Libnet.ro
UNICEF

23:00

Mirela Vaida, desfiintata de o persoana publica din Romania, din cauza subiectului Vulpita. Ce spune despre Acces Direct

Playtech Playtech,
Mirela Vaida, desfiintata de o persoana publica din Romania, din cauza subiectului Vulpita. Ce spune despre Acces Direct

Cauta mai departe si vei vedea ca nu-ti vei atinge niciodata limitele. E vorba unui intelept obscur, pe care prea putini il iau in seama, dar care se adevereste in fiecare zi, in viata fiecaruia dintre noi. Emisiunea Acces Direct, prezentata de Mirela Vaida la Antena 1, e o mostra de spectacol al vietii care . continuă pe Playtech

Mirela Vaida, probleme de sanatate. S-au speriat si copiii! Ce se intampla cu prezentatoarea de la Acces Direct

Mirela Vaida a facut un anunt neasteptat pe retelele de socializare. Cunoscuta prezentatoare de la Antena 1 sufera in prezent din cauza unor probleme de sanatate. Iata despre ce diagnostic este vorba. Mirela Vaida, probleme de sanatate Mirela Vaida, vedeta de la Acces Direct, si-a anuntat fanii ca sufera de anumite de probleme de sanatate.

Mirela Vaida, izolata in casa! Are serioase probleme de sanatate! S-au speriat si copiii (FOTO)

Mirela Vaida trece prin clipe nu tocmai placute. Prezentatoarea TV a tinut sa le ofere fanilor detalii despre starea ei de sanatate si despre modul in care se trateaza. De asemenea, a tinut sa specifice ca nu.

George Burcea nu este singurul care a fost prins drogat. Ce vedete din Romania au avut probleme din cauza stupefiantelor

Dupa ce scandalul dintre George Burcea si Andreea Balan a luat amploare, George a fost prins sub consumul de cocaina la volan. Acesta nu este singurul, multe vedete au fost prinse de autoritati de-a lungul timpului, sub influenta substantelor stupefiante. George Burcea nu este singurul care a fost prins drogat in legatura cu cazul lui .

Vesti proaste pentru pensionarii din Romania. Raportul care ii va afecta pentru urmatorii ani

Comisia Europeana, in raportul de tara 2020, arata ca Romania nu a inregistrat progrese intr-o serie de domenii, printre care implementarea unui cadrului fiscal national, asigurarea sustenabilitatii sistemului public de pensii sau imbunatatirea guvernantei corporative a intreprinderilor de stat. Vesti proaste pentru pensionarii din Romania Mai mult, alte domenii in care nu s-au inregistrat progrese .

Cine este italianul infectat cu coronavirus, care a plecat din Romania. in ce oras a fost in vizita

Autoritatile din Romania si din Italia au aflat detalii despre barbatul de origine italiana care s-a reintors in tara natala dupa o vizita in Craiova. Cine este barbatul si care sunt datele oficiale transmise de autoritati? UPDATE: Numele individului strain este Cesare Emendatori. Barbatul de 71 de ani a fost diagnosticat cu coronavirus, dupa ce .

De ce bancile din Romania sunt implicate intr-un scandal cu spalare de bani

Finalul de februarie a venit cu un scandal mare pentru sistemul bancar din Romania. Banca Nationala anunta ca multe dintre banci sunt implicate in spalare de bani. Dar de ce? Si, mai ales,.

Angajatorii din Romania cauta acum peste 32.000 de lucratori, oficial

Firmele si alti angajatori din Romania cauta in prezent lucratori pentru 32. 523 de locuri de munca vacante, conform evidentelor oficiale ale Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM), citate joi de Mediafax.

KLAUS IOHANNIS: Justitia din Romania a fost supusa unor incercari de subordonare fata de politic

Justitia din Romania a fost supusa, in ultimii trei ani, unor incercari de subordonare fata de politic, dar la aceste provocari raspunsul societatii romanesti a fost pe masura, a declarat presedintele Klaus Iohannis, ieri, la prezentarea bilantului activitatii inaltei Curti de Casatie si Justitie iCCJ).

Alerta pe toate aeroporturile din Romania. Autoritatile au impus masuri drastice de teama coronavirusului

Este alerta pe toate aeroporturile din Romania. Autoritatile au impus masuri drastice de teama unor posibile contaminari in conditiile in care tot mai multi romani se intorc acasa din zonele afectate de coronavirus. Pe aeroportul Otopeni la fiecare patru ore terminalul sosiri este dezinfectat, iar omenilor care vin din zonele afectate de virus medicii le iau temperatura.

Primul spital universitar veterinar de urgenta din Romania, inaugurat vineri. Sorin Campeanu: Va avea cele mai moderne si complete dotari

Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti USAMVB) va inaugura, vineri, primul spital universitar veterinar de urgenta din Romania - Prof. dr. Alin Birtoiu, in cadrul.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )