Libnet.ro
UNICEF

00:07

Mircea Geoana, despre Robert Turcescu: Cred ca suntem in Cartea Recordurilor, in care un ofiter acoperit modereaza o dezbatere prezidentiala. Este interesant cum a ajuns in situatia respectiva

Antena3 Antena3,
Mircea Geoana, despre Robert Turcescu: Cred ca suntem in Cartea Recordurilor, in care un ofiter acoperit modereaza o dezbatere prezidentiala. Este interesant cum a ajuns in situatia respectiva

Fostul candidat PSD la alegerile prezidentiale din 2009, Mircea Geoana, a afirmat, luni, ca este un fapt inedit, de Cartea Recordurilor, ca un ofiter acoperit, cum a fost Robert Turcescu, sa modereze o dezbatere pr. continuă pe Antena3

Mircea Geoana, despre Robert Turcescu: Cred ca suntem in Cartea Recordurilor, in care un ofiter acoperit modereaza o dezbatere prezidentiala. Este interesant cum a ajuns in situatia respectiva

Fostul candidat PSD la alegerile prezidentiale din 2009, Mircea Geoana, a afirmat, luni, ca este un fapt inedit, de Cartea Recordurilor, ca un ofiter acoperit, cum a fost Robert Turcescu, sa modereze o dezbatere prezidentiala. in acest context, el a acuzat o operatiune deliberata de influentare a rezultatului alegerilor.

Mircea Geoana il ataca pe Robert Turcescu: Cred ca suntem in Cartea Recordurilor cu o situatie in care un ofiter acoperit modereaza o dezbatere prezidentiala (VIDEO)

Comisia de ancheta privind prezidentialele din 2009 a reluat luni audierile. Mircea Geoana s-a prezentat in fata parlamentarilor pentru a da explicatii cu privire la acest scrutin prezidential. Fostul lider.

Bogdan Chiriac, despre motivul pentru care Mircea Geoana l-a acceptat pe Robert Turcescu ca moderator al dezbaterii prezidentiale

Bogdan Chiriac a vorbit in emisiunea La Ordinea Zilei despre motivul pentru care Mircea Geoana l-a acceptat pe Robert Turcescu ca moderator al dezbaterii prezidentiale din 2009. Domnul.

Ana Maria Patru si Mircea Geoana, audiati de Comisia parlamentara de ancheta a alegerilor din 2009

ACTUALIZARE 11:19 Ana Maria Patru a anuntat comisia de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009 ca declina invitatia la audieri Fosta presedinta a AEP Ana Maria Patru a trimis o scrisoare comisiei de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009, in care i-a informat pe membrii acesteia ca declina invitatiala audieri, potrivit unor surse din presa. Ea era asteptata luni la comisia de ancheta. *ACTUALIZARE 10:04 Geoana: Vizita la Vintu din 2009 a avut un impact modest in alegeri --------- Comisia de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009 continua astazi, de la ora 9:00, audierile, primul fiind invitat Mircea Geoana, care va fi urmat de fosta sefa a Autoritatii Electorale Permanente AEP) Ana Maria Patru si de secretari de stat din MAI de la vremea respectiva, potrivit surselor din presa.

Mircea Geoana, la audierile in comisia care ancheteaza alegerile prezidentiale din 2009: Vizita mea la Vintu a fost un pretext, mai degraba e interesant cum a aparut un filaj

Mircea Geoana a declarat, luni dimineata, in fata comisiei parlamentare care ancheteaza alegerile prezidentiale din 2009, ca vizita la omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu a fost folosita mai degraba ca un pretext.

Ancheta alegeri 2009. Mircea Geoana: In 2008 am primit un telefon de la Traian Basescu pentru a nu-l pune pe Catalin Voicu ministru de Interne

Fostul candidat la Presedintia Romaniei in 2009 Mircea Geoana a declarat luni, in cadrul comisiei parlamentare de ancheta, ca Traian Basescu, seful statului la momentul respectiv, l-a sunat pentru a-i spune ca PSD sa nu-l propuna pe Catalin Voicu pentru conducerea Ministerului de Interne, avertizandu-l ca el va refuza numirea acestuia in functie, scrie News. ro.

Mircea Geoana a ALBIT si are un inceput de CHELIE! Timpul a lasat urme vizibile asupra infatisarii fostului candidat la prezidentiale(FOTO)

Scandalul privind alegerile prezidentiale din 2009 este unul dintre cele mai dezbatute subiecte din ultima perioada, iar imaginile de la confruntarea televizata de atunci, dintre Mircea Geoana si Traian Basescu,.

Ana Maria Patru si Mircea Geoana, audiati luni de Comisia parlamentara de ancheta a alegerilor din 2009

Mircea Geoana si fosta vicepresedinta a Autoritatii Electorale Permanente, Ana Maria Patru, acuzata ca ar fi avut in biroul sau un portret al lui Traian Basescu, sunt audiati luni de Comisia parlamentara de ancheta pentru alegerile din 2009.

Comisia de ancheta privind prezidentialele din 2009 continua luni audierile. Mircea Geoana si Ana Maria Patru, printre invitati

Comisia de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009 continua luni, de la ora 9. 00, audierile, primul fiind invitat Mircea Geoana, care va fi urmat de fosta sefa a Autoritatii Electorale Permanente AEP) Ana Maria Patru si de secretari de stat din MAI de la vremea respectiva.

Ana Maria Patru si Mircea Geoana, audiati de Comisia parlamentara de ancheta a alegerilor din 2009

Comisia de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009 continua astazi, de la ora 9:00, audierile, primul fiind invitat Mircea Geoana, care va fi urmat de fosta sefa a Autoritatii Electorale Permanente AEP) Ana Maria Patru si de secretari de stat din MAI de la vremea respectiva, potrivit surselor din presa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )