Libnet.ro
UNICEF

11:30

Klaus Iohannis, OBLIGAT sa ia o DECIZIE RADICALA! Administratia Prezidentiala tocmai a facut ANUNTUL: Ce se intampla cu vizita presedintelui in Franta

B1 B1,
Klaus Iohannis, OBLIGAT sa ia o DECIZIE RADICALA! Administratia Prezidentiala tocmai a facut ANUNTUL: Ce se intampla cu vizita presedintelui in Franta

Decizie de ultim moment a presedintelui Klaus Iohannis. Seful statului a fost nevoit sa isi devanseze vizita oficiala in Franta pentru luni si marti, pentru a putea participa miercuri la sedinta solemna a Pa. continuă pe B1

Miscare de ULTIM MOMENT a presedintelui Iohannis. Administratia Prezidentiala tocmai a confirmat!

Presedintele Klaus Iohannis va participa, duminica, la reuniunea extraordinara a Consiliului European de la Bruxelles. Obiectivul acestei reuniuni este agrearea proiectului de Acord al retragerii Marii Britanii din Un.

Klaus Iohannis o respinge pe Adina Florea la sefia Directiei Nationale Anticoruptie

Presedintele Klaus Iohannis o respinge pe Adina Florea, propusa de ministrul Tudorel Toader pentru conducerea DNA. Anuntul a fost facut facut de Administratia Prezidentiala, fiind invocate motive de legalitate. Presedintele Iohannis a respins alti patru procurori propusi de ministrul Justitiei pentru pozitii de conducere in Ministerul Public.

Klaus Iohannis o respinge pe Adina Florea la sefia DNA. Cum a reactionat ministrul Justitiei

Presedintele Klaus Iohannis o respinge pe Adina Florea, propusa de ministrul Tudorel Toader pentru conducerea DNA. Anuntul a fost facut facut de Administratia Prezidentiala, fiind invocate motive de legalitate. Tot azi, presedintele Iohannis a respins alti patru procurori propusi de ministrul Justitiei pentru pozitii de conducere in Ministerul Public. Ma surprinde faptul ca a terminat de citit si de inteles asa de repede!, a reactionat Toader.

Mihnea Constantinescu, decorat post-mortem de presedintele Klaus Iohannis pentru excelenta profesionala

Fostul ambasador Mihnea Constantinescu, care a murit sambata noaptea, a fost decorat post-mortem de presedintele Klaus Iohannis pentru promovarea intereselor Romaniei si excelenta profesionala, transmite Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis refuza noii ministri propusi de PSD: Pana dupa 1 Decembrie nu se va schimba nimic

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat joi ca nu va lua nicio decizie in privinta noilor ministri propusi de PSD pana dupa Ziua Nationala de 1 Decembrie. De asemenea, el a precizat ca nu va semna nici decretul de revocare din functie a ministrului.

Klaus Iohannis, despre noii ministri propusi de PSD: Pana dupa 1 Decembrie nu se va schimba nimic

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat joi ca nu va lua nicio decizie in privinta noilor ministri propusi de PSD pana dupa Ziua Nationala de 1 Decembrie. De asemenea, el a precizat ca nu va semna nici decretul de revocare din functie a ministrului.

KLAUS IOHANNIS: Curtea Europeana de Conturi sprijina utilizarea eficienta a fondurilor europene

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit ieri, la Palatul Cotroceni, pe presedintele Curtii Europene de Conturi, Klaus-Heiner Lehne, context in care a mentionat ca prin rapoartele emise si prin recomandarile facute, aceasta institutie europeana reuseste sa ofere o baza importanta pentru cresterea eficientei si a corectitudinii in ceea ce priveste utilizarea fondurilor europene.

KLAUS IOHANNIS: Nu va exista nicio schimbare de ministri in aceasta saptamana

Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi ca a primit, la interval de doua zile, a doua propunere de remaniere guvernmentala, precizand ca in acesta saptamana nu va exista nicio schimbare de ministri si ca a doua remaniere va fi discutata cel mai devreme in prima saptamana dupa sarbatorirea Centenarului.

Klaus Iohannis, dupa ce a fost acuzat de antisemitism: Ilan Laufer a picat testul maturitatii

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a raspuns, miercuri, acuzatiilor lansate de Ilan Laufer. Iohannis spune ca referintele la antisemitism si nazism in disputa politica sunt iresponsabile si denota.

KLAUS IOHANNIS: Remanierea, o solutie slaba. Solutia corecta era inlocuirea Guvernului

ACTUALIZARE - Eugen Nicolicea PSD): Nu exista o motivatie sa refuze o revocare din functie a unui ministru Nu cred ca exista o motivatie ca un presedinte sa se opuna unei revocari, a declarat Nicolicea. ------ Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi ca remanierea guvernamentala este o solutie slaba si ca este in continuare de parere ca solutia corecta ar fi fost inlocuirea acestui Guvern care a creat foarte multe probleme Romaniei.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )