Libnet.ro
UNICEF

13:15

Mirel Radoi prefateza meciul cu Austria: Toti trebuie sa schimbam ceva la nivel de mentalitate

Online Sport Online Sport,
Mirel Radoi prefateza meciul cu Austria: Toti trebuie sa schimbam ceva la nivel de mentalitate

Selectionerul Mirel Radoi a vorbit, marti, intr-o conferinta de presa desfasurata in conditii de distantare sociala din cauza pandemiei, despre meciul cu Austria din Liga Natiunilor. continuă pe Online Sport

Ce spune selectionerul Mirel Radoi despre o eventuala demisie

Romania a aratat rau in ultimele doua meciuri oficiale, tricolorii pierzand atat calificarea la Euro 2020 1-2 cu Islanda), cat si meciul care a urmat in Liga Natiunilor 0-4 cu Norvegia). Selectionerul Mirel Radoi a discutat despre urmatorul duel, cel cu Austria, dar si despre o eventuala demisie de pe banca tehnica a tricolorilor.

Unde i-a trimis Mirel Radoi pe jucatorii lui, dupa meciul cu Islanda. S-au dus toti, fara sa comenteze

Selectionerul echipei nationale si-a trimis jucatorii sa vorbeasca cu singura persoana care ar fi reusit sa le ridice moralul, dupa infrangerea suferita in fata Islandei. Unde i-a trimis Mirel Radoi pe jucatorii lui, dupa meciul cu Islanda Mai sunt cateva ore pana la meciul pe care nationala Romaniei il va juca impotriva Norvegiei, la Oslo, .

Digisport: Mirel Radoi nu a suportat umilinta cu Norvegia si a izbucnit

Mirel Radoi si-a turnat cenusa in cap si a afirmat ca a fost o umilinta. Selectionerul a mai spus ca se gandeste ca la meciul cu Austria, de miercuri, sa limiteze proportiile scorului.

Selectionerul Austriei, despre Mirel Radoi: Schimba jucatorii, dar tactica nu este modificata

Selectionerul Franco Foda a declarat ca jucatorii nationalei Austriei trebuie sa dea suta la suta pentru a avea sperante ca vor putea castiga meciul cu Romania, dar si ca a observat ca Mirel Radoi schimba jucatorii, insa tactica ramane aceeasi indiferent de adversar.

Mirel Radoi il face praf pe Ianis Hagi: Daca da declaratiile astea, sa le si probeze

Mirel Radoi a fost furios la adresa lui Ianis Hagi la conferinta de presa pe care a sustinut-o inaintea partidei cu Austria. Selectionerul l-a atacat frontal pe starul lui Rangers, cel care i-a criticat tactica dupa esecul cu Norvegia, 0-4. Radoi i-a transmis lui Ianis ca va fi nevoit sa isi probeze acuzatiile si i-a .

I s-a cerut demisia dupa esecul cu Islanda. Reactia lui Mirel Radoi face toti banii lui Gigi Becali

Mirel Radoi a suferit prima infrangere din mandatul de selectioner, scor 1-2, in Islanda, in barajul pentru Euro 2020. A fost o partida cruciala pentru viitorul nationalei, in care tricolorii au avut o prestatie lamentabila. A fost suficient pentru a aparea deja primele voci care cer demisia lui Radoi. Selectionerul nu s-a ferit sa vorbeasca .

EXCLUSIV Danut Lupu, analiza la sange a echipei nationale a Romaniei. Ce greseli a facut Mirel Radoi, in opinia fostului international

Nationala condusa de catre Mirel Radoi a prestat un joc cu tupeu, spectaculos cu Irlanda de Nord si Austria, insa cu Islanda si Norvegia a fost de nerecunoscut. Jucatorii de la nationala mare au fost stersi.

Gheorghe Hagi i-a luat la tinta pe toti, in frunte cu Mirel Radoi: Nu am vrut sa zic, dar asta lipseste fotbalului romanesc

Gheorghe Hagi a iesit la atac dupa infrangerea pe care a suferit-o Romania in Norvegia, scor 0-4. Patronul de la Viitorul spune ca prima selectionata dispune de jucatori foarte buni de la mijloc in sus. Dar ca problemele sunt la nivelul liniei de fuund, unde trebuiesc cautate solutii. Ca sa zic ceva bun, ca daca .

Mirel Radoi, umilit si criticat aspru de Cornel Dinu. De la ce au pornit reprosurile

Fostul selectioner Cornel Dinu a comentat iar prestatia Romaniei la meciul cu Islanda, 1-2, in barajul pentru EURO 2020, explicand unde a gresit selectionerul Mirel Radoi. Mirel Radoi, umilit si criticat aspru de Cornel Dinu De mentionat este caNorvegia Romania, meci din Liga Natiunilor, se joaca azi, de la ora 19:00. Duelul poate fi .

Declaratia pentru care lui Mirel Radoi i se cere demisia

Romania a pierdut de-o maniera categorica meciul cu Norvegia din deplasare 4-0, in Liga Natiunilor), iar apele sunt tulburi la nivelul primei reprezentative. Mai mult, Cornel Dinu ii cere demisia selectionerului Mirel Radoi nu atat pentru rezultatul in sine, ci pentru o declaratie facuta la finalul meciului cu nordicii.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )