Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mircea Radu va fi din nou tata!

ADPM ADPM,
Mircea Radu va fi din nou tata!

Mircea Radu va avea cel de-al doilea copil, dupa ce sotia lui a anuntat ca este insarcinata. Sarcina are 8 saptamani, iar bebelusul se pregateste sa vina pe lume in luna februarie a anului viitor. continuă pe ADPM

Surpriza totala in lumea televiziunii. Mircea Radu a facut chiar el anuntul

Bucurie mare in familia lui Mircea Radu 47 de ani). Sotia lui, medicul Raluca Olaru 28 de ani), este din nou insarcinata cu cel de-al doilea copil al lor, scrie Libertatea. Mircea Radu a facut chiar.

Ce se intampla in casnicia lui Mircea Radu. Dupa 4 ani, el si sotia lui vor...

Bucurie mare in familia lui Mircea Radu 47 de ani). Sotia lui, medicul Raluca Olaru 28 de ani), este din nou insarcinata cu cel de-al doilea copil al lor. Mircea Radu a facut chiar el marele anunt.

iPhone-urile nu mai sunt atragatoare, vanzarile scad din nou

Cei de la Apple tocmai au anuntat rezultatele financiare pe cel de-al treileatrimestru fiscal, iar vanzarile de iPhone au scazut din nou intr-un ritm alarmant. Din motive mai usor sau mai greu de inteles, din ce in ce mai multi utilizatori nu mai achizitioneaza noi iPhone-uri. Acest trend ar putea fi rezultatul faptului ca vechile [].

A nascut o fetita minunata. Dupa cinci saptamani a ajuns din nou la spital...

O experta in antichitati din Marea Britanie a murit dupa ce a suferit un atac cardiac ce a urmat unei depresii post-natale severe, informeaza Mirror. Alice Gibson-Watt a murit in spital la cinci.

Statul Islamic a lovit din nou: 24 de civili ucisi intr-un sat din Siria

Observatorul sirian al drepturilor omului a anuntat ca gruparea ISIS a ucis 24 de civili dupa ce a ocupat un sat din apropiere de Minbej, o localitatea siriana, informeaza AFP, potrivit.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )