Libnet.ro
UNICEF

10:15

Viorica Dancila, anunt de ultima ora despre Congresul PSD: Cred ca am facut primii pasi spre reforma

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila, anunt de ultima ora despre Congresul PSD: Cred ca am facut primii pasi spre reforma

Premierul Viorica Dancila a declarat, vineri seara, la Antena 3, cu privire la candiatura sa la sefia PSD, ca isi doreste sa reformeze partidul, pentru ca acesta sa devina cat mai unit si inchegat pe. continuă pe Antena3

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2019. Anunt de ultima ora despre notele la CAPACITATE 2019

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2019 Rezultatele la evaluarea nationala vor fi facute publice marti in centrele de examen, pe edu. rosi in aceeasi zi, pana la ora 20,00, vor fi depuse contestatiile,.

Viorica Dancila, la un pas de sefia PSD. Cine sunt ceilalti favoriti la functiile de conducere

Premierul Viorica Dancila are prima sansa la sefia PSD, mai ales ca va fi un singur tur de scrutin, astfel incat, Ecaterina Andronescu si Serban Nicolae nu se pot alia in turul doi Marea disputa va fi la.

Mihai Fifor, despre Congresul PSD: imi doresc ca Viorica Dancila sa castige

Mihai Fifor, purtatorul de cuvant al PSD, a declarat vineri seara la Antena 3 ca si-a propus sa candideze pentru functia de secretar general al partidului, deoarecedoreste sa puna in valoare experienta.

Viorica Dancila, prima reactie dupa CExN al PSD: Am validat candidaturile. Nu este un congres despre o singura persoana, ci unul despre reforma partidului

Premierul Viorica Dancila a anuntat, vineri,candidaturile valide ce urmeaza sa fie votate in cadrul Congresului. Prima decizie este cea referitoare la postul de comisar european interimar. Doamna.

Rezultate Evaluare Nationala 2019 Bucuresti. Anunt de ultima ora despre notele la Capacitate 2019 din Capitala - EDU.RO

Rezultate Evaluare Nationala 2019 Bucuresti. Au fost inregistrate 48 de medii de 10 la evaluarea nationala in Capitala, potrivit site-ului evaluare. edu. ro. Marti au fost afisate rezultatele la.

Anunt de ultima ora despre pensii. Legea Pensiilor a primit avizul pozitiv in cadrul sedintei Camerei Deputatilor

Legea Pensiilor a primit avizul pozitiv in cadrul sedintei Camerei Deputatilor. Comisiile pentru munca si juridica ale Camerei Deputatilor au modificat articolele declarate.

Viorica Dancila: Pana in august, stabilim candidatul PSD la prezidentiale

Premierul Viorica Dancila a declarat ca PSD isi va stabili candidatul la prezidentiale pana in luna august. Daca la europarlamentare am avut un rezultat care a nemultumit partidul, nu am reusit sa.

Codrin Stefanescu, despre congresul PSD: imi este teama de ce se va intampla dupa. incep sa cada masti

Fostul secretar general al PSD Codrin Stefanescu, candidat pentru un nou mandat la Congresul din 29 iunie a declarat, vineri seara, la Antena 3 ca si-ar dori sa faca echipa si cu Liviu Plesoianu si cu Serban.

Jocuri de culise inainte de Congresul PSD. Cine sunt favoriti pentru cele trei functii de conducere. Cearta intre Suciu si Teodorovici

Premierul Viorica Dancila are prima sansa la sefia PSD, mai ales ca va fi un singur tur de scrutin, deci Ecaterina Andronescu si Serban Nicolae nu se pot alia in turul doi. Marea disputa va fi la votul pentru functia de secretar general, unde candideaza Mihai Fifor, Codrin Stefanescu si Gabriel Petrea. Pentru functia de presedinte executiv lupta e transata: vicepremierul Daniel Suciu e deja castigator, dupa o cearta cu Eugen Teodorovici.

Surse: A inceput lupta pentru putere in PSD. Viorica Dancila le-a transmis liderilor PSD ca demisioneaza din fruntea Guvernului daca pierde sefia partidului

Aseara, intr-o intalnire la Vila Lac, premierul Viorica Dancila le-a transmis liderilor PSD ca va demisiona din fruntea Guvernului in cazul in care nu va castiga sefia partidului la Congresul de sambata, sustin pentru Adevarul surse participante la discutie. Demisia Vioricai Dancila de la Palatul Victoria ar echivala cu pierderea puterii pentru PSD, un scenariu sumbru in partid. Practic, guvernarea o transforma pe Dancila in favorita la congres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )