Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mistere si contradictii in cazul gropii din Capitala in care au cazut doua masini

Adevărul Adevărul,
Mistere si contradictii in cazul gropii din Capitala in care au cazut doua masini

Doua masini au plonjat, duminica seara, intr-o groapa sapata in mijlocul carosabilului de pe Aleea Compozitorilor si doar sansa soferilor a facut ca accidentul sa nu se lase cu vieti pierdute sau cu rani grave, ci doar cu avarii serioase pentru cele doua autoturisme. Dincolo de haosul creat, accidentul ridica din nou problema unei legislatii rutiere invechite. continuă pe Adevărul

Incendiu, in mall-ul Sun Plaza din Capitala. Ce au gasit pompierii cand au ajuns la fata locului

Clipe de panica pentru locuitorii din Capitala, care se aflau in dupa-amiaza de duminica, pe 24 noiembrie, in mall-ul Sun Plaza. in centrul comercial a izbucnit un incendiu, iar pompierii au UPDATE 17. 43: Potrivit ISU, in total, trei persoane au fost transportate la spital intoxicate cu fum. UPDATE, ora 17. 23: Doua persoane au fost expuse .

VIDEO UPDATE Incendiul de la mall-ul Sun Plaza din Capitala a fost stins: Mai multe persoane au fost duse la spital Trei masini avariate

Mall-ul Sun Plaza din Capitala a fost evacuat dupa ce o masina aflata in parcarea subterana a luat foc, iar acesta s-a extins si la alte automobile. Incendiul a fost stins la scurt timp de pompieri. Patru persoane care au fost expuse la fum in urma incendiului au primit asistenta medicala si au fost duse la spitalul Bagdasar Arseni din Capitala. Trei masini au fost distruse, informeaza ISU Bucuresti Ilfov.

250 de blocuri din Capitala nu au apa calda si caldura in plina iarna. Ce spune Primaria despre aceasta situatie critica

Vine iarna, vin problemele. 250 de blocuri din Capitala nu au apa calda si caldura. Ce spune Primaria despre aceasta situatie critica? 250 de blocuri din Capitala nu au apa calda si caldura Circa 3% din imobilele racordate la sistemul centralizat de termoficare nu beneficiaza de apa calda si caldura la parametrii normali. Mai exact, .

Incendiu in Centrul Vechi din Capitala, la o cladire de 2 etaje. Focul nu a facut victime

Pompierii intervin, la ora transmiterii stirii, in Centrul Vechi din Capitala, pentru a stinge un incendiu produs la o cladire de doua etaje de pe strada Franceza. Nu sunt persoane ranite, transmite Mediafax.

Ancheta in cazul padurarului din Maramures ucis in timp ce incerca sa impiedice taierea ilegala de arbori

Procurorii de la Sectia de urmarire penala si criminalistica a Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie a preluat ancheta in cazul padurarului din Maramures impuscat in timp ce incerca sa impiedice taierea ilegala de arbori. Decizia a fost luata de procurorul general, Bogdan Licu, dupa o petitie initiata de comunitatea Declic si semnata de peste 30. 000 de persoane si avand in vedere necesitarea administrarii cu celeritate a probelor.

CTP explica ce voturi a luat Klaus Iohannis de la ceilalti candidati. 92,5 din cei care au votat USR l-au ales!

Cristian Tudor Popescu a comentat rezultatul alegerilor si victoria zdrobitoare a lui Klaus Iohannis. in opinia sa, Klaus Iohannis a obtinut si voturile de la unii contracandidati din primul tur, in frunte cu USR. Cristian Tudor Popescu a comentat, la Digi 24, victoria zdrobitoare a lui Klaus Iohannis in fata Vioricai Dancila. intre altele, gazetarul .

Seful Termoenergetica explica de ce nu era semnalizata groapa din Capitala in care au cazut doua masini: Doua persoane au aruncat semnele

Doi indivizi ar fi iesit dintr-un bar si ar fi aruncat cele 9 semnalizatoare care anuntau groapa sapata de Radet in Capitala in care au gasit cele doua masini, duminica seara. Cel putin asa sustine Alexandru Burghiu, seful Termoenergetica societate care preia activitatea RADET).

Carambol cu 10 masini pe Calea Grivitei din Capitala

Unei persoane i s-a facut rau, luni, in timp ce conducea masina pe Calea Grivitei - Bulevardul Ion Mihalache, provocand un carambol in care au fost implicate 10 masini, potrivit Brigazii Rutiere. Mai multi oameni primesc ingrijiri la locul accidentului.

Arde mall-ul Sun Plaza din Capitala

Mall-ul Sun Plaza din sectorul 4 al Capitalei a fost evacuat, duminica, din cauza unui incendiu care.

Schela desprinsa de vantul puternic de pe fatada unui bloc din Capitala! Doua masini au fost avariate

Apar noi probleme in Capitala din cauza avertizarii de vant puternic. in sectorul 2 al Capitalei, o schela s-ar fi desprins de cladirea pe care era amplasata si bucati din aceasta schela ar fi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )