Libnet.ro
UNICEF

16:15

Jordan Henderson, desemnat cel mai bun fotbalist din Premier League

România Liberă România Liberă,
Jordan Henderson, desemnat cel mai bun fotbalist din Premier League

Jordan Henderson, capitanul echipei Liverpool, noua campioana a Angliei, a fost ales cel mai bun fot. continuă pe România Liberă

Ungurii vor sa schimbe perceptia oamenilor impamantenita de mii de ani. Care este cel mai bun prieten al omului, porcul sau cainele?

Porcii zburatori sunt in continuare chestii de fantezie. Dar porci vorbitori, ca E. Wilbur, iubitor de noroi al lui White, ar putea sa nu fie atat de indepartat. Avand mult timp la dispozitie, multi cercetatori s-au gand sa cerceteze si sa dezbata daca porcul poate sa fie un mai bun prieten omului decat cainele. Ungurii .

Cu cine a ajuns sa se iubeasca Maria Constantin, dupa despartirea de Dacian Varga. Detalii bomba despre cel mai nou cuplu din showbiz

Maria Constantin si-a facut aparitia in cadrul unei mega petreceri. Dar nu a fost vazuta singura, ci in tandreturi cu un nou pretendent. Cine este noul barbat din viata cunoscutei cantarete? Noua cucerire a Mariei Constantin Maria Constantin iubeste sa se joacecu focul! Blondina a bifat doua divorturi, ambele cu scandal, s-a implicat in relatii .

Cel mai mare secret din viata Geaninei Ilies. A spus tot acum

Geanina Ilies, prezentatoarea emisiunii Gospodar fara pereche, este o pasionata a tatuajelor. Si nu ii place doar sa le priveasca, ci adora sa si le scrie pe trup. Frumoasa vedeta de la Pro TV este mandra posesoare a nu mai putin de 8 tatuaje. Geanina Ilies a vorbit despre tatuajele sale din locuri ascunse Geanina .

Anunt pentru cei cu masini pe benzina si motorina. Pretul petrolului, la cel mai ridicat nivel din ultimele luni

Pretul petrolului a crescut marti, 21 iulie 2020, cu aproximativ 1 dolar. Acesta este la cel mai ridicat nivel inregistrat in ultimele patru luni. Cresterea pretului este sustinuta de acordul UE pentru relansarea economiei dupa pandemia de COVID-19, precum si de informatiile bune venite in urma unor studii clinice pentru vaccinuri impotriva coronavirusului, informeaza agentia .

Preturile petrolului au crescut cu circa 1 dolar, la cel mai ridicat nivel din ultimele patru luni

Preturile petrolului au crescut marti cu circa 1 dolari, la cel mai ridicat nivel din ultimele peste patru luni, sustinute de acordul UE pentru relansarea economiei dupa pandemia de coronavirus si de informatiile promitatoare referitoare la studiile clinice pentru vaccinuri impotriva Covid-19.

OnePlus Nord 5G, lansat oficial: ar putea fi cel mai bun telefon, la banii astia

Cei de la OnePlus au facut o treaba foarte buna in a lansa terminale midrange cu specificatii impresionante. Continua acest trend cu noul OnePlus Nord 5G. Acesta este cel mai nou smartphone al.

Cine este si cum arata iubita lui Jeff Bezos, cel mai bogat om din lume. Fondatorul Amazon are cu ce se mandri

Jeff Bezos, fondatorul Amazon, are o iubita care intoarce privirile multor barbati. Cel mai bogat om din lume a fost surprins de multe ori in public la bratul partenerei sale care este cu cinci ani mai mica.

Cel mai rapid telefon din 2020 nu e produs de Apple sau Samsung

In competitia pentru cel mai rapid smartphone al momentului, sunt sanse mici ca titlul sa ajunga la unui dintre cei mai populari producatori de mobile. Varfurile sunt dedicate.

Cifrele care-l fac invidios pana si pe Ion Tiriac. Cu cat a crescut averea lui Jeff Bezos, cel mai bogat om din lume

Jeff Bezos, fondatorul Amazon, este cel mai bogat om din lume. Averea omului de afaceri in varsta de 56 de ani a crescut in 2020 cu 74 de miliarde de dolari, la 189,3 miliarde de dolari. Cele mai recente cifre vin di.

S-a imbogatit cu 13 miliarde intr-o singura zi. Ce avere are cel mai bogat om din lume

Seful Amazon a devenit mai bogat cu 13 miliarde de dolari, intr-o singura zi! Jeff Bezos, in varsta de 56 de ani, a batut astfel recordul miliardarilor cucel mai mare salt facut de o persoana intr-o singura zi, de cand Bloomberg monitorieaza activitatea financiara a miliardarilor, conform Mediafax. Jeff Bezos a facut 13 miliarde de .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )