Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mircea Lucescu face acuzatii grave dupa alegerile FRF: Sunt dezamagit, conteaza micile atentii

Antena3 Antena3,
Mircea Lucescu face acuzatii grave dupa alegerile FRF: Sunt dezamagit, conteaza micile atentii

Razvan Burleanu si-a asigurat al doilea mandat de presedinte al FRF fara a avea nevoie de doua tururi de scrutin. Astfel, Mircea Lucescu, antrenorul aflat in echipa lui Lupescu a lansat o serie de acuzatii grave. continuă pe Antena3

Gigi Becali, reactie dupa alegerile FRF: Romanul vanzator se vinde pe doua chiftele

Finantatorul FCSB, Gigi Becali, s-a declarat debusolat dupa infrangerea lui Ionut Lupescu in alegerile pentru presedintia FRF. Niciodata in viata mea nu am fost asa de debusolat. ori sunt eu aerian si.

Decizie radicala dupa alegerile FRF. Este ultima mea zi in fotbal

Marcel Puscas a declarat ca miercuri a fost ultima zi a lui in fotbal, dupa ce a primit numai opt voturi, din cele 254 exprimate la alegerile pentru presedintia FRF. Felictari lui Razvan Burleanu,.

Liviu Dragnea, dupa alegerile de la FRF: E foarte bine ca Federatia Romana de Fotbal si-a ales conducerea cu votul masiv al cluburilor de futsal, al cluburilor de fotbal feminin

Liviu Dragnea a afirmat miercuri, la Pitesti, ca un rol important in alegerea conducerii Federatiei Romane de Fotbal FRF) l-au avut cluburile de futsal si de fotbal feminin. Presedintele PSD a respins,.

Burleanu, invingator: Cine sunt primii oameni care ar trebui sa paraseasca Romania dupa alegerile FRF de astazi

De-a lungul campaniei electorale, am asistat la un partizanat agresiv in favoarea lui Ionut Lupescu din partea unor oameni care au amenintat ca, daca nu ajunge Kaiserul presedinte, atunci ei vor emigra.

Burleanu, dezlantuit dupa implicarea lui Dragnea in alegerile FRF: Cum l-a luat peste picior si pe Lupescu

Presedintele Federatiei Romane de Fotbal FRF) a reactionat imediat dupa ce seful PSD a lasat de inteles ca il sustine pe Ionut Lupescu la alegerile de miercuri.

Acuzatii GRAVE la adresa lui Dragnea si LACHEII LUI: Comparat cu Erdogan si Putin de un EUROPARLAMENTAR! Agresiv cu cetatenii

Europarlamentarul Monica Macovei considera ca incatusarea lui Cristian Mihai Dide, dupa ce acesta a proiectat mesajul Rezist pe Muzeul de Arta din Bucuresti, este expresia un stat agresiv cu cetatenii lui,.

Radu Banciu, dupa alegerile de la FRF: Este bine ca a pierdut Generatia de Aur. O generatie care nu a castigat nimic, de oameni neplacuti si de prost gust (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de miercuri seara a emisiunii Lumea lui Banciu infrangerea suferita de Ionut Lupescu, reprezentantul Generatiei de Aur, in alegerea pentru presedintia Federatiei Romane de Fo.

Supriza uriasa la alegerile FRF: Burleanu castiga fara drept de apel in fata lui Ionut Lupescu, candidatul sustinut de PSD

Razvan Bureleanu foto) a castigat un nou mandat la conducerea Federatiei Romane de Fotbal FRF), invingandu-l chiar din primul tur pe fostul component al generatiei de aur Ionut Lupescu. Acesta din urma era sustinut de liderul PSD Liviu.

Sondaj: Ionut Lupescu ar urma sa castige detasat alegerile FRF (FOTO)

Un sondaj realizat realizat de un grup de presedinti din Asociatiile Judetene de Fotbal arata ca Ionut Lupescu ar urma sa castige detasat alegerile pentru presedintia Federatiei Romane de Fotbal ce.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )