Libnet.ro
UNICEF

10:00

Miscari de ultima ora in PSD inaintea congresului

Antena3 Antena3,
Miscari de ultima ora in PSD inaintea congresului

Miscari de ultima ora in PSD inaintea congresului. Doua nume au fost excluse de pe lista de candidati pentru sefia partidului, iar Eugen Teodorovici a renuntat sa mai candideze pentru a deveni. continuă pe Antena3

Surprize in CEx PSD! Cu doar o zi inaintea Congresului, doua nume importante s-au retras din cursa interna. Au existat si EXCLUDERI de pe liste

Surprize la sedinta Comitetului Executiv National al PSD de vineri. Cu doar o zi inaintea Congresului, ministrul Eugen Teodorovici s-a retras din cursa pentru functia de presedinte executiv.

Demisie de ultima ora de la Antena 1. Prezentatoarea TV a renuntat la Observator

Demisie de ultima ora la Antena 1. O prezentatoare TV, de la Observator, si-a luat ramas bun de la publicul care a urmarit-o si de la colegii de breasla din cadrul postului TV. Vedeta si-a anuntat demisia chiar si pe pagina sa de Facebook, in cazul in care fanii ei n-au urmarit declaratia in direct.

Rona Hartner, decizie de ultima ora, dupa ce a fost diagnosticata cu cancer. Se intampla doar peste cateva luni

Rona Hartner, actrita de film, vestita cantautoare, compozitoare si textiera romana a luat o decizie de ultima ora, dupa ce a fost diagnosticata cu cancer. Artista este convinsa ca va invinge cancerul, asa ca si-a facut si planuri pe care doreste sa le bifeze: sa ajunga in cateva luni in fata ofiterului Starii Civile. Rona .

Mihai Fifor, anunt de ultima ora: Am decis sa candidez in cadrul Congresului Extraordinar al partidului pentru functia de secretar general PSD

Mihai Fifor si-a anuntat intentia de a candida in cadrul Congresului Extraordinar al PSD pentru functia de secretar general PSD. Purtatorul de cuvant al social-democratilor si-a facut cunoscuta dorinta pe.

Fifor, inaintea Congresului: ,,PSD Arad s-a decis sa mearga pe mana premierului

Presedintele Consiliului Nationalal PSD Mihai Fifor anunta vineri, intr-o postare pe Facebook, ca P.

Viorica Dancila, anunt de ultima ora despre Congresul PSD: Cred ca am facut primii pasi spre reforma

Premierul Viorica Dancila a declarat, vineri seara, la Antena 3, cu privire la candiatura sa la sefia PSD, ca isi doreste sa reformeze partidul, pentru ca acesta sa devina cat mai unit si inchegat pe.

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2019. Anunt de ultima ora despre notele la CAPACITATE 2019

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2019 Rezultatele la evaluarea nationala vor fi facute publice marti in centrele de examen, pe edu. rosi in aceeasi zi, pana la ora 20,00, vor fi depuse contestatiile,.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )