Libnet.ro
UNICEF

10:31

Gigi Becali, reactie dupa alegerile FRF: Romanul vanzator se vinde pe doua chiftele

Antena3 Antena3,
Gigi Becali, reactie dupa alegerile FRF: Romanul vanzator se vinde pe doua chiftele

Finantatorul FCSB, Gigi Becali, s-a declarat debusolat dupa infrangerea lui Ionut Lupescu in alegerile pentru presedintia FRF. Niciodata in viata mea nu am fost asa de debusolat. ori sunt eu aerian si. continuă pe Antena3

Decizie radicala dupa alegerile FRF. Este ultima mea zi in fotbal

Marcel Puscas a declarat ca miercuri a fost ultima zi a lui in fotbal, dupa ce a primit numai opt voturi, din cele 254 exprimate la alegerile pentru presedintia FRF. Felictari lui Razvan Burleanu,.

Mircea Lucescu face acuzatii grave dupa alegerile FRF: Sunt dezamagit, conteaza micile atentii

Razvan Burleanu si-a asigurat al doilea mandat de presedinte al FRF fara a avea nevoie de doua tururi de scrutin. Astfel, Mircea Lucescu, antrenorul aflat in echipa lui Lupescu a lansat o serie de acuzatii grave.

Gigi Becali, anunt-soc la Sinteza Zilei: Ma retrag. Nu ma mai implic la echipa. Asta am decis, dupa ce a iesit Burleanu presedinte

Gigi Becali, finantatorul FCSB, a anuntat ca renunta sa se mai implice la echipa pe care o conduce, dupa rezultatul alegerilor de astazi de la FRF. Nu ma mai implic, nu mai am niciun fel de tangenta.

Gigi Becali: Eu am decis sa ma retrag din fotbal! Am dat act la club

Gigi Becali ofera bomba anului in fotbalului romanesc dupa ce a anuntat miercuri seara ca se retrage din fotbal si va ceda toate actiunile sale de la FCSB catre nepoti. Anuntul vine ca urmare a supararii af.

Liviu Dragnea, dupa alegerile de la FRF: E foarte bine ca Federatia Romana de Fotbal si-a ales conducerea cu votul masiv al cluburilor de futsal, al cluburilor de fotbal feminin

Liviu Dragnea a afirmat miercuri, la Pitesti, ca un rol important in alegerea conducerii Federatiei Romane de Fotbal FRF) l-au avut cluburile de futsal si de fotbal feminin. Presedintele PSD a respins,.

Burleanu, invingator: Cine sunt primii oameni care ar trebui sa paraseasca Romania dupa alegerile FRF de astazi

De-a lungul campaniei electorale, am asistat la un partizanat agresiv in favoarea lui Ionut Lupescu din partea unor oameni care au amenintat ca, daca nu ajunge Kaiserul presedinte, atunci ei vor emigra.

Dragnea l-a cucerit pe Gigi Becali: A starpit tirania!. O mutare politica l-a incantat pe patronul FCSB

Latifundiarul din Pipera l-a laudat pe seful PSD, dupa ce acesta a sustinut candidatura lui Ionut Lupescu la alegerile pentru functia de presedinte FRF.

Gigi Becali: Daca Dragnea ne scapa de Burleanu, merita felicitat! Lupescu va castiga cu 90%

Patronul de la FCSB considera ca Ionut Lupescu va fi urmatorul presedinte al FRF. Alegerile pentru sefia FRF au loc maine.

Gigi Becali, devastat: Oamenii din Romania nu mai au caracter, au innebunit! Securitatea face ceva

Patronul FCSB si-a gasit cu greu cuvintele dupa ce Razvan Burleanu l-a zdrobit pe Ionut Lupescu in alegerile de astazi, scor 168-78.

Burleanu, dezlantuit dupa implicarea lui Dragnea in alegerile FRF: Cum l-a luat peste picior si pe Lupescu

Presedintele Federatiei Romane de Fotbal FRF) a reactionat imediat dupa ce seful PSD a lasat de inteles ca il sustine pe Ionut Lupescu la alegerile de miercuri.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2378 seconds )