Libnet.ro
UNICEF

21:16

Furtuna puternica a facut ravagii. Mii de oameni au ramas fara curent electric

Antena3 Antena3,
Furtuna puternica a facut ravagii. Mii de oameni au ramas fara curent electric

Un numar de aproximativ 1. 600 de consumatori au ramas fara energie electrica, miercuri, in urma furtunii puternice inregistrate in partea estica a judetului Vaslui, la limita cu judetul. continuă pe Antena3

Furtuna a facut ravagii in judetul Timis. Decizie de ultima ora luata de Inspectoratul Scolar

Cursurile in opt unitati de invatamant din judetul Timis au fost suspendate pentru ziua de luni, dupa ce furtuna puternica de duminica a avariat acoperisurile cladirilor, iar unele.

Furtuna a facut ravagii si la Cluj: Oameni blocati in lifturi, remorci de TIR luate pe sus de vant (FOTO)

Furtuna violenta care a afectat duminica dupa-amiaza vestul tarii a lovit si judetul Cluj. Din cauza intemperiilor mai multe remorci de TIR au fost rasturnate, acoperisuri au fost luate pe sus, iar copaci au c.

Furtuna a facut ravagii in Bucuresti! Mai multi copaci au cazut pe carosabil, pe fire de electricitate si pe masini. Un barbat a murit

O persoana a decedat, iar sase masini au fost avariate in municipiul Bucuresti dupa ce furtuna a doborat mai multi copaci, informeaza Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov.

Furtuna a facut ravagii in Bucuresti! Mai multi copaci au cazut pe carosabil. Un barbat a murit

UPDATE 21:46 -Un barbata murit, dupa ce a fost strivita de un copac. Incidentul a avut loc in Sectorul 5 al Capitalei, pe strada Viilor, in urma furtunii violente.

Furtuna a facut ravagii in Bucuresti! Mai multi copaci au cazut pe carosabil, pe fire de electricitate si pe o masina. Un barbat a murit

UPDATE 21:46 -Un barbata murit, dupa ce a fost strivit de un copac. Incidentul a avut loc in Sectorul 5 al Capitalei, pe strada Viilor, in urma furtunii violente.

Si-a pierdut vederea, a ramas fara par si a paralizat. Totul din cauza un parazit. Este socant unde s-a aflat acesta

O femeie de 38 de ani din Brisbane, Australia, a ramas fara par, si-a pierdut vederea si a paralizat din cauza unui parazit care se ascunsese in lentilele de contact. Claire Wilkinson s-a luptat cu.

O furtuna cat un uragan. 10 oameni au murit in Cuba, opt oameni in vestul Romaniei. 1,5 milioane de case din SUA, fara curent, dupa Irma. La noi, 15 minute de furtuna au lasat in bezna 500.000 de gospodarii

Peste 1,5 milioane de case din Florida si Georgia au ramas fara curent electric, dupa trecerea uraganului Irma. in Romania, furtuna care a avut loc in vestul tarii, duminica seara, a lasat fara curent aproape 500. 000 de utilizatori din vestul si nordul tarii, potrvit datelor anuntate de Ministerul Energiei.

Furtuna puternica in vestul si nordul tarii: opt morti si 137 de raniti

ACTUALIZARE 14:54 Nicolae Robu, dupa furtunile de la Timisoara: Eu consider ca toata lumea si-a facut datoria! Primarul municipiului Timisoara, Nicolae Robu, a mentionat, in aceasta dupa-amiaza, ca este multumit de reactia serviciilor edilitare, dupa ce mai multe strazi din oras au fost blocate in urma furtunii de copacii cazuti si si-a exprimat compasiunea pentru decesul celor doua persoane, in urma vijeliei. *ACTUALIZARE 13:49 Jumatate dintre consumatorii de energie afectati de fenomenele meteo au fost reconectati la retea *ACTUALIZARE 13:01 Program prelungit la Directia pentru Cultura Timis, pentru eliberarea avizelor de reparatii la cladirile istorice afectate de furtuna *ACTUALIZARE 11:32 Carmen Dan, despre solicitarea presedintelui de a implementa un sistem de alerta: Am vorbit despre necesitatea unui astfel de sistem *ACTUALIZARE 11:28 Timis: Dosare penale pentru ucidere din culpa in cazul celor cinci decese din timpul furtunii Politia Timis a deschis dosare penale pentru ucidere din culpa in cazul celor cinci persoane decedate in urma furtunii din Timisoara si Buzias. *ACTUALIZARE 11:17 Carmen Dan anunta comandament pentru situatii de urgenta in Timisoara, la care va fi prezent si premierul Mihai Tudose *ACTUALIZARE 11:10 Premierul Tudose merge la Timisoara pentru a discuta cu autoritatile locale despre efectele furtunii *ACTUALIZARE 10:20 Avariile tehnice produse de vijelii in Timisoara, Cluj, Brasov si Iasi au dus la anularea a 15 trenuri de calatori si la intarzierea cu peste 243 de ore a altor 112 *ACTUALIZARE 10:12 Bilant IGSU: 212 localitati din 15 judete, afectate de furtuni *ACTUALIZARE 10:04 Tudose: Ceea ce va fi o prioritate incepand cu ziua de azi este sa stabilim un sistem de alarmare functional *ACTUALIZARE 9:24 Iohannis cere implementarea rapida a unui sistem de avertizare a populatiei *ACTUALIZARE 09:15 Ministrul Afacerilor Interne Carmen Dan se afla la Timisoara pentru a discuta cu autoritatile locale despre efectele furtunii de ieri seara ----- Opt persoane au murit si alte 67 sunt ranite in urma furtunii care s-a inregistrat in vestul si nordul tarii.

O furtuna puternica va lovi Capitala! ANM a anuntat care va fi intervalul critic

Vor fi momente critice miercuri seara in Bucuresti, anunta meteorologii. Dupa ora 20. 00, o vijelie puternica va lovi Capitala. Potrivit ANM, dupa ora 18:00 vantul se va intensifica treptat, iar.

O furtuna puternica va lovi Capitala! ANM a anuntat care va fi intervalul critic: Toate scolile se inchid

Vor fi momente critice miercuri seara in Bucuresti, anunta meteorologii. Dupa ora 20. 00, o vijelie puternica va lovi Capitala. Potrivit ANM, dupa ora 18:00 vantul se va intensifica treptat, iar.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )