Libnet.ro
UNICEF

16:01

Mircea Dumitru, rectorul Universitatii din Bucuresti, a fost ales noul presedinte al International Institute of Philosophy

Hotnews Hotnews,
 Mircea Dumitru, rectorul Universitatii din Bucuresti, a fost ales noul presedinte al International Institute of Philosophy

Profesorul Mircea Dumitru, rector al Universitatii din Bucuresti, a fost ales in cursul acestei saptamani presedinte al International Institute of Philosophy Institutul International de Filosofie), cu sediul la Paris. Votul de incredere al membrilor Institutului a fost acordat in cadrul Adunarii Generale, care a avut loc la Dubrovnik, in Croatia, cu ocazia sedintei anuale a institutului, informeaza un comunicat remis de Universitatea din Bucuresti. continuă pe Hotnews

Mircea Dumitru, rectorul Universitatii Bucuresti, a initiat o petitie prin care cere Guvernului sa dea banii promisi universitatilor pentru salarii

Rectorul Universitatii Bucuresti, Mircea Dumitru, a initiat, miercuri petitia Apel la responsabilitate, transmisa si catre Executiv, prin care cere gasirea unei solutii de finantare astfel incat profesorii universitari sa primeasca diferentele salariale. Petitia este semnata si de rectorul Universitatii Babes Bolyai din Cluj Napoca, respectiv de rectorul Universitatiii de Vest din Timisoara.

Mircea Dumitru, fost ministru tehnocrat al Educatiei, a fost ales presedinte al Institutului International de Filosofie

Profesorul universitar Mircea Dumitru, rectorul Universitatii din Bucuresti, a fost ales in cursul acestei saptamani presedinte al International Institute of Philosophy Institutul International de Filosofie).

Luisa Etxenike in dialog cu Mircea Cartarescu - miercuri, 27 septembrie, ora 18, Institutul Cervantes din Bucuresti

Miercuri 27 septembrie, ora 18. 00, la Institutul Cervantes din Bucuresti puteti asista la intalnirea-dialog dintre autoarea basca Luisa Etxenike si Mircea Cartarescu. Intalnirea va fi moderata de Lidia Bodea, director general Editura Humanitas.

Bogdan Trifan a fost ales noul presedinte al ALDE Sector 6

Bogdan Trifan a fost ales joi, 28 septembrie, presedinte al filialei ALDE Sector 6, in urma Conferintei pentru alegerea noului Birou Politic, care s-a desfasurat in prezenta a 155 de delegati din cadrul filialei.

Nicolae Ceausescu nu a calcat niciodata intr-unul dintre cele mai cunoscute localuri din Bucuresti. Motivul incredibil care l-a tinut departe pe dictator

Nicolae Ceausescu nu a calcat intr-unul dintre cele mai selecte localuri din Bucuresti. Este vorba de Casa Capsa, cofetarie care a implinit 131 de ani, cea mai veche fondata in Bucuresti de.

Copiii din Bucuresti nu sunt in siguranta: Decizii drastice luate de Protectia Consumatorului (VIDEO)

60 de locuri de joaca au fost inchise peste noapte in Capitala! Inspectorii de la Protectia Consumatorului s-au gandit sa ingradeasca spatiile destinate copiilor, daca cei responsabili nu su.

Pe Aeroportul Otopeni revin cursele transatlantice! Air Canada, condusa de un director roman, va opera zboruri din Bucuresti

Compania aeriana Air Canada, condusa de romanul Calin Rovinescu, va opera din iunie 2018 zboruri directe de pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti catre principalele aeroporturi ale Canadei:.

UBER ii propune Gabrielei Firea un parteneriat prin care sa reduca aglomeratia din Bucuresti

Mark Boris Andrijanic, Public Policy Associate UBER CEE, a declarat astazi in cadrul unui eveniment organizat la Bucuresti ca UBER propune Primariei Capitalei un parteneriat de data sharing.

FIUL unui CELEBRU om de afaceri din Bucuresti AMENINTA ca se SINUCIDE chiar in ACESTE CLIPE!

Fiul omului de afaceri Sever Muresan ameninta ca se sinucide. Acesta s-a urcat pe o macara din centrul Capitalei, la aproximativ 20 de metri, si sustine ca se va arunca, scrie realitatea. net. Potrivit.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )