Libnet.ro
UNICEF

11:30

PSD va lucra cu Iohannis la buget, votul prin corespondenta si legea salarizarii. Ce a mai declarat Dragnea

România Liberă România Liberă,
PSD va lucra cu Iohannis la buget, votul prin corespondenta si legea salarizarii. Ce a mai declarat Dragnea

PSD va lucra impreuna cu presedintele Klaus Iohannis la legea bugetului pe 2016, la legea salarizarii, dar si la legea votului prin corespondenta, a declarat presedintele interimar al social-democratilor, Liviu Dragnea, care a pledat pentru pace politica. continuă pe România Liberă

Liviu Dragnea anunta ca PSD va lucra cu Klaus Iohannis pentru bugetul pe 2016, votul prin corespondenta si legea salarizarii

PSD va lucra impreuna cu presedintele Klaus Iohannis la legea bugetului pe 2016, la legea salarizarii, dar si la legea votului prin corespondenta, a declarat duminica seara presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, adugand ca, in opinia sa, este nevoie de un armistitiu pe termen lung intre fortele politice pentru dzvoltarea Romaniei.

PNL cere ca legea privind votul prin corespondenta sa fie adoptata pana la 1 noiembrie

Partidul National Liberal cere adoptarea in regim de urgenta a legii privind votul prin corespondenta, pana la 1 noiembrie, pentru ca aceasta sa fie in vigoare la alegerile parlamentare din 2016. Anuntul a fost facut sambata de co-presedintele PNL Alina Gorghiu, care a lansat un apel catre celelalte partide sa sprijine adoptarea legii.

in aceasta sesiune parlamentara, una dintre prioritatile legislative va fi votul prin corespondenta

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea PSD), afirma ca in aceasta sesiune parlamentara o prioritate va fi, atat pentru el, cat si pentru partidul pe care il reprezinta, adoptarea legii votului prin corespondenta.

Alina Gorghiu, despre votul prin corespondenta: E nevoie de un vot in Parlamentul Romaniei pana la 1 noiembrie, astfel incat atunci sa fie legea publicata in Monitorul Oficial (VIDEO)

Alina Gorghiu, copresedintele PNL, a participat la sedinta partidului de la Gura Humorului, la sfarsitul careia a anuntat subiectele discutate. Am discutat despre prioritatile legislative. Unul dintre ele este.

Sa se ocupe Zgonea de votul prin corespondenta e ca si cum Ponta ar da indicatii despre redactarea lucrarilor de doctorat

Purtatorul de cuvant al PNL Diaspora, Ovidiu Raetchi, a afirmat - ca replica la anuntul lui Valeriu Zgonea privind redactarea principiilor votului prin corespondenta - ca in aceeasi logica, mai ramane ca Victor Ponta sa dea indicatii despre redactarea lucrarilor de doctorat, potrivit unui comunicat remis azi redactiei.

Gorghiu: Liberalii au propus deja proiectul legii votului prin corespondenta. Nu as vrea sa cred ca PSD pierde timp sau incearca sa tergiverseze incercand sa rescrie lucruri care sunt puse deja pe hartie

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat in cadrul unei conferinte de presa ca liberalii au deja formulat un proiect de lege privind votul prin corespondenta, deci nu are rost ca social-democratii sa vina cu.

Politic Show: Emil Boc, curtat de PMP pentru o candidatura la Primaria Cluj; Zgonea: Voi prezenta saptamana viitoare un set de principii privind legea votului prin corespondenta; Lefurile medicilor, cardul politic al lui Ponta

Crin Antonescu: Nu am avut o relatie de prietenie cu Klaus Iohannis. In politica, relatiile sunt de tip contractual. Fostul presedinte al. Cum otravesc interesele de partid legea votului prin corespondenta. Dupa ce seful interimar al PSD, Liviu Dragnea, a sustinut ca se va implica in.

Strategia PNL de a adopta votul prin corespondenta. Alina Gorghiu: Cerem PSD termen-limita de publicare a legii in Monitorul Oficial

Liberalii s-au reunit sambata la Gura Humorului in sedinta Biroului Politic National BPN) pentru a discuta despre prioritatile legislative ale sesiunii parlamentare care sta sa inceapa. Proiectul votului prin corespondenta este cea mai importanta lege pregatita de PNL, dar care nu poate fi adoptata fara votul PSD. De aceea, liberalii au doptat o rezolutie prin care le solicita social-democratilor sa sprijine votul la distanta.

PNL, pozitie transanta in privinta votului prin corespondenta. Este nevoie de un vot pana la 1 noiembrie

PNL cere partidelor parlamentare sa dea dovada de responsabilitate si pana la 1 noiembrie legea votului prin corespondenta sa fie adoptata de Parlament, scrie Agerpres. in unanimitate am votat o rezolutie.

Gorghiu: Cerem PSD un termen limita de publicare a legii votului prin corespondenta

Biroului Permanent National BPN) al PNL va adopta o rezolutie in care va cere PSD un termen limita de publicare a legii votului prin corespondenta in Monitorul Oficial, a declarat, sambata, liderul PNL Alina Gorghiu, afirmand ca nepublicarea legii in timp util va impiedica diaspora sa voteze in bune conditii la parlamentare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2455 seconds )