Libnet.ro
UNICEF

13:00

Miss sport romanesc. Cum arata cele mai FRUMOASE jucatoare din tara (FOTO)

B1 B1,
Miss sport romanesc. Cum arata cele mai FRUMOASE jucatoare din tara (FOTO)

Sportul reprezinta unul dintre cele mai curate si frumoase domenii din lume. Dar cand sportul este infrumusetat si de prezenta sportivelor totul parca prinde alta. continuă pe B1

Festival de goluri si rasturnari spectaculoase de scor in Champions League: Vezi rezultatele uneia dintre cele mai frumoase seri de meciuri din Europa

Seara de marti a adus un adevarat spectacol pentru fanii fotbalului din Europa. in cele doua meciuri ale serii de Champions League s-au marcat nu mai putin de 14 goluri, iar desfasurarea lor a fost de-a.

Una dintre cele mai frumoase cladiri din Arad este scoasa la vanzare. Pretul exorbitant cerut de proprietari

Palatul din Arad Andrenyi), care a fost construit intre anii 1880-1890 de catre o familie de comercianti instariti din Ghioroc, este de vanzare. in 1948, cladirea a devenit Palatul Pionierilor, urmand ca din 1990 sa adaposteasca Palatul Copiilor.

Cele mai frumoase creatii originale si traditionale din Ardeal. Targ de Martisor la Muzeul Etnografic din Cluj

Martisoare facute de mestesugari, artizani si artisti plastici din intreaga Transilvanie vor fi expuse din 24 februarie in curtea Muzeului Etnografic din Cluj.

Romania are unul dintre cele mai ridicate niveluri de inegalitate a veniturilor din UE

Romania are unul dintre cele mai ridicate niveluri ale inegalitatii veniturilor din Uniunea Europeana, arata un raport al Comisiei Europene.

Unde gasesti cele mai ieftine locuinte din Romania?

In orasul Resita vei gasi cele mai ieftine locuinte din Romania. Pretul apartamentelor din orasul Resita porneste de la 10. 000 de euro si nu trece de 50. 000 de euro, se arata intr-un reportaj realizat de digi24. ro.

Decizie fara precedent luata de Donald Trump: Jurnalistii de la unele dintre cele mai importante publicatii, precum CNN sau New York Times, au interzis la conferintele de presa de la Casa Alba

Administratia presedintelui american Donald Trump a anuntat vineri una dintre cele mai neasteptate si fara precend decizii din istoria politicii americane. Jurnalistii de la publicatii precum CNN, New York.

Cine este persoana cu cele mai multe nominalizari la Oscar (VIDEO)

Cine ar fi crezut ca persoana cu cele mai multe nominalizari la Oscar nu e actor sau regizor, ci e compozitor? John Williams este cel mai nominalizat om in viata. Compozitorul detine 50 de nominalizari la.

Irlanda, Romania si Bulgaria au inregistrat in ianuarie cele mai scazute rate ale inflatiei anuale din UE

Irlanda, Romania si Bulgaria au inregistrat in ianuarie cele mai scazute rate ale inflatiei anuale din Uniunea Europeana, de 0,2%, 0,3%, respectiv 0,4%, potrivit datelor publicate miercuri de biroul european de statistica Eurostat.

Cele mai populare mijloace prin care hackerii au incercat sa fure bani in 2016

O analiza a Kaspersky Lab arata ca, in 2016, in fiecare secunda, un atac de phishing a urmarit sa fure bani. Iata ce sfaturi ar trebui sa aplici, ca sa n-ai probleme.

Amintiri din Epoca de Aur. Care erau cele mai cautate tigari, ce dulciuri savurau copiii si ce gaseai la alimentara

La aproape 3 decenii de la rasturnarea dictaturii, imaginile cu Romania comunista starnesc zambete. Cozile interminabile la alimentara, la butelii de aragaz, la cumparaturi, desi galantarele magazinelor erau mereu goale, jucariile sau cele cateva dulciuri pentru copii, televizoarele alb-negru, toate provoaca astazi amuzamentul romanilor.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2744 seconds )