Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vedeta de la Antena Stars care a ramas pe drumuri din cauza pandemiei: Se prefera prezentatorii mai tineri?

Playtech Playtech,
Vedeta de la Antena Stars care a ramas pe drumuri din cauza pandemiei: Se prefera prezentatorii mai tineri?

De mai bine de patru luni, nu l-ati mai vazut la TV, iar motivul este acum unul clar. Cine este vedeta de la Antena Stars care a ramas pe drumuri din cauza pandemiei?! Prezenta una dintre cele mai importante emisiuni de pe post. Emisiune importanta de la Antena Stars, scoasa din grila Vedeta de la . continuă pe Playtech

Artista Elena Padure, clipe grele din cauza covid-19. A stat 2 saptamani in spital: Nu puteam face nimic

Elena Padure, interpreta de muzica populara, a avut coronavirus, motiv pentru care a stat doua saptamani internata la Brasov. S-a infectat la Suceava, acolo unde a fost ca sa filmeze patru videoclipuri. Artista Elena Padure, clipe grele din cauza covid-19. A stat 2 saptamani in spital Artista prezenta dureri de cap, stari de oboseala, dar .

Ingrid Vlasov este internata, din cauza COVID-19. Tragedie in familia sa: mama ei a murit

Tragedie in familia unei mari creatoare de moda! Ingrid Vlasov, internata, din cauza COVID-19. Mama sa a murit in urma cu cateva zile, tatal si fiica sunt spitalizati si ei. Tragedie in familia Vlasov din cauza COVID-19 in urma cu doar cateva zile, Ingrid Vlasov a anuntat ca mama sa, Viviana Vlasov, a murit de .

UPDATE O romanca de 25 de ani, profesoara in Baia Mare, fara alte afectiuni, a murit din cauza COVID-19

O romanca in varsta de 25 de ani, care nu suferea de alte afectiuni, a murit din cauza infectiei cu coronavirus, a anuntat marti Grupul de Comunicare Strategica. Este vorba despre o profesoara de 25 de ani din Baia Mare.

Oana Radu, jignita fara mila in ziua nuntii din cauza sotului ei. De la ce a pornit totul

Desi a trecut prin momente cumplite in urma mortii iubitului sau, acum iubeste din nou! Oana Radu a fost jignita fara mila chiar in ziua nuntii sale. Ce s-a intamplat?! Oana Radu, criticata aspru de internauti Dupa tragedia pierderii iubitului, Oana Radu iubeste si este iubita din nou! Din pacate, se gasesc intotdeauna persoane care .

Serban Huidu, scandal in avion din cauza unui pasager: Stiu, am omorat 3 oameni. Ce replica acida a primit

Serban Huidu a avut parte de un scandal de proportii in avion. Motivul? Un pasager nu purta corect masca de protectie. Astfel, prezentatorul de televiziune a izbucnit la intoarcerea sa din Grecia. Serban Huidu, scandal in avion din cauza unui pasager Se pare ca ghinioanele se tin lant de omul de televiziune, Serban Huidu. in .

Si-au inchis granitele pentru turisti din cauza COVID-19. Destinatia de vacanta unde nu mai poti merge, de azi inainte

Inca o insula ramane inchisa pentru turistii straini, pentru tot restul anului, din cauza cresterii alarmante a numarului de cazuri de COVID-19. Mai multe detalii despre situatia critica din Indonezia, in acest articol. Insula denumita Dimineata lumii, inchisa pentru turisti Insula Bali din Indonezia si-a inshis portile pentru turistii straini pentru tot restul anului din .

Mii de suedezi au primit rezultate covid fals pozitive din cauza unui kit de testare din China

Aproximativ 3. 700 de suedezi au primit inapoi teste COVID-19 fals pozitive din cauza unui kit de testare defectuos din China, potrivit Zerohedge.

Din 2 septembrie, Papa Francisc isi va relua audientele generale in prezenta publicului, oprite in urma cu peste 6 luni din cauza pandemiei

Papa Francisc isi va relua incepand din 2 septembrie traditionalele audiente generale de miercuri, in prezenta publicului, intr-o curte inchisa a Palatului apostolic, si nu in Piata Sf. Petru, a anuntat miercuri Vaticanul, relateaza AFP. Audientele de miercuri nu au mai avut loc in public de peste sase luni, din cauza pandemiei de COVID-19.

Iulia Timosenko, fostul premier al Ucrainei, in stare grava din cauza COVID-19. Temperatura nu ii scade!

Fostul premier al Ucrainei, Iulia Timosenko, este in stare grava din cauza COVID-19. Ea este la terapie intensiva, ventilata mecanic.

Gabriel, ex-solist al trupei Boombastic, in doliu! A murit din cauza covid-19: Nenorocitilor

Gabriel Lautaru traieste un cosmar dupa ce o persoana draga lui a murit recent. Din pacate, virusul i-a pus capat vietii. Ex-solistul trupei Boombastic este profund indurerat. Gabriel, fost component al trupei Boombastic, in doliu. Criza nervoasa in online Gabriel Lautaru isi plange durerea, dupa ce bunica sa a murit fara ca el sa-si poata .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )