Libnet.ro
UNICEF

18:30

Miss Romania a fost eliminata din Ferma. Morosanu, cel mai afectat de infrangere: I-am dat si palme sa-si revina! VIDEO

Adevărul Adevărul,
Miss Romania a fost eliminata din Ferma. Morosanu, cel mai afectat de infrangere: I-am dat si palme sa-si revina! VIDEO

Dupa ce a castigat patru dueluri, Miss Romania 2016 Ioana Filimon l-a pierdut pe al cincilea si a fost eliminata din Ferma de la Pro TV. continuă pe Adevărul

Paula Pavel, sora cantaretei Cream, a fost data afara din Ferma dupa ce a incalcat regulile. Mihaela Radulescu: Acum pleci! VIDEO

Dupa doar o editie petrecuta in reality show-ul de la Pro TV, Paula Pavel, sora cantaretei Claudia Pavel Cream), a fost data afara din ferma dupa ce a incalcat regulile concursului.

Criza politica: Doi fosti ministri au fost exclusi din partid! Probleme mari pentru premier

Doi fosti ministri aflati in centrul celei mai grave crize politice din mandatul premierului Justin Trudeau au fost exclusi din Partidul Liberal aflat la putere, a anuntat marti seful Guvernului canadian,.

Premiera in Romania! Singurul profesor din Romania ales de Microsoft

Premiera in Romania! Liderul Filialei judetene Neamt al Partidului Puterii Umaniste, Nadia Circu, a fost selectata sa participe la Microsoft Exchange Education unde va prezenta un proiect realizat impreuna cu el.

O profesoara de matematica a fost concediata din cauza unui selfie. Cum arata de fapt fotografia. Nu sunt vinovata de nimic FOTO

Laura Miranda era profesoara de matematica la Bellport Middle School din Long Island, Statele Unite, cand o fotografie topless cu ea a fost facuta publica. O profesoara din Long Island, Statele Unite, si-a pierdut.

A incercat sa traverseze un pasaj aglomerat si a fost lovita din greseala! Cand a venit politia la fata locului, a fotografiat totul instant. De-a dreptul emotionant

O pisica neagra cu noroc. Felina a incercat sa traverseze un pasaj aglomerat si a fost lovita. Areusit, mai mult in trei labute, sa se refugieze sub o alta masina. Norocul a inceput aici. Femeia a.

Gabriel Tamas a fost eliberat din arest: Le multumesc gardienilor pentru ca m-au ajutat sa nu intru in depresie

Judecatorul tribunalului din Lod a decis, luni, eliberarea din inchisoare a fundasului Gabriel Tamas, retinut in urma cu sase zile, dupa ce a fost suprins baut la volan, informeaza sport1. co. il.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )