Libnet.ro
UNICEF

13:15

KLAUS IOHANNIS: Justitia din Romania a fost supusa unor incercari de subordonare fata de politic

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS: Justitia din Romania a fost supusa unor incercari de subordonare fata de politic

Justitia din Romania a fost supusa, in ultimii trei ani, unor incercari de subordonare fata de politic, dar la aceste provocari raspunsul societatii romanesti a fost pe masura, a declarat presedintele Klaus Iohannis, ieri, la prezentarea bilantului activitatii inaltei Curti de Casatie si Justitie iCCJ). continuă pe Ziarul Bursa

Iohannis, la bilantul iCCJ: in ultimii ani, justitia a fost supusa unor incercari de subordonare fata de politic; Democratia noastra s-a maturizat

Inalta Curte de Casatie si Justitie a prezentat miercuri bilantul de activitate pe anul trecut. La eveniment a participat si presedintele Klaus Iohannis care a afirmat ca in ultimii ani justitia a fost supusa unor incercari de subordonare fata de politic. Cu toate astea, seful statului remarca ca democratia nostra s-a maturizat, adaugand ca cetatenii romani au fost alaturi de magistrati.

Un italian de 71 de ani, recent intors in peninsula din Romania, a fost diagnosticat cu coronavirus Barbatul fusese la vanatoare - UPDATE

Un barbat de 71 de ani, cu resedinta in orasul Cattolica regiunea Emilia Romagna), recent intors din Romania, a fost diagnosticat cu coronavirus. El se afla in acest moment internat la spitalul din Rimini, sectia de boli infectioase, dar starea sanatatii lui nu este grava. Ministerul roman de Externe a transmis ca a facut demersuri, in regim de urgenta, pe langa autoritatile locale pentru obtinerea de informatii suplimentare, inclusiv cetatenia pacientului si cu privire la eventuala sedere a acestuia pe teritoriul Romaniei. 18:53 Barbatul a avut contacte multiple, nu se stie de unde a contactat infectia.

Iohannis: in ciuda provocarilor, sunt incontestabili pasii uriasi facuti in directia unei justitii independente. Nu trebuie sa ne oprim aici (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, la prezentarea bilantului Curtii Supreme pe 2019, despre castigurile majore pe care le-a obtinut societatea romaneasca in ultimii ani. Justitia a fost supusa unor.

Cel mai mare diamant din Romania a fost scos la licitatie. Unde poate fi admirata bijuteria

Cel mai mare diamant din romania are 8,95 carate si poate fi admirat la Palatul Cesianu-Racovita. Scos la licitatie impreuna cu alte bijuterii, acesta poate fi achizitionat si in rate.

Klaus Iohannis, intrebat despre filarea unor magistrati si ziaristi: Astfel de situatii ar fi, daca s-ar confirma, intolerabile pur si simplu

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat luni ca, daca se confirma informatiile privind filarea unor ziaristi si magistrati, astfel de situatii ar fi . ) intolerabile pur si simplu.

KLAUS IOHANNIS: Nu avem nici un caz de coronavirus in Romania

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, sustine luni, la Palatul Cotroceni, o declaratie de presa privind epidemia de coronavirus, acesta spunand ca va convoca miercuri Consiliul Suprem de Aparare al Tarii. in ceea ce priveste decizia CCR, Presedintele Iohannis sustine ca PSD a creat o noua criza, aprofundata de CCR.

Klaus Iohannis, dupa sedinta CSAT: Nu avem niciun caz confirmat de coronavirus in Romania

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat, dupa sedinta CSAT, ca nu exista niciun caz confirmat de coronavirus in Romania.

Cine este noul premier desemnat al Romaniei. Klaus Iohannis a facut anuntul

Decizia CCR a dat peste cap tot ZEN-ul politic in Romania, iar acum presedintele Klaus Iohannis trebuie sa decida, intr-un timp foarte scurt, cine va fi noul premier. Nu exista, pana acum, o idee foarte clara cu privire la acest aspect, dar Rares Bogdan acrediteaza ideea ca pana diseara lucrurile se vor transa intr-un BPN, .

KLAUS IOHANNIS: Intentia presedintelui este intotdeauna de a da tarii un premier

Presedintele Klaus Iohannis, a sustinut o declaratie de presa privind depunerea mandatului de prim-ministru desemnat al lui Ludovic Orban, spunand ca Romania risca sa intre intr-un blocaj din cauza boicotarii votului de investire de catre PSD. Acesta declara ca va convoca consultari cu partidele la palatul Cotroceni, precizand ca Ludovic Orban ramane prima lui optiune pentru premier.

Klaus Iohannis, apel la mass-media de a nu scrie stiri false privind Coronavirus

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a atentionat mass media din Romania cu privire la stirile car.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )