Libnet.ro
UNICEF

18:15

O profesoara de matematica a fost concediata din cauza unui selfie. Cum arata de fapt fotografia. Nu sunt vinovata de nimic FOTO

Antena3 Antena3,
O profesoara de matematica a fost concediata din cauza unui selfie. Cum arata de fapt fotografia. Nu sunt vinovata de nimic FOTO

Laura Miranda era profesoara de matematica la Bellport Middle School din Long Island, Statele Unite, cand o fotografie topless cu ea a fost facuta publica. O profesoara din Long Island, Statele Unite, si-a pierdut. continuă pe Antena3

Circulatia tramvaiului 41, blocata miercuri dimineata din cauza unui accident, a fost reluata

Circulatia tramvaiului 41 a fost blocata miercuri dimineata, pe ambele sensuri, din cauza unui accident produs la intrarea pe Bulevardul Marasti, anunta STB, pe Twitter. Un vatman a accidentat un batran de 90 de ani, potrivit Brigazii Rutiere a Capitalei, citata de Mediafax. 25 Circulatia a fost reluata pe ambele sensuri.

Circulatia tramvaiului 41, blocata miercuri dimineata din cauza unui accident

Circulatia tramvaiului 41 este blocata miercuri dimineata, pe ambele sensuri, din cauza unui accident produs la intrarea pe Bulevardul Marasti, anunta STB, pe Twitter. Un vatman a accidentat un batran de 90 de ani, potrivit Brigazii Rutiere a Capitalei, citata de Mediafax.

Tanti Sofia, care lucra ca femeie de serviciu la 83 de ani, a fost concediata. Motivul trist pentru care au trimis-o acasa

Statul roman ultra-corect: dupa ce au aflat de povestea femeii de 83 de ani, tanti Sofia, care lucra ca femeie de serviciu intr-o gradinita din Gorj, cei din conducerea Inspectoratului Scolar al judetului au decis sa o concedieze. Motivul: varsta femeii este inaintata, spun oficialii din invatamant gorjeni, desi femeia muncea de nevoie. Tanti Sofia [] .

Batrana angajata la 83 de ani la gradinita a fost concediata dupa aparitia cazului in presa. Nu mai putea fi pastrata

Sofia Chitoran, femeia in varsta de 83 de ani angajata ca femeie de serviciu la gradinita din localitatea Leurda, din municipiul Motru, a fost concediata de catre Inspectoratul Scolar Judetean Gorj, pe motiv ca este prea batrana.

Florin Piersic Jr. si colegii de scena, apostrofati de spectatori din cauza limbajului vulgar din piesa

200 de oameni au iesit din sala unui teatru din Buzau, iar actorii au fost apostrofati pe motiv ca dialogul din piesa Vestul Singuratic este prea vulgar, relateaza Digi24. Actorii intrerupti si.

Siria: peste 40.000 de refugiati au fost evacuati din tabere din cauza inundatiilor

Peste 40. 000 de refugiati interni din nord-vestul Siriei au fost nevoiti sa-si paraseasca taberele din cauza unor inundatii puternice provocate de ploile torentiale care curg neincetat de trei zile incoace, a declarat un purtator de cuvant al ONU, citat de AFP.

inca o lovitura cumplita pentru Andreea Balan. Se intampla din cauza depresiei postnatale

Andreea Balan a trecut prin cele mai grele momente din viata ei, dupa ce a dat nastere celei de-a doua fetite. Vedeta a avut complicatii din cauza operatiei de cezariana si a fost operate de trei.

Mihai Traistariu a vrut sa isi puna capat zilelor din cauza unei femei: Eram student si sufeream din dragoste

Deceptiile in dragoste l-au adus in pragul sinuciderii! Mihai Traistariu a vrut sa isi puna capat zilelor, din cauza unei femei! Artistul a marturisit ce l-a facut sa se razgandesca si cum a reusit.

Un nou deces din cauza gripei. Numarul victimelor a ajuns la 190

Numarul persoanelor care au murit din cauza virusului gripal in acest sezon a ajuns la 190, conform unei noi informari a Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul.

Criza politica: Doi fosti ministri au fost exclusi din partid! Probleme mari pentru premier

Doi fosti ministri aflati in centrul celei mai grave crize politice din mandatul premierului Justin Trudeau au fost exclusi din Partidul Liberal aflat la putere, a anuntat marti seful Guvernului canadian,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )