Libnet.ro
UNICEF

10:45

Mircea Marian, despre noul Guvern:Teroristul Omar Hayssam a pozat impreuna cu vicepremierul Marcel Ciolacu. Patria e pe maini bune

România Liberă România Liberă,
Mircea Marian, despre noul Guvern:Teroristul Omar Hayssam a pozat impreuna cu vicepremierul Marcel Ciolacu. Patria e pe maini bune

Mircea Marian, senior editor la Romania Libera, comenteaza, intr-un mesaj postat pe pagina sa Facebook, prietenia dintre vicepremierul Marcel Ciolacu si fostul om de afaceri Omar Hayssam, acuzat de terorism. continuă pe România Liberă

Ce n-a spus presedintele Iohannis despre noul guvern

Presedintele Klaus Iohannis a criticat, joi seara, coalitia PSD-ALDE pe motiv ca si-a schimbat propriul guvern dupa sase luni, a acuzat-o frontal ca nu stie sa conduca tara si i-a reprosat ca a modificat programul de guvernare introducand noi taxe. In mod neuzual, presedintele a folosit expresii mai dure si a stabilit noului guvern sarcini: i-a somat sa termine cu topaiala fiscal-bugetara, sa se incadreze in marja de deficit de 3% din PIB, sa respecte angajamentul de 2% pentru cheltuieli de aparare si sa garanteze respectarea statului de drept.

Ce scrie presa straina despre noul guvern Mihai Tudose

Guvernul Tudose a atras joi dupa-amiaza atentia presei internationale, dupa ce a castigat fara nicio problema votul de incredere in Parlament, astfel ca New Europe a notat ca Mihai Tudose a.

Cristian Tudor Popescu, afirmatii socante privind noul Guvern

Cristian Tudor Popescu a facut cateva declaratii despre noul guvern si a afirmat ca acesta este demn de perioada ceausista si este un guvern-marioneta. Jurnalistul este de parere ca masurile pe care si.

NOI TAXE SI IMPOZITE SE ANUNTA PENTRU ROMANI. Klaus Iohannis, ordin pentru noul guvern: VA ROG SA TERMINATI CU ACEASTA TOPAIALA FISCAL-BUGETARA (VIDEO)

Klaus Iohannis a tinut sa reactioneze in discursul tinut la Palatul Cotroceni fata de politicile fiscale si bugetare pe care PSD le-a anuntat pentru noul guvern. Presedintele le-a solicitat ministrilor s.

Ludovic Orban despre propunerile PSD pentru noul guvern: Partidul de guvernamant isi bate joc de oameni

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat astazi, la Targu-Jiu, ca este o rusine pentru partidul de guvernamant ca se prezinta cu un asemenea candidat de prim-ministru si cu o asemenea lista de guvern.

Viitorii ministri ai Guvernului Tudose vor fi audiati in comisii in prima parte a zilei de joi. Parlamentul se va reuni la ora 15:00 pentru a valida noul Guvern

Ministrii propusi miercuri pentru a face parte din viitorul guvern condus de Mihai Tudose vor fi audiati in comisiile de specialitate joi, intre orele 8:00 - 14:00, urmand ca plenul comun al Parlamentului sa se reuneasca in sedinta la ora 15:00 pentru a valida componenta noului executiv.

Noul Guvern a suspendat o lege care intrase in vigoare doar de o luna

Cabinetul Tudose a hotarat, in prima sedinta de Guvern de dupa investire, aprobarea unei ordonante de urgenta de suspendare, pana la finalul anului, a aplicarii Legii privind diminuarea.

Mircea Badea, despre desemnarea lui Mihai Tudose ca premier: in Romania, nu putem numi ministri niste oameni care nu au legatura cu SRI?

Mircea Badea a comentat in emisiunea in Gura Presei desemnarea lui Mihai Tudose in functia de premier. Multe lucruri despre domnul Tudose nu sunt de spus, sunt un om destul de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )