Libnet.ro
UNICEF

12:00

Mii de studenti vor ramane fara locuri in camine, din cauza masurilor de distantare sociala

Antena3 Antena3,
Mii de studenti vor ramane fara locuri in camine, din cauza masurilor de distantare sociala

Aproape 20 de mii de studenti vor ramane fara locuri in camine din cauza masurilor de distantare. Locurile in camine se vor reduce iar unele vor ramane chiar inchise din cauza noilor reguli. continuă pe Antena3

Noua Casa 2020. Oamenii au depus dosarele deja, dar ar putea ramane fara finantare. Ce a decis Senatul

Bancile au inceput sa isi deschida usile pentru clientii interesati sa faca credite prin recent infiintatul program Noua Casa, varianta decisa de Guvern in aceasta vara pentru a inlocui vechiul program social Prima Casa. Noua Casa are insa o mare necunoscuta. Va fi aprobata ordonanta Guvernului de Parlament sau va veni o lege de respingere .

Este oficial. Care sunt cele 24 de scoli din Bucuresti care vor ramane inchise. Elevii vor invata exclusiv online

Comitetul Municipal pentru Situatii de Urgenta a decis joi, pe parcursul unei sedinte care s-a desfasurat la Prefectura Capitalei, ca 24 de scoli din Bucuresti vor ramane inchise, potrivit scenariului rosu prevazut de Ministerul Sanatatii. Motivul pentru care cele 24 de scoli raman inchise Potrivit scenariului galben, alte 595 de scoli se vor deschide si .

Masinile care vor fi interzise in Romania din 2021. Toti romanii trebuie sa afle

Vesti bune pentru unii soferi din tara. Masinile care vor fi interzise in Romania din 2021 sunt cele cu volan pe dreapta, aduse aici de catre romanii care si le-au achizitionat din alte tari straine unde lucreaza, de fapt. Este vorba de masinile cu volan pe dreapta, aduse din Marea Britanie. Motivul principal este vizibilitatea .

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )