Libnet.ro
UNICEF

10:45

TRAGEDIE FARA MARGINI! S-A SINUCIS unul dintre cei mai apreciati CHEFI (FOTO)

B1 B1,
TRAGEDIE FARA MARGINI! S-A SINUCIS unul dintre cei mai apreciati CHEFI (FOTO)

Unul dintre cei mai apreciatichefis-a sinucis. Jeremy Strode, care era printre cei mai cunoscutibucatari australieni, avea doar 53 de ani. Nu a fost dezvaluit motivul care a dus la. continuă pe B1

Tragedie fara margini: Unul dintre cei mai apreciati chefi s-a sinucis (FOTO)

Unul dintre cei mai apreciati chefi s-a sinucis. Jeremy Strode, care era printre cei mai cunoscuti bucatari australieni, avea doar 53 de ani. Nu a fost dezvaluit motivul care a dus la sinucidere. Sotia sa,.

Veste soc in lumea muzicala! Unul dintre cei mai apreciati compozitori a pierdut lupta cu viata (FOTO)

Pianistul si compozitorul de jazz, Graham Wood, s-a stins din viata la varsta de 46 de ani, dupa o lupta grea cu cancerul. Graham Wood era si detinatorul clubului de jazz The Ellington si fondatorul.

A murit unul dintre cei mai mari scriitori ai lumii. Lucrarile sale vor ramane in istorie pentru totdeauna (FOTO)

Doliu in mediul academic international. Scriitorul si istoricul francez Max Gallo a murit, miercuri, la varsta de 85 de ani. Acesta era bolnav de mai multa vreme de maladia Parkinson. Gallo.

Romania are unul dintre cele mai scazute scoruri din Uniunea Europeana in ceea ce priveste calitatea infrastructurii

Romania inregistreaza unul dintre cele mai scazute scoruri din Uniunea Europeana in ceea ce priveste calitatea infrastructurii, de 3,61, in vreme ce media tarilor UE 15 este de 5,65, iar media statelor din ECE este de 4. 02, reiese dintr-un raport al.

Simona Halep a renuntat la unul dintre antrenori

Aflata in vacanta dupa participarea la Wimbledon, jucatoarea Simona Halep a renuntat la unul dintre antrenorii care o insoteau la turneele din circuit.

Un bucatar celebru s-a sinucis!

Jeremy Strode, unul dintre cei mai cunoscuti bucatari australieni, s-a sinucis luni, la varsta de 53 de ani. Executive chef la Bistrode CBD, din Sydney, Jeremy Strode a fost un model de inspiratie pentru.

Mizerie fara margini intr-un spital din Sighetu Marmatiei. Cum se apara managerul (VIDEO)

Mobila plina de rugina, bai infecte, lenjerii murdare si neschimbate de zile intregi. Asta trebuie sa suporte cei care au ghinionul sa ajunga la spitalul din Sighetu Marmatiei. Managerul spitalului.

Pariurile sportive, unul dintre sectoarele in care au fost angajati cei mai multi romani in 2016

Sectorul alimentar, industria automotive si domeniul pariurilor sportive sunt cele in care au fost angajati cei mai multi oameni, anul trecut, conform datelor centralizate de Oficiul National al Registrului Comertului ONRC). Astfel, printre companiile unde au fost angajati cei mai multi oameni in 2016 se numara operatorul de jocuri de noroc Superbet Betting Gaming SA.

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )