Libnet.ro
UNICEF

22:30

Liviu Dragnea, audiere in cazul angajarilor fictive. Presedintele PSD se afla inca de sambata in spital

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea, audiere in cazul angajarilor fictive. Presedintele PSD se afla inca de sambata in spital

Este ziua audierii pentru Liviu Dragnea. Liderul PSD ar trebui sa fie audiat luni, la Instanta Suprema, in dosarul angajarilor fictive de la Directia pentru Protectia Copilului Teleorman. Acesta este ins. continuă pe Antena3

Nou termen in dosarul angajarilor fictive. Liderul PSD era citat pentru a fi audiat la Curtea Suprema

Apelul liderului PSD, Liviu Dragnea la condamnarea de 3 ani si jumatate de inchisoare cu executare este asteptat sa inceapa efectiv luni, cu audierea mai multor martori si inculpati. Printre acestia se afla si Liviu Dragnea, insa prezenta lui la Curtea Suprema este incerta dupa ce zilele trecute a acuzat dureri din cauza unei duble hernii de disc, fiind internat la o clinica particulara.

Nou termen in dosarul angajarilor fictive. Liderul PSD, aflat in spital, era citat pentru a fi audiat la Curtea Suprema

Apelul liderului PSD, Liviu Dragnea la condamnarea de 3 ani si jumatate de inchisoare cu executare este asteptat sa inceapa efectiv luni, cu audierea mai multor martori si inculpati.

DRAGNEA: Nou termen in procesul angajarilor fictive de la Protectia Copilului Teleorman

Inalta Curte de Casatie si Justitie a stabilit un nou termen in procesul privind angajarile fictive la Protectia Copilului Teleorman pentru 15 aprilie. Liviu Dragnea trebuia sa se prezinte la termenul de astazi, insa este internat in spital.

UPDATE Judecatorii Instantei Supreme au anuntat ca-l vor audia pe Dragnea pe 15 aprilie, in dosarul angajarilor fictive / Martor: Oamenii stiau care e situatia, dar nu comentau de frica

Judecatorii instantei supreme au stabilit ca Liviu Dragnea sa fie audiat in dosarul privind angajarile fictive de la DGASPC Teleorman pe data de 15 aprilie. Dragnea ar fi trebuit sa se prezinte luni la iCCJ, insa este internat in spital in urma unei duble hernii. Pe de alta parte, magistratii au continuat luni audierea unor martori cheie, printre care si fosta sefa a departamentului Resurse Umane care a relatat ca toata lumea stia care era situatia angajatelor, insa oamenii nu comentau de frica sa nu isi piarda locul de munca.

PROCESUL PRIVIND ANGAJARILE FICTIVE LA PROTECTIA COPILULUI TELEORMAN Liviu Dragnea trebuia sa se prezinte astazi la inalta Curte

Liviu Dragnea trebuia sa se prezinte astazi la inalta Curte, in procesul privind angajarile fictive la Protectia Copilului Teleorman, insa este internat in spital. Liderul PSD are dubla hernie de disc si va ramane internat pentru cateva zile, a anuntat, duminica dimineata, secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, la Antena 3. in cursul serii, el a spus ca medicii urmau sa decida daca Dragnea va fi operat.

Liviu Dragnea, internat in spital de sambata. Medicii recomand ca liderul PSD sa fie operat

Dubla hernie de disc, acesta este diagnosticul pe care l-au pus medicii in cazul pacientului Liviu Dragnea. Liderul PSD a ajuns la spital dupa ce a acuzat dureri puternice de spate la finalul unei conferite de presa.

Liviu Dragnea, internat in spital de sambata. Medicii decid daca liderul PSD va fi operat

Dubla hernie de disc, acesta este diagnosticul pe care l-au pus medicii in cazul pacientului Liviu Dragnea. Liderul PSD a ajuns la spital dupa ce a acuzat dureri puternice de spate la finalul unei conferite de presa.

Informatii de ultima ora despre Liviu Dragnea: Liderul PSD este inca la spital

Informatii de ultima ora despre Liviu Dragnea. Liderul PSD se afla inca la spital, potrivit surselor din apropierea sa. Presedintele Camerei Deputatilor a fost dus de urgenta la spital, dupa ce a acuzat.

Probleme de sanatate pentru Liviu Dragnea: Liderul PSD a mers la spital pentru un RMN

Presedintele PSD Liviu Dragnea a acuzat dureri de spate in timpul turneului sau prin tara si va fi supus unui RMN si unor analize medicale, informeaza Mediafax. Liderul PSD a inceput sa acuze dureri de spate in special dupa discursul de la Targoviste, de vineri, acolo unde a si mentionat la pupitru ca este foarte rece.

Liviu Dragnea: Programul de guvernare al PSD deranjeaza; adversarii nostri politici fac orice pentru a-l bloca

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat sambata ca programul de guvernare implementat de social-democrati deranjeaza, iar adversarii politici ai formatiunii, care sunt, mare parte dintre ei, si ai tarii, fac orice le sta in putinta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )