Libnet.ro
UNICEF

11:30

Mirel Radoi, aproape sa fie dat afara de la nationala. Dan Petrescu si Gica Hagi pe lista FRF

Playtech Playtech,
Mirel Radoi, aproape sa fie dat afara de la nationala. Dan Petrescu si Gica Hagi pe lista FRF

Mirel Radoi este in pericol sa fie demis dupa doar patru meciuri disputate la carma echipei nationale. Cele doua esecuri de saptamana trecuta, 1-2 cu Islanda si 0-4 cu Norvegia, au subrezit serios scaunul selectionerului. Mai ales ca ambele partide, in special cea de la Reykjavik, au fost foarte importante. Din cauza esecului din Islanda, . continuă pe Playtech

EXCLUSIV Danut Lupu, analiza la sange a echipei nationale a Romaniei. Ce greseli a facut Mirel Radoi, in opinia fostului international

Nationala condusa de catre Mirel Radoi a prestat un joc cu tupeu, spectaculos cu Irlanda de Nord si Austria, insa cu Islanda si Norvegia a fost de nerecunoscut. Jucatorii de la nationala mare au fost stersi.

Ianis Hagi, transant cu Mirel Radoi dupa esecul cu Norvegia: Eu vad doar o singura solutie

Ianis Hagi a iesit in fata dupa umilinta pe care nationala Romaniei a suferit-o in Norvegia, scor 0-4. Recunoscut pentru declaratiile echilibrate, starul lui Rangers a lansat o ofensiva neasteptata. A pus mai multa presiune pe Mirel Radoi decat a pus pe fundasii nordici in partida de la Oslo. Ianis i-a indemnat pe jurnalisti sa .

Unde i-a trimis Mirel Radoi pe jucatorii lui, dupa meciul cu Islanda. S-au dus toti, fara sa comenteze

Selectionerul echipei nationale si-a trimis jucatorii sa vorbeasca cu singura persoana care ar fi reusit sa le ridice moralul, dupa infrangerea suferita in fata Islandei. Unde i-a trimis Mirel Radoi pe jucatorii lui, dupa meciul cu Islanda Mai sunt cateva ore pana la meciul pe care nationala Romaniei il va juca impotriva Norvegiei, la Oslo, .

Raspunsul lui Mirel Radoi pentru contestatari

Esecul din Islanda a involburat apele la echipa nationala a Romaniei si nu putini sunt cei care il contesta deja pe Mirel Radoi, un selectioner care a bifat doar trei meciuri pe banca primei reprezentative.

Atacul lui Ianis Hagi la Mirel Radoi a ajuns si in Marea Britanie! Anuntul facut de scotieni

Nu este liniste la nationala Romaniei, dupa cele doua esecuri suferite de tricolori saptamana trecuta. A fost 1-2 in Islanda, rezultat care a insemnat si ratarea oricarei sanse de a mai ajunge la Euro 2020 competitie care si-a pastrat denumirea oficiala, desi a fost mutata pentru 2021 din cauza pandemiei de coronavirus). Apoi a venit .

Mirel Radoi prefateza meciul cu Austria: Toti trebuie sa schimbam ceva la nivel de mentalitate

Selectionerul Mirel Radoi a vorbit, marti, intr-o conferinta de presa desfasurata in conditii de distantare sociala din cauza pandemiei, despre meciul cu Austria din Liga Natiunilor.

Declaratia pentru care lui Mirel Radoi i se cere demisia

Romania a pierdut de-o maniera categorica meciul cu Norvegia din deplasare 4-0, in Liga Natiunilor), iar apele sunt tulburi la nivelul primei reprezentative. Mai mult, Cornel Dinu ii cere demisia selectionerului Mirel Radoi nu atat pentru rezultatul in sine, ci pentru o declaratie facuta la finalul meciului cu nordicii.

Mirel Radoi anunta schimbari in primul 11 contra Norvegiei

Selectionerul Mirel Radoi a anuntat, sambata, intr-o conferinta de presa sustinuta la Oslo ca va opera mai multe modificari in primul 11 al primei reprezentative a Romaniei in meciul cu Norvegia din Liga Natiunilor.

FOTO Romania a fost macelarita in Norvegia! Echipa lui Mirel Radoi a atins un nou nivel al ridicolului

Echipa nationala de fotbal a fost invinsa, duminica seara, scor 4-0 2-0), in deplasare, de selectionata Norvegiei, intr-un meci din prima grupa a Ligii B din cadrul Ligii Natiunilor.

S-a aflat suma colosala pe care Mirel Radoi o ia de la FRF. Nu isi va mai face griji pentru bani, niciodata

Mirel Radoi are un contract cu FRF pana la finalul preliminariilor pentru Mondialul din 2022. Astfel, Mirel Radoi, vede prezenta pe banca nationalei ca pe o provocare personala foarte importanta si o sansa de a oferi Romaniei o echipa de turneu mondial, dupa 24 de ani. S-a aflat suma colosala pe care Mirel Radoi o .

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )