Libnet.ro
UNICEF

10:30

Mirela Vaida, ingrijorata pentru mama ei din cauza covid-19. Prin ce trece biata femeie

Playtech Playtech,
Mirela Vaida, ingrijorata pentru mama ei din cauza covid-19. Prin ce trece biata femeie

Mirela Vaida si-a aratat ingrijorarea pentru mama ei din cauza coronavirusului. Ce griji s-au abatut asupra familiei prezentatoare de televiziune? Moderatoare de la Acces Direct trage un semnal de alarma. Mirela Vaida, ingrijorata pentru mama ei. Prezentatoarea trage un semnal de alarma Cunoscuta prezentatoare de la Acces Direct este contrariata si cere socoteala autoritatilor cu . continuă pe Playtech

Ingrid Vlasov este internata, din cauza COVID-19. Tragedie in familia sa: mama ei a murit

Tragedie in familia unei mari creatoare de moda! Ingrid Vlasov, internata, din cauza COVID-19. Mama sa a murit in urma cu cateva zile, tatal si fiica sunt spitalizati si ei. Tragedie in familia Vlasov din cauza COVID-19 in urma cu doar cateva zile, Ingrid Vlasov a anuntat ca mama sa, Viviana Vlasov, a murit de .

Guvernul Romaniei, dat in judecata din cauza 5G. Acuzatiile sunt grave, e scandalul momentului!

Guvernul Orban a fost dat in judecata din cauza 5G. Asociatia Pro Consumatori a actionat in judecata Guvernul Romaniei din cauza strategiei pentru implementarea tehnologiei 5G. Guvernul Orban, dat in judecata din cauza 5G. Ce acuzatii grave se aduc in scandalul momentului! Guvernul Romaniei a fost dat in judecata din cauza tehnoligiei 5G. Asociatia Pro .

Artista Elena Padure, clipe grele din cauza covid-19. A stat 2 saptamani in spital: Nu puteam face nimic

Elena Padure, interpreta de muzica populara, a avut coronavirus, motiv pentru care a stat doua saptamani internata la Brasov. S-a infectat la Suceava, acolo unde a fost ca sa filmeze patru videoclipuri. Artista Elena Padure, clipe grele din cauza covid-19. A stat 2 saptamani in spital Artista prezenta dureri de cap, stari de oboseala, dar .

Vedeta de la Antena Stars care a ramas pe drumuri din cauza pandemiei: Se prefera prezentatorii mai tineri?

De mai bine de patru luni, nu l-ati mai vazut la TV, iar motivul este acum unul clar. Cine este vedeta de la Antena Stars care a ramas pe drumuri din cauza pandemiei?! Prezenta una dintre cele mai importante emisiuni de pe post. Emisiune importanta de la Antena Stars, scoasa din grila Vedeta de la .

Modul incredibil in care doi parinti s-au razbunat pe un barbat din cauza unei glume facute de fiica lor. Acestia risca inchisoare pe viata

Parintii unor fetite din Rusia au ucis un barbat in varsta de 48 de ani. Totul s-a petrecut din cauza unei glume pe care a facut-o fata cea mare in varsta de 10 ani. aceasta le-ar fi spus parintilor ca.

Scandal la metrou intre doi barbati din cauza mastii de protectie (VIDEO)

Scandal la metrou din cauza mastii de protectie. Acum cateva saptamani, un tanar a refuzat sa poarte masca de protectie la metrou, iar un alt barbat, care purta masca, i-a atras atentia. Acesta din urma.

J. K. Rowling renunta la premiul acordat de fundatia familiei Kennedy din cauza scandalului privind transsexualii

Rowling, autoarea celebrei serii de romane Harry Potter, a anuntat ca returneaza premiul acordat de o fundatie a familiei Kennedy ca urmare a acuzatiilor ce i s-au adus din cauza opiniilor sale cu privire la persoanele transsexuale, relateaza BBC News.

Mii de suedezi au primit rezultate covid fals pozitive din cauza unui kit de testare din China

Aproximativ 3. 700 de suedezi au primit inapoi teste COVID-19 fals pozitive din cauza unui kit de testare defectuos din China, potrivit Zerohedge.

Din 2 septembrie, Papa Francisc isi va relua audientele generale in prezenta publicului, oprite in urma cu peste 6 luni din cauza pandemiei

Papa Francisc isi va relua incepand din 2 septembrie traditionalele audiente generale de miercuri, in prezenta publicului, intr-o curte inchisa a Palatului apostolic, si nu in Piata Sf. Petru, a anuntat miercuri Vaticanul, relateaza AFP. Audientele de miercuri nu au mai avut loc in public de peste sase luni, din cauza pandemiei de COVID-19.

Iulia Timosenko, fostul premier al Ucrainei, in stare grava din cauza COVID-19. Temperatura nu ii scade!

Fostul premier al Ucrainei, Iulia Timosenko, este in stare grava din cauza COVID-19. Ea este la terapie intensiva, ventilata mecanic.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1986 seconds )