Libnet.ro
UNICEF

13:31

Mircea Lucescu, cel mai varstnic antrenor din lume

Online Sport Online Sport,
Mircea Lucescu, cel mai varstnic antrenor din lume

Tehnicianul roman a semnat recent cu Dynamo Kiev si a devenit cel mai in varsta antrenor din lume inca in activitate. continuă pe Online Sport

Cine este si cum arata iubita lui Jeff Bezos, cel mai bogat om din lume. Fondatorul Amazon are cu ce se mandri

Jeff Bezos, fondatorul Amazon, are o iubita care intoarce privirile multor barbati. Cel mai bogat om din lume a fost surprins de multe ori in public la bratul partenerei sale care este cu cinci ani mai mica.

Cu cine a ajuns sa se iubeasca Maria Constantin, dupa despartirea de Dacian Varga. Detalii bomba despre cel mai nou cuplu din showbiz

Maria Constantin si-a facut aparitia in cadrul unei mega petreceri. Dar nu a fost vazuta singura, ci in tandreturi cu un nou pretendent. Cine este noul barbat din viata cunoscutei cantarete? Noua cucerire a Mariei Constantin Maria Constantin iubeste sa se joacecu focul! Blondina a bifat doua divorturi, ambele cu scandal, s-a implicat in relatii .

Jordan Henderson, desemnat cel mai bun fotbalist din Premier League

Jordan Henderson, capitanul echipei Liverpool, noua campioana a Angliei, a fost ales cel mai bun fot.

Cel mai rapid telefon din 2020 nu e produs de Apple sau Samsung

In competitia pentru cel mai rapid smartphone al momentului, sunt sanse mici ca titlul sa ajunga la unui dintre cei mai populari producatori de mobile. Varfurile sunt dedicate.

Cea mai frumoasa nebuna din lume. Arata ca Greta Garbo si a mers ieri fara bilet in tramvaiul 23

N-am stiut-o niciodata in mintile ei. N-am vorbit niciodata cu ea. Si nu stiu cum o cheama. Dar de vreo zece ani ma tot intalnesc cu ea. La Unirii, la Piata Romana. Ieri, in tramvaiul 23. S-a urcat la piata la Ramnicu Sarat. Stiu multe despre ea. Ca-i din carne si oase. Are sani inca tari. Ieri i se vedea buricul. E ca o Greta Garbo la fata, Marilyn Monroe ca trup. Ieri s-a urcat in spatele tramvaiului 23 si spunea: omul e o minune! Acest articol vorbeste despre frumosii nebuni ai oraselor. Acest articol vorbeste despre prejudecati. Acest articol vorbeste despre cum sa privim si sa ne bucuram de privirea noastra, adica sa privim si sa nu regretam-ranim.

Este cel mai toxic produs din casa ta, dar il folosesti zilnic! Are efecte care pot conduce pana la moarte!

Nimic mai placut dupa spalarea rufelor decat parfumul lasat in urma de balsamul de rufe, parfum care persista zile intregi. Sa nu mai vorbim de senzatia placuta de catifelare si de faptul ca acest produs minune nu le lasa nici se se electrizeze.

Ion Ion Tiriac si Sorana Cirstea, cel mai nou cuplu din showbiz. Cei doi s-ar fi logodit deja

Fiul cel mare al miliardarului Ion Tiriac, Ion Ion 43 de ani) se iubeste de ceva timpcu jucatoarea de tenis Sorana Cirstea 30 de ani), numarul 75 WTA. Mai mult, cei doi si-ar fi dus relatia la urmatorul.

Digi24: Unul din cele mai cunoscute mistere din lume se afla chiar in sediul CIA. De 30 de ani, nimeni nu a reusit sa-l descifreze

La sfarsitul anilor 1980, artistul Jim Sanborn a fost angajat sa creeze o sculptura care sa fie expusa la sediul CIA din Langley, Virginia. Stiind ca unii dintre cei mai buni agenti de informatii din lume o vor vedea in fiecare zi, Sanborn a introdus un cod secret in piesa botezata Kryptos.

Rasturnare de situatie pentru Mircea Lucescu la Dinamo Kiev. Anuntul facut de patronul ucrainean despre despartirea de roman

Ieri presa sportiva din toata Europa scria cu litere de-o schioapa de decizia celor de la Dynamo Kiev de a-l aduce pe banca de antrenor pe cel mai titrat antrenor roman al momentului, Mircea Lucescu, pentru 3 milioane de euro pe sezon. Rasturnare de situatie pentru Mircea Lucescu la Dinamo Kiev Dupa mai bine de .

Ce salariu va avea Mircea Lucescu la Dinamo Kiev

Celebrul antrenor Mircea Lucescu 74 de ani) si-a facut revenirea pe banca tehnica, ca antrenor al echipei Dinamo Kiev, rivala fostei echipe a romanului, Sahtior Donetk. imi era dor de Ucraina. Am.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )