Libnet.ro
UNICEF

20:15

Miscare de ultima ora in dosarul lui Liviu Dragnea

Antena3 Antena3,
Miscare de ultima ora in dosarul lui Liviu Dragnea

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a fost citat, luni, la inalta Curte de Casatie si Justitie, pentru a fi reaudiat in dosarul DGASPC Teleorman, in care are o condamnare in prima instanta la 3. continuă pe Antena3

Ce se intampla cu dosarul lui Liviu Dragnea? Saptamana de foc, dosare grele in fata instantei

Liviu Dragnea ar trebui sa fie audiat, luni, la inalta Curte de Casatie si Justitie pentru ultima data in dosarul in care a fost condamnat pe fond la trei ani si jumatate de inchisoare.

Rovana Plumb, posibil viitor comisar european din partea Romaniei, anunta Liviu Dragnea

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a dat vineri, la Targoviste, mai multe indicii cum ca Rovana Plumb ar putea fi propusa de Guvernul Romaniei in functia de comisar european la finele alegerilor europarlamentare.

Liviu Dragnea il ataca dur pe initiatorul protestului pentru autostrazi: `Niste smecheri care, vezi, Doamne, fac ei un metru de autostrada. Ei fac circ, noi facem autostrazi`

Liviu Dragnea, presedintele PSD, a lansat un atac virulent la adresa omului de afaceri sucevean Stefan Mandachi, romanul devenit celebru pentru construirea primului metru de autostrada din istoria Moldovei si,.

Liviu Dragnea, pus pe glume: La Teleorman in Casa de Cultura este si mai frig decat aici. Eu sunt de vina, evident

Liviu Dragnea, presedintele PSD, participa la conferinta de alegeri de la Dambovita, iar in sala unde se tine evenimentul este foarte frig. Dragnea a tinut sa faca o gluma si a spus ca nici nu se compara cu.

Informatii de ultima ora despre Liviu Dragnea: Liderul PSD este inca la spital

Informatii de ultima ora despre Liviu Dragnea. Liderul PSD se afla inca la spital, potrivit surselor din apropierea sa. Presedintele Camerei Deputatilor a fost dus de urgenta la spital, dupa ce a acuzat.

Informatii de ultima ora despre Liviu Dragnea

Informatii de ultima ora despre Liviu Dragnea. Liderul PSD se afla inca la spital, potrivit unor apropiati. Liviu Dragnea a fost dus la un spital din Capitala dupa conferinta de presa pe care a tinut-o .

Liviu Dragnea ar trebui sa se prezinte la ICCJ pentru reaudiere in dosarul in care a fost condamnat in prima instanta. CodrinStefanescu: Va trebui sa stea la pat urmatoarele zile, obligatoriu

Luni, presedintele PSD, Liviu Dragnea, este citat la inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) pentru a fi reaudiat in dosarul Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului DGASPC).

Liviu Dragnea ar trebui sa se prezinte la ICCJ pentru REAUDIERE in dosarul in care a fost condamnat in prima instanta. CodrinStefanescu: Va trebui sa stea la pat urmatoarele zile, obligatoriu

Luni, presedintele PSD, Liviu Dragnea, este citat la inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) pentru a fi reaudiat in dosarul Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului DGASPC).

Liviu Dragnea a petrecut noaptea la spital. Ce diagnostic i-au pus medicii

Informatii de ultima ora despre starea de sanatate a lui Liviu Dragnea. Liderul PSD se afla la aceasta ora la spital. Afost dus de urgenta la un spital din Capitala, sambata, dupa conferinta de.

Liviu Dragnea, audiere in cazul angajarilor fictive. Presedintele PSD se afla inca de sambata in spital

Este ziua audierii pentru Liviu Dragnea. Liderul PSD ar trebui sa fie audiat luni, la Instanta Suprema, in dosarul angajarilor fictive de la Directia pentru Protectia Copilului Teleorman. Acesta este ins.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )