Libnet.ro
UNICEF

00:07

Miscare fara precedent: cei mai importanti judecatori din Cehia denunta incercarea guvernului Poloniei de a controla justitia

Hotnews Hotnews,
 Miscare fara precedent: cei mai importanti judecatori din Cehia denunta incercarea guvernului Poloniei de a controla justitia

Sefii celor mai importante curti din Cehia, alaturi de procurorul-sef si avocatul poporului, denunta proiectul majoritatii guvernamentale din Polonia de a permite politicenilor sa numeasca judecatorii curtii supreme. Magistratii cehi critica ceea ce ei considera o amenintare la adresa valorilor civilizatiei europene si a drepturilor fundamentale, potrivit Reuters. continuă pe Hotnews

Maresalul invadatorilor sovietici, onorat de Primaria Sectorului 2: Un parc din Bucuresti poarta numele unuia din cei mai importanti comandanti ai Armatei Rosii - Fiodor Tolbuhin |DEZVALUIRE ROMANIA LIBERA

Fiodor Tolbuhin a fost unul dintre cei mai importanti comandanti ai Armatei Rosii, in perioada in care soldatii sovietici au ocupat Romania si au terorizat populatia cu jafuri, violuri si crime.

Maresalul invadatorilor sovietici, onorat de Primaria Sectorului 2: Un parc din Bucuresti poarta numele unuia din cei mai importanti comandanti ai Armatei Rosii - Fiodor Tolbuhin |DOCUMENTAR ROMANIA LIBERA

Fiodor Tolbuhin a fost unul dintre cei mai importanti comandanti ai Armatei Rosii, in perioada in care soldatii sovietici au ocupat Romania si au terorizat populatia cu jafuri, violuri si crime.

Situatie fara precedent in lumea tehnologiei. Un robot s-a sinucis (FOTO)

Situatie fara precedent in lumea tehnologiei. Un robot s-a sinucis. De-a lungul timpului s-a tot vorbit de roboti care sa ia din atributiile oamenilor in anumite activitati. Acest lucru a avut.

TRAGEDIE FARA MARGINI! S-A SINUCIS unul dintre cei mai apreciati CHEFI (FOTO)

Unul dintre cei mai apreciatichefis-a sinucis. Jeremy Strode, care era printre cei mai cunoscutibucatari australieni, avea doar 53 de ani. Nu a fost dezvaluit motivul care a dus la.

Tragedie fara margini: Unul dintre cei mai apreciati chefi s-a sinucis (FOTO)

Unul dintre cei mai apreciati chefi s-a sinucis. Jeremy Strode, care era printre cei mai cunoscuti bucatari australieni, avea doar 53 de ani. Nu a fost dezvaluit motivul care a dus la sinucidere. Sotia sa,.

Cel mai generos sef din lume? Este incredibil ce a facut barbatul pentru a marca cea de-a 20 aniversare a companiei

Cum arata cel mai generos sef din lume? Ei bine, Ian Lucas, 48 de ani, ar putea sa fie acela. Si asta pentru ca pentru a marca a 20 aniversare a companiei, managerul a decis sa-i trateze pe cei 42 de angajati.

Record de caldura in cea mai populata metropola din China. Localnicii au indurat temperaturi de pana la 40,9 grade Celsius

Locuitorii din Shanghai au transpirat vineri sub temperaturi caniculare, mercurul din termometre atingand 40,9 grade Celsius, un nou record de caldura in cea mai populata metropola din China, relateaza.

TOP: Cele mai apreciate orase din lume. Iata de ce merg turistii aici

Daca ar fi sa pleci in vacanta, unde ai merge? Iti prezentam cele mai apreciate orase din lume care, paradoxal, nu fac parte din topul celor mai vizitate destinatii. Iata de ce aceste locuri i-au impresionat pe turistii din intreaga lume si de ce.

Economia Coreii de Nord a crescut cu cel mai rapid ritm din ultimii 17 ani - banca centrala din Coreea de Sud

Economia Coreii de Nord a crescut in 2016 cu cel mai rapid ritm din ultimii 17 ani, a informat vineri banca centrala din Coreea de Sud, in ciuda sanctiunilor internationale menite sa opreasca programul nuclear al Phenianului, informeaza Reuters.

Cele mai importante cresteri din BET apartin sectorului energetic

Cele mai mari aprecieri din cadrul principalului indice al Bursei de Valori Bucuresti BVB), care a urcat cu 1,27% in intervalul de timp 12-19 iulie, raportat la moneda euro, au apartinut unor companii ce activeaza in domeniul energiei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )