Libnet.ro
UNICEF

13:30

Miss Turcia 2017 a ramas fara coroana din cauza unui mesaj postat pe Twitter

Adevărul Adevărul,
Miss Turcia 2017 a ramas fara coroana din cauza unui mesaj postat pe Twitter

Castigatoarei Miss Turcia 2017, Itir Esen, i-a fost retrasa coroana din cauza unui mesaj postat in luna iulie, pe Twitter, despre tentativa de lovitura de stat de anul trecut. Mesajul, despre care oganizatorii au aflat dupa ce au desemnat-o castigatoare, a fost considerat inacceptabil si insultator, informeaza Telegraph. co. uk. continuă pe Adevărul

Miss Turcia a ramas fara titlu din cauza unei postari neinspirate pe Twitter

Miss Turcia 2017, Itir Esen, a ramas vineri fara titlu, a doua zi dupa ce a fost incoronata, dupa ce s-a descoperit ca in urma cu doua luni, intr-o postare, si-a comparat menstruatia cu.

Miss Turcia a ramas fara titlu din cauza unei postari pe Twitter

Castigatoarea celui mai important concurs de frumusete din Turcia a ramas fara premiu dupa ce organizatorii au descoperit ca aceasta a postat un mesaj pe Twitter care pateaza imaginea tarii lor.

Miss Turcia 2017 a ramas fara coroana din cauza unui mesaj insultator postat pe Twitter

Castigatoarei Miss Turcia 2017, Itir Esen, i-a fost retrasa coroana din cauza unui mesaj postat in luna iulie, pe Twitter, despre tentativa de lovitura de stat de anul trecut. Mesajul, despre care oganizatorii au aflat dupa ce au desemnat-o castigatoare, a fost considerat inacceptabil si insultator, informeaza Telegraph. co. uk.

Miss Turcia 2017 a ramas fara titlu pentru ca a comparat sangele menstrual cu sangele martirilor de la lovitura de stat de anul trecut

Miss Turcia 2017 a fost lasata fara coroana, dupa ce organizatorii au descoperit o postare a acesteia de pe Twitter, din perioada aniversarii unui an de la tentativa de lovitura de stat, in care a comparat sangele menstrual cu sangele martirilor, relateazaBBC.

Intregul Puerto Rico fara electricitate din cauza uraganului Maria

Uraganul Maria a lasat fara curent electric intreaga Insula din Puerto Rico, pe care locuiesc aproximativ 3,5 milioane de oameni, potrivit oficialilor din cadrul serviciilor pentru situatii de urgenta, conform BBC.

Si-a pierdut vederea, a ramas fara par si a paralizat. Totul din cauza un parazit. Este socant unde s-a aflat acesta

O femeie de 38 de ani din Brisbane, Australia, a ramas fara par, si-a pierdut vederea si a paralizat din cauza unui parazit care se ascunsese in lentilele de contact. Claire Wilkinson s-a luptat cu.

Peste 140 de turisti au ramas blocati pe Aeroportul Sibiu din cauza defectarii unei aeronave

Cel putin 140 de turisti au fost blocati joi seara pe Aeroportul Sibiu fiindca zoborul Sibiu-Antalya a fost amanat din cauza unor motive operationale. Avionul s-a defectat si compania a luat.

Furtuna puternica a facut ravagii. Mii de oameni au ramas fara curent electric

Un numar de aproximativ 1. 600 de consumatori au ramas fara energie electrica, miercuri, in urma furtunii puternice inregistrate in partea estica a judetului Vaslui, la limita cu judetul.

Doi oameni, blocati in masina din cauza inundatiilor din Sinaia

Doi oameni au ramas blocati in masina, miercuri seara, pe o strada din Sinaia, dupa ce autoturismul nu a mai putut inainta din cauza precipitatiilor care au inundat carosabilul. Pe Valea Prahovei, doi.

Cum a murit aceasta tanara frumoasa din cauza sindromului Rapunzel. Ce trebuie sa stii despre aceasta boala

Moarte total neasteptata pentru o adolescenta de 16 ani. Tanara a decedat din cauza unei boli compulsive si nimanui nu-i trecea prin cap ce face ea. Jasmine Beever suferea de sindromul Rapunzel, boala cu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )