Libnet.ro
UNICEF

10:00

Mircia Muntean, primarul din Deva, trimis DUPA GRATII de catre Instanta Suprema: Decizia este DEFINITIVA

B1 B1,
Mircia Muntean, primarul din Deva, trimis DUPA GRATII de catre Instanta Suprema: Decizia este DEFINITIVA

Mircia Muntean, primarul Devei, a fost trimis in spatele gratiilor de catre Instanta Suprema. Decizia este definitiva. continuă pe B1

Mircia Muntean, primarul din Deva, 6 ani de inchisoare cu EXECUTARE: Decizia este DEFINITIVA

Update: Mircia Muntean s-a predat si a mers de buna voie la sediul IPJ, unde se asteapta sa soseasca mandatul de executare a pedepsei pentru a fi incarcerat. Primarul Devei, Mircia Muntean, a fost.

Primarul din Deva, Mircia Muntean, condamnat definitiv la sase ani cu executare

Primarul municipiului Deva, Mircia Muntean, a fost condamnat definitiv luni de inalta Curte de Casatie si Justitie la sase ani inchisoare cu executare, intr-un dosar in care este acuzat de.

Primarul din Deva, Mircia Muntean, condamnat definitiv la 6 ani inchisoare cu executare

Primarul municipiului Deva, Mircia Muntean, a fost condamnat definitiv luni de Inalta Curte de Casatie si Justitie la sase ani inchisoare cu executare, intr-un dosar in care este acuzat de conducerea unui autoturism sub influenta alcoolului, anunta Agerpres.

UPDATE Primarul din Deva, Mircia Muntean, condamnat definitiv la 6 ani inchisoare cu executare

Primarul municipiului Deva, Mircia Muntean, a fost condamnat definitiv luni de Inalta Curte de Casatie si Justitie la sase ani inchisoare cu executare, intr-un dosar in care este acuzat de conducerea unui autoturism sub influenta alcoolului, anunta Agerpres.

Mircia Muntean s-a predat. inainte de a fi dus la inchisoare, primarul Devei a propus acordarea titlului de cetatean de onoare pentru doua gimnaste

La scurt timp dupa ce a aflat sentinta definitiva de sase ani de inchisoare in dosarul in care a fost judecat pentru conducerea sub influenta bauturilor alcoolice, Mircia Muntean, primarul Devei, s-a prezentat la sediul Inspectoratului de Politie Judetean Hunedoara pentru a se preda. Nu inainte insa de a trimite un comunicat de presa, in care anunta ca va propune acordarea titlului de cetatean de onoare pentru doua gimnaste.

Primarul municipiului Deva, Mircia Muntean, a fost condamnat definitiv la sase ani de inchisoare pentru conducere sub influenta alcoolului

Primarul municipiului Deva, Mircia Muntean, a fost condamnat definitiv, la sase ani de inchisoare.

Sentinta definitiva pentru primarul Devei: Mircia Muntean a fost condamnat la sase ani de inchisoare cu executare

Primarul Devei, Mircia Muntean, va face inchisoare. inalta Curte de Casatie si Justitie a pronuntat sentinta definitiva in dosarul in care a fost judecat pentru ca a provocat un accident usor, dupa ce s-a urcat baut la volan.

Liviu Cocos, primarul din Predeal (PNL), condamnat definitv la un an de inchisoare cu suspendare pentru abuz in serviciu

Liviu Cocos, primarul din Predeal PNL), a fost condamnat definitiv la un an de inchisoare cu suspendare pentru abuz in serviciu, transmite Agerpres. Curtea de Apel Brasov a respins apelul facut de Liviu Cocos fata de decizia initiala a Judecatoriei Brasov. Cocos a fost gasit vinovat pentru ca a atribuit ilegal locuinte ANL.

Primarul din Predeal, condamnat definitiv la un an de inchisoare cu suspendare pentru abuz in serviciu

Primarul din Predeal, Liviu Cocos PNL), a fost condamnat definitiv la un an de inchisoare cu suspendare pentru abuz in serviciu, el fiind acuzat ca, alaturi de 12 consilieri locali, a atribuit.

Mancau la un restaurant din Deva cand s-au trezit cu un musafir total neasteptat. Toti au intrat in panica

Un porc mistret a coborat duminica din padure pana in apropierea unui supermarket si a unui restaurant, situate la marginea municipiului Deva, dupa mai bine de o ora animalul fiind gonit.

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,197 seconds )