Libnet.ro
UNICEF

11:30

Mirel Radoi, noul selectioner al echipei nationale de fotbal

Adevărul Adevărul,
Mirel Radoi, noul selectioner al echipei nationale de fotbal

Agerpres a anuntat in exclusiviate aprobarea Comitetului Executiv al Federatiei Romane de fotbal a numirii antrenorului Mirel Radoi in functia de selectioner al echipei nationale. continuă pe Adevărul

Surse: Mirel Radoi, noul antrenor al echipei nationale de fotbal. Cine va veni in locul sau la Romania U21

Echipa nationala de fotbal a Romaniei pare sa isi fi gasit noul selectioner! INCENDIAR! CRISTI BORCEA S-A DAT DE GOL! VALENTINA PELINEL iN LACRIMI! A AFLAT CE A FACUT AFACERISTUL iN BAIE GALERIE.

Mirel Radoi, noul selectioner al Romaniei

Comitetul Executiv al Federatiei Romane de fotbal a aprobat, marti, cu unanimitate de voturi numirea antrenorului Mirel Radoi in functia de selectioner al echipei nationale de fotbal a Romaniei, a declarat.

OFICIAL Mirel Radoi, noul selectioner al Romaniei - il inlocuieste pe Cosmin Contra

Razvan Burleanu, presedintele Federatiei Romane de Fotbal, a anuntat, marti, intr-o conferinta de presa, ca prima reprezentativa a tarii va intra intr-o noua era, aceea in care selectioner va fi Mirel Radoi.

Mirel Radoi, noul selectioner al Romaniei

Comitetul Executiv al Federatiei Romane de Fotbal a aprobat, marti, numirea lui Mirel Radoi in functia de selectioner al primei reprezentative a Romaniei.

Oficial: Mirel Radoi, noul selectioner al Romaniei

Comitetul Executiv al FRF intrunit in sedinta de lucru, marti, a validat propunerea Comisiei Tehnice in ceea ce priveste numirea lui Mirel Radoi in postul de selectioner al primei reprezentative.

Surse - Mirel Radoi va fi noul selectioner al Romaniei

Romania isi va alege in curand noul selectioner, iar conform surselor Digisport acesta ar urma sa fie Mirel Radoi. Marti n. r. 26 noiembrie) va avea loc Comitetul Executiv al FRF in care ar urma sa fie luata aceasta decizie.

Mirel Radoi este noul selectioner al Romaniei

Mirel Radoi este noul selectioner al echipei nationale de fotbal, dupa ce numirea sa a fost aprobata, marti, cu unanimitate de voturi de catre Comitetul Executiv al Federatiei Romane de Fotbal, a declarat un.

Mirel Radoi, noul antrenor al nationalei Romaniei. Ce intelegere au facut selectionerul si membrii FRF

Comisia Tehnica a Federatiei Romane de Fotbal FRF) a decis sa il propuna pe Mirel Radoi pentru postul de selectioner al echipei nationale. Propunerea va fi dezbatuta in Comitetul Executiv al FRF, in cadrul sedintei de marti, 26 noiembrie. Decizia vine dupa ce Cosmin Contra a plecat de pe banca tehnica, iar Gica Hagi si .

Mirel Radoi a fost uns selectioner! Ce obiective i-a trasat Razvan Burleanu

Mirel Radoi este noul antrenor al echipei nationale de fotbal. Tehnicianul va conduce, in paralel, si echipa nationala de tineret la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Mirel Radoi, propunerea Comisiei Tehnice a FRF pentru postul de selectioner

Intrunita azi, 25 noiembrie, Comisia Tehnica a Federatiei Romane de Fotbal a decis sa il propuna pe Mirel Radoi pentru postul de selectioner al Echipei Nationale, anunta FRF pe site-ul oficial.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )