Libnet.ro
UNICEF

18:45

Miresele din Romania isi vor putea inchiria rochii ca cele purtate de Beyonce sau Jennifer Lopez

Adevărul Adevărul,
Miresele din Romania isi vor putea inchiria rochii ca cele purtate de Beyonce sau Jennifer Lopez

Un boutique multibrand lanseaza serviciul de inchiriere si da viitoarelor mirese oportunitatea de a purta rochii haute-couture, modele alese de Beyonce, Jennifer Lopez sau Gal Gadot atat in ziua nuntii, cat si pe covorul rosu. continuă pe Adevărul

DIN CAUZA NERESPECTARII ACORDULUI NUCLEAR: Statele europene isi vor inaspri pozitia fata de Iran

Statele Europene semnatare ale acordului nuclear convenit cu Iranul, in 2015, vor putea lansa o procedura de solutionare a litigiilor, care ar avea ca rezultat aplicarea unor noi sanctiuni Teheranului, au declarat, luni, diplomati europeni.

Modificare legislativa: Constructiile edificate fara autorizatie vor putea fi intabulate in cartea funciara. Cum se va aplica

Constructiile realizate fara autorizatie vor putea fi intabulate in cartea funciara daca termenul de prescriptie pentru sanctionarea unei astfel de fapte s-a implinit si daca cladirea intruneste cerintele fundamentale privind calitatea in constructii. Aceasta este una dintre prevederile cheie ale Legii 72020 care modifica Legea 501991 privind calitatea in constructii, publicata saptamana aceasta in Monitorul Oficial. Modificarea legislativa anunta, din punctul nostru de vedere, rezolvarea situatiei juridice pentru o parte semnificativa dintre constructiile din Romania care au fost construite fara autorizatie de construire.

Pacientii cu tuberculoza vor putea fi tratati in premiera si in sistem ambulatoriu

Pacientii infectati cu tuberculoza vor putea fi tratati si in sistem ambulatoriu, in cadrul unui proiect pilot pe care il va derula Ministerul Sanatatii. Institutia condusa de Victor Costache a publicat in dezbatere publica un proiect de Ordin de ministru pentru aprobarea metodologiei de implementare a derularii proiectului pilot privind modelul de ingrijire in sistem ambulatoriu al pacientilor cu tuberculoza din Romania.

Eclipsa de luna, 10 ianuarie 2020. Se poate vedea din Romania Ce trebuie sa faci

O luna plina care coincide cu o eclipsa lunara penumbrala va aparea pe cer vineri, 10 ianuari. Va fi vizibila pe teritoriul Romaniei. Aceasta va putea fi observata pe tot parcursul desfasurarii. Telespectatorii vor putea urmari evenimentul online prin transmisiuni in direct. Eclipsa de luna, 10 ianuarie 2020 O eclipsa lunara penumbrala este aceea unde .

Consultanti: 2020 va fi, pentru multe dintre firmele din Romania, un an de reorganizare a business-ului

2020 va fi, pentru multe dintre firmele din Romania, un an in care reorganizarea business-ului se va afla in prim-plan. Pe fondul provocarilor din mediul economic, de la cresterea costurilor operationale la criza fortei de munca, multe companii isi vor reconfigura afacerile, cu focus pe eficientizarea activitatii si evitarea blocajului financiar, estimeaza analistii unei firme de consultanta.

Guvernul Orban ia masuri drastice. Sute de mii de romani isi vor pierde locul de munca

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, marti seara, a tras un semnal de alarma, intr-un interviu acordat celor de la Digi 24. Este vorba de numarul mare de angajati in administratie, spunand ca vor exista restructurari. Guvernul Orban ia masuri drastice in momentul de fata, conform datelor furnizate de Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, in administratie exista un .

Modificare legislativa: Constructiile fara autorizatie vor putea fi intabulate in cartea funciara

Constructiile realizate fara autorizatie vor putea fi intabulate in cartea funciara daca termenul de prescriptie pentru sanctionarea unei astfel de fapte s-a implinit si daca cladirea intruneste cerintele fundamentale privind calitatea in constructii.

ANDREI VLASIN, DB DAVID SI BAIAS: Constructiile realizate fara autorizatie vor putea fi inscrise in cartea funciara daca termenul de prescriptie s-a implinit

Constructiile realizate fara autorizatie vor putea fi intabulate in cartea funciara daca termenul de prescriptie pentru sanctionarea unei astfel de fapte s-a implinit si daca cladirea intruneste cerintele fundamentale privind calitatea in constructii, a anuntat, vineri, Andrei Vlasin, avocat asociat D and B David si Baias.

Ce se intampla cu programul Rabla, in 2020. Ce masini vor putea participa

Guvernul Orban a anuntat astazi ca deja arhicunoscutul Proiect Rabla va continua si in acest an. Conform informatiilor proiectul ar demara undeva in luna martie a acestui an. Ce se intampla cu programul Rabla, in 2020 Dupa aprobarea bugetului pe acest an, Guvernul condus de Ludovic Orban a anuntat ca Programul Rabla va continua si .

Pacientii cu tuberculoza vor putea fi tratati si in ambulatoriu

Pacientii infectati cu tuberculoza vor putea fi tratati si in sistem ambulatoriu, in cadrul unui proiect pilot pe care il va derula Ministerul Sanatatii, a anuntat institutia, marti.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2186 seconds )