Libnet.ro
UNICEF

10:45

Mirela Vaida a primit rezultatul testului pentru coronavirus. Iata ca s-a intamplat si la noi. Nu ne-am asteptat la acest lucru

B1 B1,
Mirela Vaida a primit rezultatul testului pentru coronavirus. Iata ca s-a intamplat si la noi. Nu ne-am asteptat la acest lucru

Mirela Vaida a primit rezultatul testului pentru coronavirus. Din fericire, rezultatul a fost negativ atat al prezentatoarei TV, cat si al colegilor ei din redactia emisiunii. De asemenea, in cadrul emisiunii de. continuă pe B1

Vulpita si Viorel, infectati cu noul coronavirus. Mirela Vaida asteapta rezultatul testului PCR pentru COVID-19

Veronica si Viorel Stegaru au fost testati pozitiv pentru infectia cu noul coronavirus, informeaza Observator. Tanara in varsta de 22 de ani ar avea o stare de sanatate buna si ar fi asimptomatica. Vestea.

Pleaca Mirela Vaida de la Acces Direct? De ce nu s-a difuzat astazi emisiunea

Cu doar o ora inainte de intrarea in emisie, doi dintre invitatii care au fost prezenti in ultimele zile in platoul Acces Direct au fost confirmati pozitiv pentru coronavirus. Mirela Vaida a explicat situatia.

Viorel si Vulpita au COVID-19. Mirela Vaida: La noi se respecta cu strictete toate regulile impuse

Viorel si Veronica Vulpita) Stegaru au fost depistati cu coronavirus. Un alt membru Acces Direct a fost si el testat pozitiv. Mirela Vaida a confirmat informatia, in direct, la Observator.

Cum arata Mirela Vaida complet nemachiata. Multi spun ca ii sta mai bine asa

Mirela Vaida se bucura de varsta sa si se simte frumoasa, lucru pentru care nu se sfieste ca posteze imagini neprelucrate cu ea. Aceasta s-a pozat de curand fara strop de machiaj. Fanii au reactionat extrem de frumos. Cum arata Mirela Vaida nemachiata? Cunoscuta prezentatoare de la Acces Direct este una dintre fericitele posesoare ale .

Mirela Vaida, gafa monumentala. Monica Gabor, comparata cu Vulpita: Acesta este un model in viata?

Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii Acces Direct isi apara de fiecare data invitatii prezenti in platou, dar in special, vedetele prezente in ultimele luni. Veronica si Viorel Stegaru au starnit de-a lungul timpului un val de revolte in randul telespectatorilor si internautilor. Pentru a arata ce potential au acesti doi tineri, celebra prezentatoare a facut o .

GCS: 20.085 de teste pentru coronavirus, efectuate in ultima zi. Cate s-au facut la cerere si cate in baza protocolului medical

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, joi, ca la nivel national au fost prelucrate pana acum 1. 692 de teste pentru coronavirus, putin peste 20. 000 doar in ultimele 24 de ore. Ca o premiera,.

Universitatea Oxford a facut marele anunt. Cand va fi gata vaccinul pentru coronavirus

Ar trebui sa fim optimisti, mai ales ca un nou studiu dezvaluie ca vaccinul realizat de cei de la Universitatea Oxford, contra coronavirusului, produce un raspuns imun puternic. Universitatea Oxford a facut marele anunt O echipa de oameni de stiinta de la Institutul Jenner de la Universitatea Oxford si Grupul de vaccinuri din Oxford a .

Vulpita si Viorel au coronavirus! Mirela Vaida da cartile pe fata

Este alerta in redactia Acces Direct! Veronica si Viorel Stegaru, invitatii prezenti in ultimele luni in platoul emisiunii aproape zilnic, au fost confirmati pozitiv cu coronavirus, cu putin timp inainte de intrarea in emisie. Echipa a aplicat imediat procedurile legale prevazute pentru astfel de situatii.

Ministerul Dezvoltarii, despre angajatul depistat cu COVID-19: Era in concediu medical din 15 iulie, iar conducerea a fost informata de rezultatul testului abia in 21 iulie Ce a spus ministrul Stefan pentru B1.RO

Ministerul Dezvoltarii a facut o serie de precizari, miercuri, ca urmare a aparitiei, in mass-media, a unor informatii eronate referitoare la confirmarea infectarii cu coronavirus a unui angajat din.

O tanara in scaunul cu rotile, obligata sa astepte rezultatul testului COVID in fata spitalului: E bataie de joc, si noi cei in scaun cu rotile suntem oameni

Alina Borha, o tanara de 24 de ani din Vatra Dornei, si mama ei si-au facut testul COVID la o clinica privata din Timisoara. Alina, care este in scaunul cu rotile, avea nevoie de test pentru a putea face o injectie in coloana in Timisoara.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )