Libnet.ro
UNICEF

22:00

Mircea Rednic, despre cel mai bun jucator de la Dinamo: Era in stare sa stranga toate paharele de pe masa

Adevărul Adevărul,
Mircea Rednic, despre cel mai bun jucator de la Dinamo: Era in stare sa stranga toate paharele de pe masa

Vali Lazar, cel mai in forma dinamovist, a declarat recent ca, daca ramanea Mircea Rednic la Dinamo, el ar fi fost nevoit sa plece. continuă pe Adevărul

Ma simt prea tanar pentru asa ceva. Andy Murray, cel mai modest tenismen? Sportivul a refuzat titlul de cavaler din partea Reginei Marii Britanii

Andy Murray este noul numar ATP dupa ce si-a adjudecat trofeul de la Turneul Campionilor. De asemenea, el a castigat si Wimbledon in acest an, devenind cel mai bun jucator de tenis din.

Cel mai bun prieten al lui Prodan n-a fost la inmormantarea lui.Cine e fostul fotbalist care n-a putut veni la funerarii

Daniel Prodan a murit fulgerator la varsta de 44 de ani, lasand in urma sa multa durere si o lume a fotbalului care greu va trece peste acest so.

Cel mai bun prieten al lui Prodan n-a fost la inmormantarea lui.Cine e fostul fotbalist care n-a putut veni la funeralii

Daniel Prodan a murit fulgerator la varsta de 44 de ani, lasand in urma sa multa durere si o lume a fotbalului care greu va trece peste acest soc.

Noul telefon Honor de la Huawei arata ca 2016 e cel mai bun an al companiei

Primele telefoane cu Android ale Huawei erau cel mult incercari laudabile, dar in 2016 a reusit prin trei lansari sa arate ca isi poate construi o imagine buna.

Cum faci cel mai bun pilaf: tainele preparatului usor si deosebit de gustos, cat se fierbe orezul ca sa ramana intreg

Fel de mancare nelipsit de pe mesele romanilor, pilaful se gateste rapid si este un deliciu, daca gospodinele respecta metoda prepararii. Regretatul Radu Anton Roman explica pe indelete in lucrarea sa Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti Editura Paideia) cum se face pilaful si la ce trebuie sa fie atente femeile atunci cand il gatesc. Gastronomul ofera si cateva secrete pentru o mancare deosebita.

RECORD! Acesta este cel mai vechi oras locuit din lume

Ierihonul, un oras situat in Palestina este cel mai vechi oras locuit permanent al lumii, potrivit independent. md Orasul Ierihon este o adevaratafortareatanaturala, despre carese crede ca.

PC Garage a vandut de 19 milioane lei de Black Friday. Cel mai scump produs cumparat: un televizor de 13.000 de lei

PC Garage, unul dintre cele mai mari magazine online de produse IT si electronice din Romania, a incheiat cele trei zile de Black Friday cu 34. 000 de produse vandute, cu 25% mai mult decat in 2015. Cea mai mare comanda inregistrata a fost de 26. 000 de lei vineri, in jurul pranzului), iar cel mai scump produs vandut a fost un televizor smart LG UHD cu diagonala de 165cm, in valoare de 13. 000 de lei.

Final de proces pentru Alina Bica, fosta sefa DIICOT. Procurorii au cerut pentru ea sapte ani de inchisoare. Bica: Cred ca sunt cel mai prost infractor din Romania

In ultimul cuvant in sala de judecata, Alina Bica le-a spus judecatorilor ca, probabil, este cel mai prost infractor din Romania, idee reluata si la iesirea din sediul instantei.

Cel mai bine platit guvernator al unei banci centrale din zona euro este belgian

Presedintele Bancii Centrale Europene, Mario Draghi, nu este cel mai bine platit guvernator al unei banci centrale din zona euro, fiind devansat de guvernatorii bancilor centrale din Belgia, Italia si Germania, potrivit calculelor efectuate de Bloomberg, citati de Agerpres.

Cel mai mare curs de prim ajutor, in caz de stop cardiorespirator, din nord-vestul tarii

Serviciul Judetean de Ambulanta SAJ) Bihor a organizat cel mai mare curs de acordare a primului ajutor in caz de stop cardiorespirator din nord-vestul tarii. Aproximativ o mie de persoane au participat la lectia predata de 62 de echipaje medicale.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )