Libnet.ro
UNICEF

14:00

Schela desprinsa de vantul puternic de pe fatada unui bloc din Capitala! Doua masini au fost avariate

Antena3 Antena3,
Schela desprinsa de vantul puternic de pe fatada unui bloc din Capitala! Doua masini au fost avariate

Apar noi probleme in Capitala din cauza avertizarii de vant puternic. in sectorul 2 al Capitalei, o schela s-ar fi desprins de cladirea pe care era amplasata si bucati din aceasta schela ar fi. continuă pe Antena3

ISU: Doua autoturisme avariate de o schela desprinsa partial de vant de pe fatada unui bloc

Doua autoturisme au fost avariate, vineri, de o schela desprinsa partial de vant de pe fatada unui bloc aflat pe strada Ion Brezoianu din Capitala, anunta pompierii.

ALERTA iN CAPITALA! Tentativa de viol in scara unui bloc! DETALII TERIFIANTE

Un barbat de 26 de ani, din Bucuresti, a fost retinut marti pentru tentativa de viol, dupa ce a incercat sa violeze o tanara in scara unui bloc. in aceasta dimineata, politisti din cadrul.

Acuzatii scandaloase la adresa unui profesor din Dambovita! Mama unei eleve spune ca dascalul a incercat sa o agreseze

O eleva din Dambovita a fost victima avansurilor unui profesor din Dambovita. Unul dintre parintii minorei au depus plangere la Politie, dupa ce fata i-a spus parintelui ca dascalul a incercat sa o.

Camerele unui hotel din Bistrita, puse la dispozitie prostituatelor. Cine era in spatele afacerii

Administratorul si directoarea unui hotel din municipiul Bistrita sunt acuzati de proxenetism si au primit mandate de retinere pentru 24 de ore, in urma unei descinderi la care au participat aproximativ 50 de.

Schela desprinsa de pe un bloc din centrul Capitalei: Bucatile de metal au cazut peste 2 autoturisme (FOTO)

Bucati dintr-o schela de la o cladire din centrul Capitalei au cazut peste 2 autoturisme in aceasta dimineata. Din fericire nimeni nu a fost ranit, iar echipe ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta.

O pisica i-a furat unui tanar din Vrancea din mancarea de pe masa. Tanarul s-a aplecat dupa animal, dar apoi ceva grotesc s-a petrecut. Cand mama baiatului a intrat in incapere s-a ingrozit. Pe jos era o balta de sange. Si nu era al pisicii

Un tanar de 33 de ani din satul Plostina, comuna Vrancioaia, a fost arestat preventiv ieri, pentru ca si-a omorat tatal. in ziua crimei, tanarul a lucrat la o manastire de pe raza judetului, dupa.

Un roman a donat de ziua lui celule stem hematopoietice pentru a salva viata unui copil din Italia: Daca esti sanatos, nu te impiedica nimic sa donezi

Ioan Eugen Moldovan a donat ieri, chiar in ziua in care a implinit 42 de ani, celule stem hematopoietice pentru un copil din Italia. El este inscris in Registrul Donatorilor Voluntari de Celule Stem Hematopoietice de 3 ani, dar abia in luna august a acestui an a fost sunat pentru prima data si intrebat daca vrea sa doneze, dupa ce a fost identificat in registrele internationale drept donator 100% compatibil pentru un pacient din Italia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )