Libnet.ro
UNICEF

22:15

Vulpita si Viorel, infectati cu noul coronavirus. Mirela Vaida asteapta rezultatul testului PCR pentru COVID-19

B1 B1,
Vulpita si Viorel, infectati cu noul coronavirus. Mirela Vaida asteapta rezultatul testului PCR pentru COVID-19

Veronica si Viorel Stegaru au fost testati pozitiv pentru infectia cu noul coronavirus, informeaza Observator. Tanara in varsta de 22 de ani ar avea o stare de sanatate buna si ar fi asimptomatica. Vestea. continuă pe B1

Vulpita si Viorel au coronavirus! Mirela Vaida da cartile pe fata

Este alerta in redactia Acces Direct! Veronica si Viorel Stegaru, invitatii prezenti in ultimele luni in platoul emisiunii aproape zilnic, au fost confirmati pozitiv cu coronavirus, cu putin timp inainte de intrarea in emisie. Echipa a aplicat imediat procedurile legale prevazute pentru astfel de situatii.

Cresc imbolnavirile. 247 de calaraseni, infectati cu noul coronavirus

La nivelul judetului Calarasi, miercuri, 22 iulie, 247 de persoane sunt infectate cu noul coronavirus, cu 4 cazuri inregistrate in ultimele 24 de ore. Pe teritoriul Romaniei, pana la aceasta data au fost confirmate 40. 163 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus COVID 19). 663 de pacienti au fost declarati vindecati si 2. 693 de pacienti asimptomatici au fost externati la 10 zile dupa depistare.

Pleaca Mirela Vaida de la Acces Direct? De ce nu s-a difuzat astazi emisiunea

Cu doar o ora inainte de intrarea in emisie, doi dintre invitatii care au fost prezenti in ultimele zile in platoul Acces Direct au fost confirmati pozitiv pentru coronavirus. Mirela Vaida a explicat situatia.

Cifra incredibila de jucatori infectati cu noul coronavirus la Dinamo! Cate cazuri noi au fost descoperite

Situatia de la clubul din Stefan cel Mare a scapat de tot de sub control, fiind practic mai usor de enumerat persoanele neinfectate decat cele care au contactat virusul Covid 19.

Viorel si Vulpita au COVID-19. Mirela Vaida: La noi se respecta cu strictete toate regulile impuse

Viorel si Veronica Vulpita) Stegaru au fost depistati cu coronavirus. Un alt membru Acces Direct a fost si el testat pozitiv. Mirela Vaida a confirmat informatia, in direct, la Observator.

Cum arata Mirela Vaida complet nemachiata. Multi spun ca ii sta mai bine asa

Mirela Vaida se bucura de varsta sa si se simte frumoasa, lucru pentru care nu se sfieste ca posteze imagini neprelucrate cu ea. Aceasta s-a pozat de curand fara strop de machiaj. Fanii au reactionat extrem de frumos. Cum arata Mirela Vaida nemachiata? Cunoscuta prezentatoare de la Acces Direct este una dintre fericitele posesoare ale .

Mirela Vaida a ajuns in patul sotului Ancai Turcasiu. Momentele care au lasat-o masca pe vedeta de la Antena 1

Anuntul facut de Anca Turcasiu pe facebook legat de iminetul divort de medicul Cristian Georgescu a pus fanii vedetei pe jar, iar motivele fiind faptul ca sotul sau absenta din ce in ce mai mult de acasa, dar si o posibila infidelitate din partea acestuia. Mirela Vaida a ajuns in patul sotului Ancai Turcasiu Celebra .

Mirela Vaida, despre o intamplare legata de sotul Ancai Turcasiu. Iertati-ma, v-a placut in patul meu, in pijamalele mele?

Anca Turcasiu a anuntat, recent, ca ea si medicul dentist Cristian Georgescu divorteaza. Cei doi erau casatoriti de aproape 22 de ani. in contextul divortului Mirela Vaida a povestit despre o intamplare.

Dorin Cioaba, autointitulatul rege al romilor, infectat cu noul coronavirus. Acesta a fost internat in spital

Dorin Cioaba, autointitulatul rege al romilor a fost testat pozitiv cu noul coronavirus si a fost internat la Spitalul de Pneumoftiziologie din Sibiu, au declarat surse medicale pentru Mediafax.

Un nou record de imbolnaviri: 1112 de noi cazuri si 25 de decese in ultimele 24 de ore, ca urmare a infectarii cu noul coronavirus

Bilantul total al persoanelor confirmate in Romania cu noul coronavirus a ajuns, joi, la 41. 275 de cazuri, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 1112 de noi imbolnaviri. in acelasi timp sunt inregistrate 2. 126 de decese, din care 25 in ultimele 24 de ore. 862 de persoane s-au vindecat. Numarul pacientilor internati la terapie intensiva a ajuns la 285.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )