Libnet.ro
UNICEF

23:00

Mirel Radoi pus in dificultate inaintea debutului la nationala: Sunt intr-o mare dilema

Online Sport Online Sport,
Mirel Radoi pus in dificultate inaintea debutului la nationala: Sunt intr-o mare dilema

Selectionerul nationalei Romaniei, Mirel Radoi, a prefatat intr-o conferinta de presa la Arena Nationala partida cu Irlanda de Nord programata, vineri seara, in prima etapa din Liga Natiunilor. continuă pe Online Sport

Mirel Radoi, inaintea debutului in Liga Natiunilor: Suntem intr-o mare dilema cu privire la primul 11

Selectionerul Mirel Radoi a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca primele doua partide din Liga Natiunilor sunt foarte importante si ca jucatorii din lot, prin felul in care s-au antrenat, i-au ingreunat alegerea unui prim 11. El a mentionat ca nu este exclus ca la partidele urmatoare din lot sa faca parte si Mario Camora.

Cum arata primul 11 al jucatorilor lasati acasa de Mirel Radoi + Echipa probabila pentru dubla cu Irlanda de Nord si Austria

Mirel Radoi nu face exceptie de la regula. Acesta a fost tinta unor critici dure, dupa ce, in opinia unor fani, selectionerula lasat mai multi jucatori in afara lotului, in mod.

Carmen Tanase rupe tacerea despre covid-19: E un plan bine pus la punct, iar copiii sunt tinta!

Carmen Tanase vorbeste extrem de transparent despre aceste vremuri. Actrita considera ca aparitia virusului este una bine pusa la punct, iar tinta acestuia spune ca sunt chiar copiii. Carmen Tanase, despre efectele pandemiei asupra copiilor Carmen Tanase a vorbit inca o data despre subiectul care ne copleseste in aceste vremuri, dar in special despre efectele .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )