Libnet.ro
UNICEF

23:15

Miscare de ULTIM MOMENT a presedintelui Iohannis. Administratia Prezidentiala tocmai a confirmat!

B1 B1,
Miscare de ULTIM MOMENT a presedintelui Iohannis. Administratia Prezidentiala tocmai a confirmat!

Presedintele Klaus Iohannis va participa, duminica, la reuniunea extraordinara a Consiliului European de la Bruxelles. Obiectivul acestei reuniuni este agrearea proiectului de Acord al retragerii Marii Britanii din Un. continuă pe B1

Klaus Iohannis, OBLIGAT sa ia o DECIZIE RADICALA! Administratia Prezidentiala tocmai a facut ANUNTUL: Ce se intampla cu vizita presedintelui in Franta

Decizie de ultim moment a presedintelui Klaus Iohannis. Seful statului a fost nevoit sa isi devanseze vizita oficiala in Franta pentru luni si marti, pentru a putea participa miercuri la sedinta solemna a Pa.

Politic Show: Comitetul Evreiesc American: Nu vedem niciun motiv sa retragem decoratia oferita presedintelui Iohannis, pentru care avem un mare respect; DW: n contrast cu semnalele UE, Romnia oblojeste ranile guvernarii contestate de la Chisinau; C. T. P

Dan Barna: Opozitia presedintelui de a nu deveni notarul lui Liviu Dragnea este asteptata de societate. Presedintele USR, Dan Barna, a salutat joi refuzul presedintelui Iohannis de a accepta remanierea unor ministri. Premierul R. Moldova: Ne dorim ca unirea cu Romania sa se produca prin interconectarea infrastructurii. Republica Moldova doreste sa aiba o infrastructura comuna cu cea a Romaniei in mai multe domenii.

Un nou dosar al presedintelui Iohannis, preluat de DIICOT

Un dosar proaspat al presedintelui Iohannis a fost preluat de DIICOT. Presedintele pare ca reduce totul la 0 in incercarea de a demonstra ca nu are nimic de-a face cu latura penala, cu toate ca are 44 de.

Klaus Iohannis, discutii de ULTIM MOMENT la Cotroceni privind mandatul Romaniei la Consiliul UE

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit marti pe Ueli Maurer, Vicepresedinte al Consiliului Federal elvetian si Sef al Departamentului Federal de Finante al Confederatiei Elvetiene, cu ocazia vizitei pe care.

EXCLUSIV Comitetul Evreiesc American: Nu vedem niciun motiv sa retragem decoratia oferita presedintelui Iohannis, pentru care avem un mare respect

Rabinul Andrew Baker, directorul Comitetului Evreiesc American, organizatie care anul trecut i-a oferit lui Klaus Iohannis distinctia Lumina Popoarelor, a declarat, pentru Adevarul, ca nu exista niciun motiv ca decoratia sa-i fie retrasa presedintelui. Oricare ar fi problema pe care o are cineva cu Iohannis, cu siguranta antisemitismul nu poate fi una dintre ele, spune Baker, dupa ce Ilan Laufer l-a acuzat pe Iohannis de antisemitism.

SONDAJ Ce credeti despre situatia produsa de decizia presedintelui Iohannis n privinta Olgutei Vasilescu?

Olguta Vasilescu s-a trezit marti dupa-amiaza fara portofoliu in Guvern, dupa ce presedintele Iohannis a acceptat revocarea ei din functia de ministru al Muncii, dar a respins numirea ei la Transporturi. Ce crezi despre situatia produsa de decizia presedintelui?Participa la sondajul HotNews. ro.

Dan Barna, liderul USR, saluta gestul presedintelui Iohannis de a nu deveni notarul lui Dragnea

Dan Barna, presedintele USR, considera ca pozitia presedintelui Klaus Iohannis, in privinta remanierilor guvernamentale propuse de PSD, de a nu deveni notarul lui Dragnea, era asteptata de societate si a .

Prima reactie a lui Dragnea dupa acuzatiile de antisemitism aduse de Laufer presedintelui Iohannis

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, miercuri, ca se delimiteaza de declaratiile facute de Ilan Laufer, cel care l-a acuzat pe Klaus Iohannis de antisemitism, dupa ce Laufer a fost refuzat pentru functia de ministru.

Laufer nu este un infractor. Prima reactie a lui Dragnea dupa acuzatiile de antisemitism aduse presedintelui Iohannis

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, miercuri, ca se delimiteaza de declaratiile facute de Ilan Laufer, cel care l-a acuzat pe Klaus Iohannis de antisemitism, dupa ce Laufer a fost refuzat pentru functia de ministru.

UPDATE Sedinta la PSD dupa refuzul presedintelui Iohannis de numire a unor ministri. Olguta Vasilescu, propusa la Dezvoltare, iar Mircea Draghici la Transporturi (surse)

Liderii PSD s-au reunit marti seara intr-o sedinta a Biroului Politic National al PSD, la care a participat si premierul Viorica Dancila, dupa refuzul presedintelui Klaus Iohannis de a o numi pe Lia Olguta Vasilescu la Ministerul Transporturilor si pe Ilan Laufer la Ministerul Dezvoltarii. Social-democratii au votat ca Lia Olguta Vasilescu sa fie propusa pentru Ministerul Dezvoltarii, iar Mircea Draghici pentru portofoliul Transporturilor, au spus surse politice pentru HotNews.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2417 seconds )