Libnet.ro
UNICEF

23:30

Miscare strategica din partea PRU, PRM SI PND: Partidele nationaliste isi unesc fortele in alianta 'BINE'!

B1 B1,
Miscare strategica din partea PRU, PRM SI PND: Partidele nationaliste isi unesc fortele in alianta

Partidele nationaliste PRU, PRM si PND vor forma o noua alinata politica ce va fi numita Blocul Identitatii Nationale in Europa BINE), potrivit Mediafax.Protocolul de constituire a aliantei va fi. continuă pe B1

Partidele nationaliste din Romania PRU, PRM si PND vor constitui o alianta politica, intitulata BINE

Partidele nationaliste din Romania vor constitui o alianta politica, numita Blocul Identitatii Nationale in Europa BINE), protocolul de constituire fiind semnat duminica, iar cererea de inregistrare la Tribunal urmand a fi transmisa saptamana viitoare .

Partidele nationaliste din Romania, PRU, PRM si PND, vor constitui o alianta politica, intitulata BINE

Partidele nationaliste din Romania vor constitui o alianta politica, numita Blocul Identitatii Nationale in Europa BINE), protocolul de constituire fiind semnat duminica, iar cererea de inregistrare la Tribunal urmand a fi transmisa saptamana viitoare .

PRU, PRM si PND vor constitui o alianta politica

Partidele nationaliste PRU, PRM si PND vor constitui o alianta politica, intitulata Blocul Identitatii Nationale in Europa BINE), scrie Cotidianul.Potocolul de constituire a fost semnat duminica,.

Nadia Comaneci a primit un mesaj de sustinere din partea unei legende a baschetului: Este o realizare minunata (VIDEO)

Mesaj extraordinar de sustinere primit de Nadia Comaneci din partea legendei baschetului american, Kobe Bryant. Fostul campion NBA a felicitat-o pe Nadia pentru faptul ca Romania va gazdui in acest an la.

PRU, PRM si Partidul Noua Dreapta au format alianta intitulata BINE. Bogdan Diaconu: Nu colaboram cu Ponta si Constantin

Trei dintre partidele romanesti care se autointituleaza a fi nationaliste – Partidul Romania Unita PRU), Partidul Romania Mare PRM) si Partidul Noua Dreapta PND) – au anuntat duminca formarea unei aliante politice intitulata BINE - Blocul Identitatii Nationale in Europa. Decizia a fost anuntata de Bogdan Diaconu, care a spus ca alianta nu va colabora cu Victor Ponta sau cu Daniel Constantin.

Simona Halep regreta iesirea nervoasa de la Miami Open: Dialogul nu a fost foarte pozitiv din partea mea

Dupa iesirile nervoase din timpul sfertului de finala pierdut la Miami, Simona Halep a declarat ca atitudinea fata de antrenorul sau nu a fost tocmai una corecta, potrivit Mediafax.Simona a analizat la rece.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )