presedintelui Klaus Iohannis ca a ales sa refuze propunerile fara o analiza si.

Klaus Iohannis refuza numirea Olgutei Vasilescu la Ministerul Dezvoltarii si a lui Mircea Draghici la Transporturi

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, vineri, ca va refuza propunerile pentru Ministerele Dezvoltarii si Transporturilor, respectiv Lia Olguta Vasilescu si Mircea Draghici. Am semnat ieri decretele.

Klaus Iohannis va respinge propunerea lui Vasilescu la Dezvoltare si a lui Draghici la Transporturi

In cadrul unei declaratii de presa, Klaus Iohannis a anuntat ca nu va semna decretele de numire pentru Lia Olguta Vasilescu si Mircea Draghici si ca motivarea refuzului sau va fi facuta la mijlocul saptamanii viitoare. In plus, seful statul si-a.

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2213 seconds )