Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mircea Geoana: Situatia din Orientul Mijlociu ramane in continuare complicata

Adevărul Adevărul,
Mircea Geoana: Situatia din Orientul Mijlociu ramane in continuare complicata

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoana, a explicat ca situatia din Orientul Mijlociu este in continuare complicata, dar a dat asigurari ca nu exista riscuri pentru Romania si pentru Europa, nivelul de alertare fiind unul minimal. continuă pe Adevărul

Secretarul general adjunct al NATO crede ca momentul de risc maxim din Orientul Mijlociu a fost depasit. Geoana: Nivelul de alertare pentru Romania si pentru Europa nu a crescut nicio secunda

Mircea Geoana, secretarul general adjunct al NATO, considera ca momentul de risc maxim din Orientul Mijlociu a fost depasit, dar ca trebuie sa ramanem vigilenti. Oficialul Aliantei a facut aceasta.

Orange a facut inca un pas spre listarea activitatilor din Orientul Mijlociu si Africa

Cel mai mare grup francez de telecomunicatii, Orange SA, a anuntat, saptamana trecuta, reorganizarea activitatilor sale din Orientul Mijlociu si Africa intr-o singura entitate, operatiune care deschide calea catre o posibila listare, tranzactie ce i-ar aduce fondurile necesare pentru investitii in expansiunea externa, conform Reuters.

Premierul Ludovic Orban, discutii cu ambasadorul SUA la Bucuresti, Adrian Zuckerman, pe tema tensiunilor din Orientul Mijlociu

Premierul Ludovic Orban il primeste, vineri dimineata, la Palatul Victoria pe ambasadorul SUA la Bucuresti, Adrian Zuckerman. intrevederea celor doi oficiali are loc in contextul situatiei tensionate din.

Angela Merkel si Vladimir Putin, intalnire la Moscova pentru a discuta despre criza din Orientul Mijlociu

Cancelarul german Angela Merkel si presedintele rus Vladimir Putin s-au intalnit sambata, la Moscova, pentru a discuta despre actuala criza din Orientul Mijlociu, transmite DPA.

Trump vrea extinderea NATO in Orientul Mijlociu

Presedintele american Donald Trump a pledat joi pentru extinderea NATO, chiar si in tari din Orientul Mijlociu, transmite Reuters.

Donald Trump propune extinderea NATO spre Orientul Mijlociu, in contextul tensiunilor SUA-Iran

Presedintele SUA, Donald Trump, a declarat ca sprijina extinderea Organizatiei Tratatului Atlanticului de Nord astfel incat sa includa si tari din Orientul Mijlociu, in timp ce SUA incearca sa-si reduca prezenta militara in lume.

Mircea Geoana, despre militarii romani si despre NATO

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoana, spune ca NATO este locul unde deciziile politice se discuta, uneori in contradictoriu. De asemenea, el afirma ca militarii romani sunt extrem de respectati, sunt oameni super-profesionisti.

KLAUS IOHANNIS: Nu exista nicio amenintare iminenta pentru oficialii romani din Irak

Nu am de gand sa refuz promulgarea dublarii alocatiilor copiilor * Nu cred ca putem vorbi despre o tranzactie dintre Exxon si Lukoil Situatia din Orientul Mijlociu si clarificarea situatiei interne privind dublarea alocatiilor copiilor, plafonarea pensiei minime, optiunea privind continuarea activitatii peste 65 de ani, vanzarea de Exxon Mobil a participatiei la extractia de gaze naturale din Marea Neagra si alegerile anticipate au constituit temele conferintei de presa de ieri a presedintelui Klaus Iohannis.

Opiniile expertilor privind Orientul Mijlociu si intalnirea ministrilor de Externe la Bruxelles

Ellie Geranmayeh: Europa nu isi poate permite sa absoarba costurile unui conflict extins in Orientul.

Angela Merkel si Vladimir Putin, discutii la Moscova despre criza din Orientul Mijlociu. Ce spune cancelarul german despre doborarea avionului ucrainean

Presedintele rus Vladimir Putin si cancelarul german Angela Merkel s-au intalnit, sambata, la Moscova, pentru a discuta despre criza din Orientul Mijlociu. La finalul discutiilor care s-au axat mai ales .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )