Libnet.ro
UNICEF

08:45

Misterul Babelor de la Ulmet. Ce puteri miraculoase spun romanii din Buzau ca au aceste pietre

Playtech Playtech,
Misterul Babelor de la Ulmet. Ce puteri miraculoase spun romanii din Buzau ca au aceste pietre

Undeva in inima Romaniei, natura a creat un adevarat miracol. Localnicii sunt convinsi ca Babele de la Ulmet au puteri fantastice. Ce explicatii au specialistii pentru aparitia formatiunilor ce atrag mii de oameni, annual. Babele de Ulmet. Pietrele cu puteri miraculoase din Buzau La doar 44 de kilometri de Buzau un drum de nici . continuă pe Playtech

Vesti bune pentru toti romanii din diaspora! Klaus Iohannis a facut anuntul mult asteptat

Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, o noua lege pentru romanii din diaspora. Ce se intampla cu cetatenii Romaniei care locuiesc in alte tari?! Cum vor vota romanii din diaspora la alegerile parlamentare Pe 6 decembrie, sunt programate alegerile parlamentare, iar votul romanilor care locuiesc in alte tari a fost intotdeauna unul extrem de important. Din .

CIOLACU: Romanii din diaspora nu vor putea sa voteze; trebuie sa avem o discutie in Parlament

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa sustinuta la Targoviste, ca romanii din diaspora nu vor putea sa voteze la alegerile parlamentare in tarile in care locuiesc, fiindca statele respective nu permit Romaniei sa amenajeze sectii, iar aceasta problema ar trebui sa fie discutata in Parlament, conform Agerpres.

Veste foarte buna pentru romanii din Franta: ce ar putea primi de la guvernul francez

Spre deosebire de alte tari care incearca sa alieneze strainii si sa forteze oamenii sa se intoarca in tara din care au plecat, Franta imbratiseaza o cu totul alta.

Romanii din diaspora vor putea sa voteze la alegerile parlamentare timp de doua zile

Alegatorii romani din diaspora vor avea la dispozitie doua zile sambata si duminica) pentru a vota .

Alegeri parlamentare 2020. Camera Deputatilor a aprobat votarea timp de doua zile pentru romanii din diaspora

Plenul Camerei Deputatilor a adoptat, luni, un amendament la proiectul de lege privind modificarea si completarea unor legi in materie de electorala, potrivit caruia alegatorii romani din strainatate vor avea la.

Camera Deputatilor: Romanii din diaspora vor avea la dispozitie doua zile de vot la alegerile parlamentare

Camera Deputatilor a adoptat luni proiectul de lege privind modificarea si completarea unor legi in materie electorala care a trecut saptamana trecuta in regim de urgenta si de Senat. Deputatii propun ca la alegerile parlamentare alegatorii din strainatate sa aiba la dispozitie doua zile de vot, anume 5 si 6 decembrie. Amendamentul a fost propus de PNL si USR si adoptat de deputati. Proiectul de lege modificat merge la promulgare, la presedintele Klaus Iohannis.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )