Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mircea Dusa spune ca a propus ca in legea salarizarii sa se prevada solde mai mari, in special pentru soldati si gradati

Hotnews Hotnews,
 Mircea Dusa spune ca a propus ca in legea salarizarii sa se prevada solde mai mari, in special pentru soldati si gradati

Ministrul Apararii Nationale, Mircea Dusa, a anuntat luni ca la Ministerul Muncii se afla in lucru proiectul de lege privind salarizarea unitara a bugetarilor, propunerea sa fiind ca soldatii si cei cu salarii mai mici sa beneficieze de o solda mai mare, informeaza Agerpres. continuă pe Hotnews

Mircea Dusa: Salariile militarilor vor creste, potrivit proiectului Legii salarizarii unice

Salariile gradatilor si soldatilor profesionisti vor creste potrivit proiectului Legii salarizarii unice, realizat de MApN si MAI. Informatia vine de la ministrul Apararii, Mircea Dusa, care a declarat ca.

Surse: PSD a decis ca salariile demnitarilor sa fie discutate simultan cu legea salarizarii bugetarilor

PSD a hotarat ca ordonanta privind majorarea salariilor demnitarilor sa fie discutata in Parlament odata cu Legea salarizarii bugetarilor, au declarat surse social-democrate pentru Mediafax. in.

PSD vrea ca marirea salariilor demnitarilor sa fie discutata simultan cu legea salarizarii

PSD a stabilit, luni, ca ordonanta privind majorarea salariilor demnitarilor sa fie discutata in Parlament in acelasi timp cu Legea salarizarii bugetarilor, o discutie in acest sens avand loc si joi la intalnirea liderilor partidelor parlamentare.

Dragnea: PSD va lucra cu Iohannis la buget, la votul prin corespondenta si la legea salarizarii

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca PSD va lucra impreuna cu presedintele Klaus Iohannis la legea bugetului pe 2016, la legea salarizarii, dar si la legea votului prin corespondenta, precizand ca este nevoie de pace politica pentru dezvoltarea Romaniei, potrivit surselor din presa.

PSD va lucra cu Iohannis la buget, votul prin corespondenta si legea salarizarii. Ce a mai declarat Dragnea

PSD va lucra impreuna cu presedintele Klaus Iohannis la legea bugetului pe 2016, la legea salarizarii, dar si la legea votului prin corespondenta, a declarat presedintele interimar al social-democratilor, Liviu Dragnea, care a pledat pentru pace politica.

Liviu Dragnea anunta ca PSD va lucra cu Klaus Iohannis pentru bugetul pe 2016, votul prin corespondenta si legea salarizarii

PSD va lucra impreuna cu presedintele Klaus Iohannis la legea bugetului pe 2016, la legea salarizarii, dar si la legea votului prin corespondenta, a declarat duminica seara presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, adugand ca, in opinia sa, este nevoie de un armistitiu pe termen lung intre fortele politice pentru dzvoltarea Romaniei.

Mircea Dusa, veste foarte proasta pentru Steaua

Mircea Dusa, Ministrul Apararii, a anuntat ca, dupa reinfiintarea grupelor de copii si juniori, CSA va inscrie o echipa de fotbal in Liga 4 incepind cu sezonul 2016/2017. Am decis zilele trecute sa punem c.

Mircea Dusa, despre cazul Steaua: Clubul e finantat din bugetul statului. E normal sa fie la dispozitia cetatenilor

Ministrul Apararii, Mircea Dusa, a fost invitatul jurnalistului Dan Andronic in emisiunea Lumini si umbre unde a discutat despre cazul Steaua. Clubul Steaua apartine MApN si e finantat de la bugetul statului 90.

Mircea Dusa, despre cazul Steaua: Clubul e finantat din bugetul statului. E normal sa fie la dispozitia cetatenilor (VIDEO)

Ministrul Apararii, Mircea Dusa, a fost invitatul jurnalistului Dan Andronic in emisiunea Lumini si umbre unde a discutat despre cazul Steaua. Clubul Steaua apartine MApN si e finantat de la bugetul statului 90.

Ponta: Legea salarizarii bugetarilor se va finaliza dupa promulgarea noului Cod fiscal. Guvernul actual nu a taiat niciun leu de la nimeni

Legea salarizarii bugetarilor va intra in dezbatere pentru a fi finalizata imediat ce noul Cod fiscal va fi promulgat, a afirmat vineri, Victor Ponta, care a completat ca actualul Guvern isi va incheia mandatul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )